Cemre
Bilgili
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Tavsiye Eder Misiniz?
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Mevcut Fiyatı 27599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Açıklaması
_x000D_
Turbo Çalışma_x000D_
Ani ısınmaya veserinlemeye ihtiyaç duyulduğunda,turbo fan hızı sayesinde klimanız ortamı hızlaistenilen sıcaklığa getirir._x000D_
_x000D_
Wi-Fi Kontrol Özelliği_x000D_
Akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi kullanarak klimanızı uzaktan kontroledebilirsiniz. Örneğin işten çıkarken akıllı telefonunuzdaki uygulamayardımıyla klimanızı çalıştırın, eve vardığınızda klimanın bulunduğu ortamistediğiniz sıcaklıkta olsun._x000D_
_x000D_
Dijital DC InverterTeknolojisi_x000D_
Oda sıcaklığındakideğişimleri otomatik olarak algılayan Inverter sistemi, klimanın ortamsıcaklığındaki değişimlere göre otomatik olarak çalışma hızını ayarlamasınısağlar. 120o Square Wave DC inverter sistemlerle kıyaslandığında daha fazlaenerji tasarrufu, daha sessiz ve dengeli çalışma sağlanır._x000D_
_x000D_
Hata Teşhis ve OtomatikKoruma Fonksiyonu_x000D_
Çalışma esnasındaklimanızın üzerinde yer alan sensörler, fonksiyon ve çalışma koşullarınısürekli kontrol eder. Bu kontroller sonucunda herhangi bir sorun tespit ederse,klima otomatik olarak koruma moduna geçerek sizi uyarır ve saptanan durum ileilgili bilgi verir._x000D_
_x000D_
Çift Işıklı LCD Kumanda_x000D_
Geniş LCD ekranlı Vestel kumandalar ergonomik yapısı ve soğutma modundamavi, ısıtma modunda kırmızı renklerde yanan ekran aydınlatması sayesinde loşve karanlık ortamlarda kullanım kolaylığı sağlar._x000D_
_x000D_
Gaz Söndürme Emniyeti_x000D_
Soğutma ve nem alma işleminin sonunda iç ünitedeki ısı plakaları otomatikolarak kurutur. Bu sayede bakteri vb. mikroorganizmaların oluşumuna ortamhazırlayabilecek su damlacıklarının ve nemin iç ünite üzerinde kalmamasısağlanır, iç üniteniz otomatik olarak temizlenir._x000D_
_x000D_
Restart Özelliği(Elektrik kesintilerinde otomatik yeniden çalışma)_x000D_
Bu fonksiyon elektrik kesintisi sonrasında klimanızın önceki ayarlarıylayeniden çalışmaya başlamasını sağlayarak size kolay kullanım imkanı sunar.Değerleri yeniden set etmenize gerek kalmaz. Böylece klimanız elektrikgeldiğinde otomatik olarak en son ayarlanan değerlere göre yeniden çalışır._x000D_
_x000D_
Uyku Modu_x000D_
Uyku modunda çalışan klima otomatik olarak ortam sıcaklığını ve havaakımını, uyku esnasında sizi rahatsız etmeyecek seviyeye ayarlar. Bu özelliksayesinde klimanız, uyku keyfinizi bölmeden 6 saat sonra kendi kendine kapanır._x000D_
_x000D_
Catechin Filtre_x000D_
Catechin, yeşil çay yapraklarında bulunan doğal çay özüdür. Catechin özüiçeren filtre, sigara dumanı vb. kirleticileri üzerinde toplar ortam havakalitesini arttırır._x000D_
_x000D_
Nem Alma Fonksiyonu_x000D_
Nem alma fonksiyonu sayesinde aşırı nemli, sahil kenarı vb. bölgelerdebulunan kapalı ortamlardaki nem seviyesi düşürülür ve ortam istenilen konforseviyesine taşınır._x000D_
_x000D_
Buz Çözme Özelliği_x000D_
Defrost özelliği, klimanızda buzlanma oluştuğunda otomatik olarak devreyegirerek buzu çözer ve buzlanmanın neden olacağı performans kaybını önler._x000D_
_x000D_
+46 °C 'de Soğutma_x000D_
Sıcak havalarda bileklimanın soğutma fonksiyonu istenilen sıcaklığı korumak için devrede kalır._x000D_
_x000D_
-10 °C 'de Isıtma_x000D_
Soğuk havalarda bileklimanın ısıtma fonksiyonu istenilen sıcaklığı korumak için devrede kalır_x000D_
