Reyhan
Bilgili
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Tavsiye Edilen Yer Neresi?
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Güncel Satış Fiyatı 2046.0 Tl'den Satılmaktadır.
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Hakkında yaklaşık 49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Detaylı Açıklama
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Ürününün Satıcısı, logitech G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 ürününü 2046.0 Tl'den Satılmaktadır.
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Kullananlar
2046.0 Tl ye satışta olan G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Sorunsuz geldi hızlı geldi, klavye çok kullanışlı tuş hissiyatı güzelfiyat olarakta bu fiyata alınabilecek en iyi klavye diyebilirim.
İsim: AteodioS c.
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: hande iletişim-kapaks
Yorum: erkek arkadaşıma aldık şu an gayet memnun
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mart 2023
Satıcı: JetKlik
Yorum: kaliteli ürün
İsim: S** A**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel bir ürün tepkime süresi çok iyi hiç gecikme yok küçük yerkaplamiyor tavsiye ederim mekanik çok ses yapmiyor
İsim: A** b** a**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Satıcı: Gti Bilişim
Yorum: kaliteli tavsiye ederim çocuklarıma aldım çok beğendiler
Tarih: 09 Ağustos 2024
Satıcı: incehesap
Yorum: on numara klavye kaç aydır kullanıyorum tavsiye ederim
Tarih: 23 Temmuz 2024
Satıcı: Cgn Bilgisayar
Yorum: Kullanışlı ve kaliteli bir ürün
Tarih: 16 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: kardesime aldik sorunsuz kullaniyor
İsim: E** S** T**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: fiyat performans olarak çok iyi blue switchteki klik hissiyati sesi yokama tepki suresi olarak eski klavyeme göre çok farketti tavsiye ederim
İsim: U** ş**
Tarih: 05 Mart 2024
Satıcı: ElektroButik (Laptopfırsatı)
Yorum: Ürün çok kaliteli hissettiriyor .Geniş klavye kullanmaya alışıkolduğumdan bu klavyeye şu anlık alışmak zor geldi .
İsim: m** f** T**
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: Mawter
Yorum: harıka urun ergonomoık kalıteıs tartısılmaz
İsim: C** h** Ö**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: sipariş verdiğim gün kargoya verildi hızlı geldi kaliteli kutulanmıştıellerinize sağlık
İsim: E** C**
Tarih: 29 Aralık 2023
Satıcı: B-E STORE
Yorum: On numara bir ürün
İsim: S** B** G**
Tarih: 04 Aralık 2023
Yorum: Ürün kalitesi ve hissiyatı harika.Ben şahsen brown switchi seviyorumçünkü hissiyatı blue sesi red gibi tam ideal switch bana göre.
İsim: K** A**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Sağlam bir şekilde ulaştı
Tuş seside rahatsız etmiyor.
İsim: E** Ç** R**
Tarih: 18 Temmuz 2023
Satıcı: farsoft
Yorum: Ürün 1 günde elimize ulaştı orijinal ürün tşkler
İsim: Tayfun Ü.
Tarih: 03 Mayıs 2023
Satıcı: Betaplus
Yorum: Klavyenin malzeme kalitesi ve tuşlarının hissiyatı çok güzel. Ancaktuşları fotoğraflara da koyduğum gibi gündelik klavyeye göre hem küçükhem aralığı az. Oyun oynarken alışmak biraz zaman alabilir. Henüzkurmadım deneyip göreceğiz. Akşam bilgisayar bağladım. Açıkçası alışmakpek zaman almadı. cs 2 oynarken sadece 1 kere yanlışlıkla space tuşunabastım.Devamını Oku
İsim: Musa f. B.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: 1 yada 2 aydır kullanıyorum. Sesi hissi gayet güzel Logitech kalitesiama bazen 1 tuş hafif sarı oluyor yada aşırı beyaz olup diğerleri onagöre sarımsı oluyor. bunun dışında pek bir sorunum yok.
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Ürün sipariş ettiğimden iki gün sonra elime ulaştı fotoğraflarda ışığıgözükmüyor ama tuşların üstünde belirtilen numara harfler falan beyazışığı var sıkıntısız elime ulaştı.
İsim: K** T**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Tek renk olmasa iyi olurdu ama güzel sesi çok güzel
İsim: A** Y**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Rgb sizin için sıkıntı değilse muazzam klavye.
