Yelda
Bilgili
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Alınır Mı?
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Şu Anki Satış Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürün Detayları
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı ürününü 699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürün Hakkındaki Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: hızlı geldi henüz kullanmadım güzel görünüyor oglum için aldm mutlu oldu
İsim: T** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Lucky Trend
Yorum: ürünün kargosu mükkemeldi ve çok güzel oluyor
İsim: Muhammed E.
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: ses kalitesi tatmin edici
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Bass kalitesi her şeyi mükemmel teşekkür ederim hizmetinizden memnun kaldım
İsim: Z** B** Ç**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Parasına değecek kadar iyi değil ama idare eder
İsim: M** D**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: hızlı kargo paketleme iyi mikrofon güzel hoparlör sol kulaklıkta çokufak titreşim gibi ses var kabloda hiç bir tuş yok
İsim: Mehmed K.
Tarih: 26 Ekim 2023
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürüne Dair Sorular
Soru: Mikrafon nasıl kullanılıyor?
Cevap: Merhabalar jack girişini uyumlu jacka takarsanız mikrorfonunuz çalışacaktır
Soru: jack kablosu veriyor musunuz
Cevap: Merhaba , kulaklık kablolu olduğu için kablosu var fakat ekstra bir kablo kutu içinde maalesef yok İyi günler dileriz
Soru: telefonada kullanırken ışık ları yanıyormu
Cevap: Merhaba hayır yanmamaktadır.
Soru: Usb girişini takmassam yinede ses gelirmi
Cevap: Merhaba evet gelmektedir.
Soru: redmi 12 ye uyulumudur
Cevap: merhaba , Bağlantı:3.5mm Jack + USB şeklindedir. Telefonunuzda bu girişin olması gerekmektedir.
Soru: merhaba jack kablo var mı
Cevap: Merhaba, 3.5 mm Jack ve USB bağlantılıdir
Soru: kablo uzunluğu kaç metre?
Cevap: Merhaba 2,2 m'dir anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kulaklığın stand hediyesini sizde veriyor musunuz?Teşekkür ederim
Cevap: Merhaba Stand hediyemiz yok maalesef. Bu üründe hiç olmadı acikcasi
Soru: kulaklık uzatılabiliyormu yanlardan?
Cevap: Merhaba , kafa bandı ile yanlardan ayarlama yapılabilir efendim Iyi günler dileriz
Soru: 2 Jack girişini takmak zorunlumu 1 takıp birini takmaksak sorun olurmu?
Cevap: Tekini kullanabilirsiniz efendim İyi günler dileriz
Soru: jack girişlerim dolu usb ile kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba USB girisli değildir. Jack girişlidir. Dönüştürücü adaptör ile kullanılabilir
Soru: merhaba Xbox series s için uygun mu?
Cevap: Merhaba evet uyumludur.
Soru: oyunlarda ses gecikmesi yapıyormu?
Cevap: Merhaba hayır yapmamaktadır.
Soru: Playstation 5’e uyumlumu
Cevap: Merhaba , maalesef efendim
Soru: merhaba cift jakmi yoksa dönüştürücü ilemi geliyor
Cevap: merhaba , Bağlantı:3.5mm Jack + USB şeklindedir. Dnüştürücü bulunmamaktadır.
Soru: redmi 12 ye uyumlumudur
Cevap: merhaba , Bağlantı:3.5mm Jack + USB şeklindedir. Telefonunuzda bu girişin olması gerekmektedir.
Soru: Merhabalar acaba PS5 için uyumlu mu?
Cevap: Merhaba 3.5mm Jack girişlidir ürün. Ps5de Jack girişi varsa uygundur. Ürün USB yada wi-fi değildir
Soru: abi mesela benim PS4 var 2 aux girişi varya kulaklıkta PS4 1 aux girişi var bazı aparatlar oluyoya 2 aux girişli kabloyu tek aux girisliye dönüştürüyor ondan yollarsanız hemen alırım
Cevap: Merhaba , maalesef bizde böyle bir donusturucu yok. Olsa yardımcı olurduk.. Iyi akşamlar
Soru: ps5 için uyumlumudur
Cevap: Merhaba Uyumlu değildir İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: telefonlarla uyuşuyor mu?