_x000D_
İyonizer_x000D_
İyonizer özelliği ileortamdaki negatif elektiriği ve üzerinizdeki stresi alır. Doğada, dağlık veormanlık alanlarda bulunan negatif iyonların olumlu etkisini evinize taşır veferah bir esinti bırakır._x000D_
_x000D_
Turbo Çalışma_x000D_
Ani ısınmaya veserinlemeye ihtiyaç duyulduğunda,turbo fan hızı sayesinde klimanız ortamı hızlaistenilen sıcaklığa getirir._x000D_
_x000D_
Uyku Modu_x000D_
Uyku modunda çalışanklima otomatik olarak ortam sıcaklığını ve hava akımını, uyku esnasında sizirahatsız etmeyecek seviyeye ayarlar. Bu özellik sayesinde klimanız, uykukeyfinizi bölmeden 6 saat sonra kendi kendine kapanır._x000D_
_x000D_
Çıkarılıp Yıkanabilen ÖnFiltre_x000D_
Ortamda bulunan toz vb. partikülleri filtreleyip sağlıklı bir yaşam ortamıyaratırken, çıkarılıp yıkanabilme özelliği ile hem pratik şekilde sökülüptakılır hem de uzun ömürlü kullanım sağlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 27599.0 Tl'den Satılmaktadır.
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Kullananlar
27599.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Çok memnun kaldık. İş yerinden çıkarken telefondan açıyorum eve geliyorum misss gibi konfor. Salonumuz baya büyük ama 12 lik yetti
İsim: Hazal D. K.
Tarih: 01 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Pozcu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok iyi tavsiye ederim
İsim: H** M**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Satıcı: YonAvm Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Gayet iyi soğutuyor ve sessiz calışıyor.
İsim: D** D**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: Tuna Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: TAM BİR FİYASKO AYLAR OLDU EROR VERİYOR, SERVİS VE ELEKTRİKÇİLER ARASINDA MEKİK DOKUDUK, KEŞKE ALMASAYDIK BİN PİŞMANIZ
İsim: şule a.
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: ürün ıyi geldi fakat daha kurulmadı servis gelecek
İsim: **** ****
Tarih: 13 Nisan 2024
Satıcı: Tekuğur-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ertesi gün kargolandı hasarsız geldi kurulum ücretsiz
İsim: O** E** D**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: daha çalistirmadik.servisi bekliuoruz.şimdilik sorun yok
İsim: ş** i**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: Kargo firması Borusan Lojistik ise sakın almayın.. Çin’den verdiğim sipariş daha önce geldi bu klima gelemedi. Söyledikleri teslim tarihini bile geçirdiler evde kargocunun keyfini beklemek istemiyorsanız Almayın.. ÜRÜN ÇOK İYİ
İsim: samet N.
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: 14 temmuzda montaj kaydı oluşturdum. maalesef 10 gün oldu halen gelen yok. vestel servis kalitesi çöp .kesinlikle vestel ürün alımını tavsiye etmiyorum. Ürün veya satıcı ile alakalı sorun yok ama . Servis kalitesizliği hat safhada
İsim: Ö** y**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Kargo şirketi horoz lojistik ise kesinlikle almayın çok kötü çalışıyorlar tarafıma ulaşması yıpratıcı oldu hiç telefon bilgisine ve müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor arayan olmuyo keyfi teslimat yapyorlar boş insan olup bütüngün teslimatçının keyfini beklemeniz gerekiyor ben. Hangi gün teslim edilcek bilgi vermiyorlar
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Merak Edilenler
Soru: Kurulum dahil mi acaba
Cevap: evet kurulum ücretsiz
Soru: kompresör garantisi samsunglar gibi 10 yıl mi yoksa 3 yıl mi?