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Güzel ve kaliteli ürün fiyatı da uygun
İsim: İbrahim Ş.
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: logitech G hub üzerinde gözükmüyor
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Brown switch de olsa çok iyi ürün ,oyun için ideal…
İsim: Y** D**
Tarih: 03 Ekim 2023
Satıcı: NAVAS
Yorum: brown switch hissiyat guzel degil tavsiye etmem
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: çok teşekkür ederim güzel paketleme ve hızlı teslimat hediyeniz içinteşekkür ederim ürün 10 üzerinden 10 gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: M** c**
Yorum: Baya araştırıp aldım, görece sessiz bir mekanik klavye istiyordum,paketleme güzeldi sağlam ve sorunsuz geldi.
İsim: A** H**
Tarih: 05 Aralık 2023
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Ürüne Dair Sorular
Soru: mekanik hissiyatı bir klavyemi
Cevap: Detayli bilgiyi ürünün resmi sayfasından bakabilirsiniz efendim
Soru: stokları ne zaman yenilersiniz
Cevap: Merhaba, şu an için belli değildir. Mağazamızı takip ederek fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Saygılar, NAVAS.
Soru: RGB aydınlatmamı
Cevap: Tkl aydınlatma vardır efendim
Soru: klavye tuşlarında zamanla soyulma oluyo mu
Cevap: Konu hakkında net bilgimiz bulunmamaktadır.
Soru: Nümrik tuşlar varmı yokmu fotoda yok yorumdaki fotoda var
Cevap: Merhabalar; Numerik tuşları bulunmamaktadır. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Merhaba bu üründen ingilizce klavye düzeni olarak var mı
Cevap: Merhabalar, malesef yalnızca Türkçe klavye düzeni mevcuttur. Saygılarımızla, JetKlik.
Soru: Tıklama ömrü ne kadar?
Cevap: Efendim müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Kablosuz mu
Cevap: Merhabalar, kablosuz üründür. İyi günler dileriz.
Soru: Enter tusu buyuk mu?
Cevap: Merhabalar; Enter tuşu büyüktür. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Tek renk mi?
Cevap: Merhabalar evet tek renktir.
Soru: Switchler çıkabiliyor mu
Cevap: PBT tuş başlıkları: Isıya ve aşınmaya dayanıklı, bu bilgisayar oyun klavyesi tuş tasarımında kullanılan en dayanıklı malzemeye sahiptir. Dokunsal mekanik anahtarları: Bu kablolu oyun klavyesiyle uzlaşmaz performans her zaman elinizin altındadır. Prim renk, malzeme ve bitiş: Düzgün, siyah fırçalanmış alüminyum üst kasa ve beyaz LED aydınlatmaya sahip bu arkadan aydınlatmalı klavye ile oyun kurulumunuzu geliştirin. 6 tuşlu rollover gölgelenmeye karşı performans: Oyun dışı mekanik klavyelere kıyasla bu gölgelenmeye karşı klavyeyle güvenli tuş girişi deneyimini yaşayın.
Soru: Enter tuşu büyük olan model mi?
Cevap: Enter tuşu kısa olan modeldir. İyi günler.
Soru: Numlock tuşları bulunmayan gönderilecek demi? Değerlendirmede neden numlock tuşu olanı var? Detaylı açıklama yaparsanız ona göre hediye alıcam
Cevap: Merhabalar evet bahsetmiş olduğunuz görseldeki ürün TKL numlock olmayan modelidir. Saygılarımızla...JetKlik.
Soru: Kablosu çıkıyormu?
Cevap: Ürün kablolu efendim ,
Soru: Red switchmi
Cevap: Merhaba brown switchdir
Soru: merhaba klavyenin genişliği kaç cm
Cevap: Genişlik (Klavye) 127 mm Yükselik (Klavye) 36 mm Derinlik (Klavye) 355 mm Ağırlık (Klavye) 788 g
Soru: klavye hangi switch ve klavye dili nedir
Cevap: Kahverengi switch olup, Türkçe Q dur.
Soru: Selamlar blue switch modeli bulunur mu acaba?
Cevap: Başka markada vardır efendim stoklarımızdan bakabilirsiniz
Soru: Ps5 uyumlu mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, uyumludur. Ancak bazı oyunlarda desteklememektedir. Saygılarımızla,
Soru: Win 10 veya win 11 işletim sistemlerinde klavye çalışıyor mu?
