F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Tavsiye Eder Misiniz-

Saadet

Bilgili
F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Alınır Mı?
F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Şu Andaki Değeri 27799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Bilgi

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, LG F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 27799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
27799.0 Tl ye satışta olan F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Çamaşır makinesinden çok memnun kaldım on numara bir ürün zaten lgkalitesi fazla birşey söylemeye gerek yok tavsiye ederim🌸
İsim: T** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ekim 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: Ürün araçta bu şekildeydi getiren kişi benim yukarı çıkarma zorunluluğumyok ama taşıyacak varsa yardımcı olabilirim sadece dedi apartmanboşluğuna bırakırım yoksa sadece dedi
İsim: B** T**
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: kullandığımız şuan kısa süre için güzel bir ürün hafif bir sarsıntı varsanırım dd motor teknolojisinin direk olarak motorun tamburda olmasıkazanın makina içindeki titreşimini artırıyor bu da biraz sese sebepoluyor. yıkaması gayet iyi. wi-fi olayı da güzel bildirimleri vermesigüzel ama telefon veri bağlantısı makina wi-fi bağlantısı olduğundadışarıDevamını Oku
İsim: M** Ş**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: sakın sakın almayın ürün bozuk çıktı lg bir 1.5 aydır süründürüyor benine ürününe sahip çıkıyor ne yardımcı oluyor şimdi mahkemeyle uğraşıyorumyerli markadan şaşmayın LG ALMAYIN
İsim: E** D**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Bedelini hakeden bir ürün. Koreliler bu işi biliyor. Aynı kaliteyi birAlman üreticide 2 katı fiyatına alabiliriz. Satıcı ertesi gün kargoladı.Borusan lojistik 7. Gün teslim etti. Aynı gün LG yetkili servis kurulumyaptı. Benim açımdan başarılı bir alışverişti.
İsim: O** Ö**
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: EGENİN EFESİ

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Cift kisilik yorgan cift kisilik battaniye vs. yıkar mı?
Cevap: Merhaba yün yorgan harici yıkabilir

Soru: ürün ses cikartiyormu yorumlarda ses çıkardığı soylenmis
Cevap: MERHABA Maksimum Sıkma Aşamasında Ses Gücü Değeri Db(A)28 ÜRÜN ÖZELLİKLER KISMINDA YAZAN RESMİ RAKAM EFENDİM

Soru: Ürün tüm programlarda mı 11 kg yıkıyor?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: 6 m 2 karelik altı deri taban lazer kesim halı sığar mı?
Cevap: MERHABA EFENDİM LG MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: bu ürün battaniye yikarmi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Üretim yeri neresidir ?
Cevap: Kore efendim

Soru: merhaba ürünün etiketinde yazan .ambpltk ne anlama geliyor ?

Soru: Merhaba bu ürünün lg f4y5eywyj.ambpltk den farkı nedir acaba
Cevap: Merhaba f4y7 modelinin program sayısı daha fazladır

Soru: Merhaba ürün kurutma Wi-Fi özelliği var mı
Cevap: Wi-Fi var kurutma yok

Soru: Merhaba Wi-Fi özelliği var mı

Soru: merhaba, makine Türkiye üretimi midir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün LG Türkiye garantilidir. Saygılarımızla

Soru: Rengi inox mu gri mi?
Cevap: Merhaba, ürünün rengi gridir. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba hangi kargo ile gelir
Cevap: Merhaba, ürün sevk işlemleri Horoz lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba tambur hacmini öğrenebilir miyim?

Soru: Merhaba ürünün rengi inox mu?
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba elyaf yorgan yıkar mı?
Cevap: Merhaba yıkamasını yapar fakar ağır olduğu için içindeki sensörler uyarı verecektir olduğundan fazla yük alırsa şu an bütün yeni modellerde bu uyarıyı vermektedir.

Soru: Uyku seti vb sığıyor mu
Cevap: 11 kg kapasitesi var efendim

Soru: merhaba makine 11 kiloluk ya misal ben kilo koydum sorun oluyor mu

Soru: merhaba beyazlari hangi programda yikiyoruz acaba bu urunde

Soru: Merhaba, tambur içinde ışık var mı, tambur kaç lt? Üretim ülke neresi?
Cevap: Merhaba LG Türkiye Çağrı merkezinden yada resmi sayfasından destek almanızı rica ederiz.

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki