Cansu
Bilgili
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Tavsiye Edilen Yer Neresi?
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mevcut Fiyatı 748.0 Tl'den Satılmaktadır.
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Alanlar Memnun Mu?
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Ürün Bilgisi
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Ürününün Satıcısı, LENOVO G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık ürününü 748.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Yorumlar Hakkında Bilgi
748.0 Tl ye satışta olan G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: eşime hediye aldım çok güzel ve kaliteli memnun kaldim
İsim: S** A**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima
Yorum: Ürün güzel beğendim
İsim: M** A**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: 1. kalite her kese tavsiye ederim
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: eşime hediye olarak alıyorum özenli gonderirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, tüm ürünlerimiz sıfır ve özenle paketlenmektedir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: laptop uyumludur degilmi
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Epey sitesinde oyunlar için 7.1 var yazıyor doğru mu?
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fotoğraf Ve Görseller
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mevcut Fiyatı 748.0 Tl'den Satılmaktadır.
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Alanlar Memnun Mu?
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Ürün Bilgisi
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Ürününün Satıcısı, LENOVO G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık ürününü 748.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Yorumlar Hakkında Bilgi
748.0 Tl ye satışta olan G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: eşime hediye aldım çok güzel ve kaliteli memnun kaldim
İsim: S** A**
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Ürün güzel beğendim
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: 1. kalite her kese tavsiye ederim
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: eşime hediye olarak alıyorum özenli gonderirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, tüm ürünlerimiz sıfır ve özenle paketlenmektedir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: laptop uyumludur degilmi
Soru: Epey sitesinde oyunlar için 7.1 var yazıyor doğru mu?
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fotoğraf Ve Görseller
G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık En Uygun Satış Linki
LENOVO G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO G60B Siyah Kulak Üstü Kablolu RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.