Cevap: Merhabalar; Her iki işletim sistemiyle de uyumludur. Saygılarımızla, JetKlik...
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Resim Ve Fotoğraflar
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Güncel Satış Fiyatı 2046.0 Tl'den Satılmaktadır.
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Hakkında yaklaşık 49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Detaylı Açıklama
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Ürününün Satıcısı, logitech G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 ürününü 2046.0 Tl'den Satılmaktadır.
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Kullananlar
2046.0 Tl ye satışta olan G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Sorunsuz geldi hızlı geldi, klavye çok kullanışlı tuş hissiyatı güzelfiyat olarakta bu fiyata alınabilecek en iyi klavye diyebilirim.
İsim: AteodioS c.
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: hande iletişim-kapaks
Yorum: erkek arkadaşıma aldık şu an gayet memnun
Tarih: 11 Mart 2023
Yorum: kaliteli ürün
İsim: S** A**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel bir ürün tepkime süresi çok iyi hiç gecikme yok küçük yerkaplamiyor tavsiye ederim mekanik çok ses yapmiyor
İsim: A** b** a**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: kaliteli tavsiye ederim çocuklarıma aldım çok beğendiler
Tarih: 09 Ağustos 2024
Satıcı: incehesap
Yorum: on numara klavye kaç aydır kullanıyorum tavsiye ederim
Tarih: 23 Temmuz 2024
Satıcı: Cgn Bilgisayar
Yorum: Kullanışlı ve kaliteli bir ürün
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: kardesime aldik sorunsuz kullaniyor
İsim: E** S** T**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: fiyat performans olarak çok iyi blue switchteki klik hissiyati sesi yokama tepki suresi olarak eski klavyeme göre çok farketti tavsiye ederim
İsim: U** ş**
Tarih: 05 Mart 2024
Satıcı: ElektroButik (Laptopfırsatı)
Yorum: Ürün çok kaliteli hissettiriyor .Geniş klavye kullanmaya alışıkolduğumdan bu klavyeye şu anlık alışmak zor geldi .
İsim: m** f** T**
Yorum: harıka urun ergonomoık kalıteıs tartısılmaz
İsim: C** h** Ö**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: sipariş verdiğim gün kargoya verildi hızlı geldi kaliteli kutulanmıştıellerinize sağlık
İsim: E** C**
Tarih: 29 Aralık 2023
Satıcı: B-E STORE
Yorum: On numara bir ürün
İsim: S** B** G**
Tarih: 04 Aralık 2023
Yorum: Ürün kalitesi ve hissiyatı harika.Ben şahsen brown switchi seviyorumçünkü hissiyatı blue sesi red gibi tam ideal switch bana göre.
İsim: K** A**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Sağlam bir şekilde ulaştı
İsim: E** Ç** R**
Tarih: 18 Temmuz 2023
Satıcı: farsoft
Yorum: Ürün 1 günde elimize ulaştı orijinal ürün tşkler
İsim: Tayfun Ü.
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Klavyenin malzeme kalitesi ve tuşlarının hissiyatı çok güzel. Ancaktuşları fotoğraflara da koyduğum gibi gündelik klavyeye göre hem küçükhem aralığı az. Oyun oynarken alışmak biraz zaman alabilir. Henüzkurmadım deneyip göreceğiz. Akşam bilgisayar bağladım. Açıkçası alışmakpek zaman almadı. cs 2 oynarken sadece 1 kere yanlışlıkla space tuşunabastım.Devamını Oku
İsim: Musa f. B.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: 1 yada 2 aydır kullanıyorum. Sesi hissi gayet güzel Logitech kalitesiama bazen 1 tuş hafif sarı oluyor yada aşırı beyaz olup diğerleri onagöre sarımsı oluyor. bunun dışında pek bir sorunum yok.
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Ürün sipariş ettiğimden iki gün sonra elime ulaştı fotoğraflarda ışığıgözükmüyor ama tuşların üstünde belirtilen numara harfler falan beyazışığı var sıkıntısız elime ulaştı.
İsim: K** T**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Tek renk olmasa iyi olurdu ama güzel sesi çok güzel
İsim: A** Y**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Rgb sizin için sıkıntı değilse muazzam klavye.
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Güzel ve kaliteli ürün fiyatı da uygun
İsim: İbrahim Ş.