Cevap: merhaba 3 yıl
Soru: klima r32 gazlı mı
Cevap: merhaba, evet
Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: hayır ücretsiz
Soru: kumandalımı
Cevap: Evet tabiki efendim
Soru: kumandası yokmu sadece telefondan uygulama üzerinden mi ayalanıyor
Cevap: Kumandası var..
Soru: eni kaç cm duvarima sigarsa alacağım
Cevap: ortalama 65 ile 70 cm arasıdır
Soru: Merhaba 12000 Aaa elinizde varmı acaba
Cevap: merhaba evet var
Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhaba , horoz lojistik
Soru: dijital gostergesi var mi?
Cevap: derece gösteren panel dijitaldir efendim
Soru: merhaba bu klimadan almayı düşünüyorum fakat evim çatı katı olduğu için almakta tereddüt ediyorum salonum 20-25 metrekare yeterli olur mu
Cevap: yeterli olur efendim lakin yetkili servisten bilgi almak daha sağlıklı olur
Soru: İyi çalışmalar hangi kargo ile çalışıyorsunuz. Ona göre alacagım
Cevap: iyi günler efendim horoj lojistik ile çalışıyoruz
Soru: İyi günler bursaya gönderi oluyormu
Cevap: iyi günler türkiyenin her noktasına gönderim sağlıyoruz efendim
Soru: 25 metre karelik oda için uygun mu
Cevap: uygundur efendim
Soru: Kaç desibel ses ile çalışıyor?
Cevap: mERHABA,İÇ ÜNİTE 52 DIŞ ÜNİTE 63 DESİBEL
Soru: A+ mı yoksa A++ mı uyku modu varmı yada enerji modu
Cevap: Merhaba efendim. Ürün A++ dır ve uyku modu özelliği vardır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar bu ürünün eurovent sertifikası varmıdır ?
Cevap: detaylı bilgiyi vestel müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba,Ürün A+ mı ,A++ mı ? İkisi arasında ki fark nedir ?
Cevap: merhaba enerji sınıfı A++ dır. A+ dan daha az yakar elektrik olarak fark budur
Soru: Kaç btu acaba?
Cevap: 12.000 btu
Soru: merhaba bu ürün kac metrekare oda için uygun öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim, 25-30 metrekare için uygundur.
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Resim Ve Fotoğraflar
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Mevcut Fiyatı 27599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Açıklaması
_x000D_
Turbo Çalışma_x000D_
_x000D_
Wi-Fi Kontrol Özelliği_x000D_
Akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi kullanarak klimanızı uzaktan kontroledebilirsiniz. Örneğin işten çıkarken akıllı telefonunuzdaki uygulamayardımıyla klimanızı çalıştırın, eve vardığınızda klimanın bulunduğu ortamistediğiniz sıcaklıkta olsun._x000D_
_x000D_
Dijital DC InverterTeknolojisi_x000D_
Oda sıcaklığındakideğişimleri otomatik olarak algılayan Inverter sistemi, klimanın ortamsıcaklığındaki değişimlere göre otomatik olarak çalışma hızını ayarlamasınısağlar. 120o Square Wave DC inverter sistemlerle kıyaslandığında daha fazlaenerji tasarrufu, daha sessiz ve dengeli çalışma sağlanır._x000D_
_x000D_
Hata Teşhis ve OtomatikKoruma Fonksiyonu_x000D_
Çalışma esnasındaklimanızın üzerinde yer alan sensörler, fonksiyon ve çalışma koşullarınısürekli kontrol eder. Bu kontroller sonucunda herhangi bir sorun tespit ederse,klima otomatik olarak koruma moduna geçerek sizi uyarır ve saptanan durum ileilgili bilgi verir._x000D_
_x000D_
Çift Işıklı LCD Kumanda_x000D_
Geniş LCD ekranlı Vestel kumandalar ergonomik yapısı ve soğutma modundamavi, ısıtma modunda kırmızı renklerde yanan ekran aydınlatması sayesinde loşve karanlık ortamlarda kullanım kolaylığı sağlar._x000D_
_x000D_
Gaz Söndürme Emniyeti_x000D_