Cevap: Merhaba jack girişiniz var ise uyum sağlamaktadır.
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Resim Ve Fotoğraflar
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Şu Anki Satış Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürün Detayları
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı ürününü 699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürün Hakkındaki Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: hızlı geldi henüz kullanmadım güzel görünüyor oglum için aldm mutlu oldu
İsim: T** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: ürünün kargosu mükkemeldi ve çok güzel oluyor
İsim: Muhammed E.
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: ses kalitesi tatmin edici
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Bass kalitesi her şeyi mükemmel teşekkür ederim hizmetinizden memnun kaldım
İsim: Z** B** Ç**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Parasına değecek kadar iyi değil ama idare eder
İsim: M** D**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: hızlı kargo paketleme iyi mikrofon güzel hoparlör sol kulaklıkta çokufak titreşim gibi ses var kabloda hiç bir tuş yok
İsim: Mehmed K.
Tarih: 26 Ekim 2023
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Ürüne Dair Sorular
Soru: Mikrafon nasıl kullanılıyor?
Cevap: Merhabalar jack girişini uyumlu jacka takarsanız mikrorfonunuz çalışacaktır
Soru: jack kablosu veriyor musunuz
Cevap: Merhaba , kulaklık kablolu olduğu için kablosu var fakat ekstra bir kablo kutu içinde maalesef yok İyi günler dileriz
Soru: telefonada kullanırken ışık ları yanıyormu
Cevap: Merhaba hayır yanmamaktadır.
Soru: Usb girişini takmassam yinede ses gelirmi
Cevap: Merhaba evet gelmektedir.
Soru: redmi 12 ye uyulumudur
Soru: merhaba jack kablo var mı
Cevap: Merhaba, 3.5 mm Jack ve USB bağlantılıdir
Soru: kablo uzunluğu kaç metre?
Cevap: Merhaba 2,2 m'dir anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kulaklığın stand hediyesini sizde veriyor musunuz?Teşekkür ederim
Cevap: Merhaba Stand hediyemiz yok maalesef. Bu üründe hiç olmadı acikcasi
Soru: kulaklık uzatılabiliyormu yanlardan?
Cevap: Merhaba , kafa bandı ile yanlardan ayarlama yapılabilir efendim Iyi günler dileriz
Soru: 2 Jack girişini takmak zorunlumu 1 takıp birini takmaksak sorun olurmu?
Cevap: Tekini kullanabilirsiniz efendim İyi günler dileriz
Soru: jack girişlerim dolu usb ile kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba USB girisli değildir. Jack girişlidir. Dönüştürücü adaptör ile kullanılabilir
Soru: merhaba Xbox series s için uygun mu?
Cevap: Merhaba evet uyumludur.
Soru: oyunlarda ses gecikmesi yapıyormu?
Cevap: Merhaba hayır yapmamaktadır.
Soru: Playstation 5’e uyumlumu
Cevap: Merhaba , maalesef efendim
Soru: merhaba cift jakmi yoksa dönüştürücü ilemi geliyor
Cevap: merhaba , Bağlantı:3.5mm Jack + USB şeklindedir. Dnüştürücü bulunmamaktadır.
Soru: redmi 12 ye uyumlumudur
Soru: Merhabalar acaba PS5 için uyumlu mu?
Cevap: Merhaba 3.5mm Jack girişlidir ürün. Ps5de Jack girişi varsa uygundur. Ürün USB yada wi-fi değildir
Soru: abi mesela benim PS4 var 2 aux girişi varya kulaklıkta PS4 1 aux girişi var bazı aparatlar oluyoya 2 aux girişli kabloyu tek aux girisliye dönüştürüyor ondan yollarsanız hemen alırım
Cevap: Merhaba , maalesef bizde böyle bir donusturucu yok. Olsa yardımcı olurduk.. Iyi akşamlar
Soru: ps5 için uyumlumudur
Cevap: Merhaba Uyumlu değildir İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: telefonlarla uyuşuyor mu?
Cevap: Merhaba jack girişiniz var ise uyum sağlamaktadır.
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Resim Ve Fotoğraflar
Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı En Uygun Satış Linki
Havit Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2232D RGB Mikrofonlu Siyah Gaming E-spor Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.