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: logitech G hub üzerinde gözükmüyor
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Brown switch de olsa çok iyi ürün ,oyun için ideal…
İsim: Y** D**
Tarih: 03 Ekim 2023
Yorum: brown switch hissiyat guzel degil tavsiye etmem
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: çok teşekkür ederim güzel paketleme ve hızlı teslimat hediyeniz içinteşekkür ederim ürün 10 üzerinden 10 gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: M** c**
Yorum: Baya araştırıp aldım, görece sessiz bir mekanik klavye istiyordum,paketleme güzeldi sağlam ve sorunsuz geldi.
İsim: A** H**
Tarih: 05 Aralık 2023
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Ürüne Dair Sorular
Soru: mekanik hissiyatı bir klavyemi
Cevap: Detayli bilgiyi ürünün resmi sayfasından bakabilirsiniz efendim
Soru: stokları ne zaman yenilersiniz
Cevap: Merhaba, şu an için belli değildir. Mağazamızı takip ederek fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Saygılar, NAVAS.
Soru: RGB aydınlatmamı
Cevap: Tkl aydınlatma vardır efendim
Soru: klavye tuşlarında zamanla soyulma oluyo mu
Cevap: Konu hakkında net bilgimiz bulunmamaktadır.
Soru: Nümrik tuşlar varmı yokmu fotoda yok yorumdaki fotoda var
Cevap: Merhabalar; Numerik tuşları bulunmamaktadır. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Merhaba bu üründen ingilizce klavye düzeni olarak var mı
Cevap: Merhabalar, malesef yalnızca Türkçe klavye düzeni mevcuttur. Saygılarımızla, JetKlik.
Soru: Tıklama ömrü ne kadar?
Cevap: Efendim müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Kablosuz mu
Cevap: Merhabalar, kablosuz üründür. İyi günler dileriz.
Soru: Enter tusu buyuk mu?
Cevap: Merhabalar; Enter tuşu büyüktür. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Tek renk mi?
Cevap: Merhabalar evet tek renktir.
Soru: Switchler çıkabiliyor mu
Cevap: PBT tuş başlıkları: Isıya ve aşınmaya dayanıklı, bu bilgisayar oyun klavyesi tuş tasarımında kullanılan en dayanıklı malzemeye sahiptir. Dokunsal mekanik anahtarları: Bu kablolu oyun klavyesiyle uzlaşmaz performans her zaman elinizin altındadır. Prim renk, malzeme ve bitiş: Düzgün, siyah fırçalanmış alüminyum üst kasa ve beyaz LED aydınlatmaya sahip bu arkadan aydınlatmalı klavye ile oyun kurulumunuzu geliştirin. 6 tuşlu rollover gölgelenmeye karşı performans: Oyun dışı mekanik klavyelere kıyasla bu gölgelenmeye karşı klavyeyle güvenli tuş girişi deneyimini yaşayın.
Soru: Enter tuşu büyük olan model mi?
Cevap: Enter tuşu kısa olan modeldir. İyi günler.
Soru: Numlock tuşları bulunmayan gönderilecek demi? Değerlendirmede neden numlock tuşu olanı var? Detaylı açıklama yaparsanız ona göre hediye alıcam
Cevap: Merhabalar evet bahsetmiş olduğunuz görseldeki ürün TKL numlock olmayan modelidir. Saygılarımızla...JetKlik.
Soru: Kablosu çıkıyormu?
Cevap: Ürün kablolu efendim ,
Soru: Red switchmi
Cevap: Merhaba brown switchdir
Soru: merhaba klavyenin genişliği kaç cm
Cevap: Genişlik (Klavye) 127 mm Yükselik (Klavye) 36 mm Derinlik (Klavye) 355 mm Ağırlık (Klavye) 788 g
Soru: klavye hangi switch ve klavye dili nedir
Cevap: Kahverengi switch olup, Türkçe Q dur.
Soru: Selamlar blue switch modeli bulunur mu acaba?
Cevap: Başka markada vardır efendim stoklarımızdan bakabilirsiniz
Soru: Ps5 uyumlu mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, uyumludur. Ancak bazı oyunlarda desteklememektedir. Saygılarımızla,
Soru: Win 10 veya win 11 işletim sistemlerinde klavye çalışıyor mu?
Cevap: Merhabalar; Her iki işletim sistemiyle de uyumludur. Saygılarımızla, JetKlik...
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Resim Ve Fotoğraflar
G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 En Uygun Satış Linki
logitech G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G G413 Se Tkl Aydınlatmalı Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010564 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.