Soğutma ve nem alma işleminin sonunda iç ünitedeki ısı plakaları otomatikolarak kurutur. Bu sayede bakteri vb. mikroorganizmaların oluşumuna ortamhazırlayabilecek su damlacıklarının ve nemin iç ünite üzerinde kalmamasısağlanır, iç üniteniz otomatik olarak temizlenir._x000D_
_x000D_
Restart Özelliği(Elektrik kesintilerinde otomatik yeniden çalışma)_x000D_
Bu fonksiyon elektrik kesintisi sonrasında klimanızın önceki ayarlarıylayeniden çalışmaya başlamasını sağlayarak size kolay kullanım imkanı sunar.Değerleri yeniden set etmenize gerek kalmaz. Böylece klimanız elektrikgeldiğinde otomatik olarak en son ayarlanan değerlere göre yeniden çalışır._x000D_
_x000D_
Uyku Modu_x000D_
Uyku modunda çalışan klima otomatik olarak ortam sıcaklığını ve havaakımını, uyku esnasında sizi rahatsız etmeyecek seviyeye ayarlar. Bu özelliksayesinde klimanız, uyku keyfinizi bölmeden 6 saat sonra kendi kendine kapanır._x000D_
_x000D_
Catechin Filtre_x000D_
Catechin, yeşil çay yapraklarında bulunan doğal çay özüdür. Catechin özüiçeren filtre, sigara dumanı vb. kirleticileri üzerinde toplar ortam havakalitesini arttırır._x000D_
_x000D_
Nem Alma Fonksiyonu_x000D_
Nem alma fonksiyonu sayesinde aşırı nemli, sahil kenarı vb. bölgelerdebulunan kapalı ortamlardaki nem seviyesi düşürülür ve ortam istenilen konforseviyesine taşınır._x000D_
_x000D_
Buz Çözme Özelliği_x000D_
Defrost özelliği, klimanızda buzlanma oluştuğunda otomatik olarak devreyegirerek buzu çözer ve buzlanmanın neden olacağı performans kaybını önler._x000D_
_x000D_
+46 °C 'de Soğutma_x000D_
Sıcak havalarda bileklimanın soğutma fonksiyonu istenilen sıcaklığı korumak için devrede kalır._x000D_
_x000D_
-10 °C 'de Isıtma_x000D_
Soğuk havalarda bileklimanın ısıtma fonksiyonu istenilen sıcaklığı korumak için devrede kalır_x000D_
_x000D_
İyonizer_x000D_
İyonizer özelliği ileortamdaki negatif elektiriği ve üzerinizdeki stresi alır. Doğada, dağlık veormanlık alanlarda bulunan negatif iyonların olumlu etkisini evinize taşır veferah bir esinti bırakır._x000D_
_x000D_
Turbo Çalışma_x000D_
_x000D_
Uyku Modu_x000D_
Uyku modunda çalışanklima otomatik olarak ortam sıcaklığını ve hava akımını, uyku esnasında sizirahatsız etmeyecek seviyeye ayarlar. Bu özellik sayesinde klimanız, uykukeyfinizi bölmeden 6 saat sonra kendi kendine kapanır._x000D_
_x000D_
Çıkarılıp Yıkanabilen ÖnFiltre_x000D_
Ortamda bulunan toz vb. partikülleri filtreleyip sağlıklı bir yaşam ortamıyaratırken, çıkarılıp yıkanabilme özelliği ile hem pratik şekilde sökülüptakılır hem de uzun ömürlü kullanım sağlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 27599.0 Tl'den Satılmaktadır.
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Kullananlar
27599.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Çok memnun kaldık. İş yerinden çıkarken telefondan açıyorum eve geliyorum misss gibi konfor. Salonumuz baya büyük ama 12 lik yetti
İsim: Hazal D. K.
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Pozcu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok iyi tavsiye ederim
İsim: H** M**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Gayet iyi soğutuyor ve sessiz calışıyor.
İsim: D** D**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: TAM BİR FİYASKO AYLAR OLDU EROR VERİYOR, SERVİS VE ELEKTRİKÇİLER ARASINDA MEKİK DOKUDUK, KEŞKE ALMASAYDIK BİN PİŞMANIZ
İsim: şule a.
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: ürün ıyi geldi fakat daha kurulmadı servis gelecek
Tarih: 13 Nisan 2024
Satıcı: Tekuğur-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ertesi gün kargolandı hasarsız geldi kurulum ücretsiz
İsim: O** E** D**
Yorum: daha çalistirmadik.servisi bekliuoruz.şimdilik sorun yok
İsim: ş** i**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: Kargo firması Borusan Lojistik ise sakın almayın.. Çin’den verdiğim sipariş daha önce geldi bu klima gelemedi. Söyledikleri teslim tarihini bile geçirdiler evde kargocunun keyfini beklemek istemiyorsanız Almayın.. ÜRÜN ÇOK İYİ
İsim: samet N.
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: 14 temmuzda montaj kaydı oluşturdum. maalesef 10 gün oldu halen gelen yok. vestel servis kalitesi çöp .kesinlikle vestel ürün alımını tavsiye etmiyorum. Ürün veya satıcı ile alakalı sorun yok ama . Servis kalitesizliği hat safhada
İsim: Ö** y**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Kargo şirketi horoz lojistik ise kesinlikle almayın çok kötü çalışıyorlar tarafıma ulaşması yıpratıcı oldu hiç telefon bilgisine ve müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor arayan olmuyo keyfi teslimat yapyorlar boş insan olup bütüngün teslimatçının keyfini beklemeniz gerekiyor ben. Hangi gün teslim edilcek bilgi vermiyorlar
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Merak Edilenler
Soru: Kurulum dahil mi acaba
Cevap: evet kurulum ücretsiz
Soru: kompresör garantisi samsunglar gibi 10 yıl mi yoksa 3 yıl mi?
Cevap: merhaba 3 yıl
Soru: klima r32 gazlı mı
Cevap: merhaba, evet
Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: hayır ücretsiz
Soru: kumandalımı
Cevap: Evet tabiki efendim
Soru: kumandası yokmu sadece telefondan uygulama üzerinden mi ayalanıyor
Cevap: Kumandası var..
Soru: eni kaç cm duvarima sigarsa alacağım
Cevap: ortalama 65 ile 70 cm arasıdır
Soru: Merhaba 12000 Aaa elinizde varmı acaba
Cevap: merhaba evet var
Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhaba , horoz lojistik
Soru: dijital gostergesi var mi?
Cevap: derece gösteren panel dijitaldir efendim
Soru: merhaba bu klimadan almayı düşünüyorum fakat evim çatı katı olduğu için almakta tereddüt ediyorum salonum 20-25 metrekare yeterli olur mu
Cevap: yeterli olur efendim lakin yetkili servisten bilgi almak daha sağlıklı olur
Soru: İyi çalışmalar hangi kargo ile çalışıyorsunuz. Ona göre alacagım
Cevap: iyi günler efendim horoj lojistik ile çalışıyoruz
Soru: İyi günler bursaya gönderi oluyormu
Cevap: iyi günler türkiyenin her noktasına gönderim sağlıyoruz efendim
Soru: 25 metre karelik oda için uygun mu
Cevap: uygundur efendim
Soru: Kaç desibel ses ile çalışıyor?
Cevap: mERHABA,İÇ ÜNİTE 52 DIŞ ÜNİTE 63 DESİBEL
Soru: A+ mı yoksa A++ mı uyku modu varmı yada enerji modu
Cevap: Merhaba efendim. Ürün A++ dır ve uyku modu özelliği vardır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar bu ürünün eurovent sertifikası varmıdır ?
Cevap: detaylı bilgiyi vestel müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba,Ürün A+ mı ,A++ mı ? İkisi arasında ki fark nedir ?
Cevap: merhaba enerji sınıfı A++ dır. A+ dan daha az yakar elektrik olarak fark budur
Soru: Kaç btu acaba?
Cevap: 12.000 btu
Soru: merhaba bu ürün kac metrekare oda için uygun öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim, 25-30 metrekare için uygundur.
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Resim Ve Fotoğraflar
Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
VESTEL Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Flora Doğa Inverter 122 A++ Wıfı 12000 Btu Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.