F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg - 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi-

Melike

Bilgili
F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Şimdiki Fiyatı Ile 42999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürün Hakkında Bilgi

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, LG F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününü 42999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
42999.0 Tl ye satışta olan F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Memnun kaldık, yıkaması çok iyi, kurutmayı denemedim, zamanında vesorunsuz teslim edildi.
İsim: A** C**
Tarih: 01 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: Acaba alsam mı ? Almasam mı ? diye düşünürken karar verdim, hiçdüşünmediğim halde lg aldım. Kalabalık olduğumuz İçin evdeyetiştiremiyordum çamaşırları hem yük kapasitesi geniş olsun hem dekurutsun istiyordum. Biraz kullandıktan sonra yorum yazmak istedim.Kullanma klavuzunu hiç yanımdan eksik etmiyorum, makineyi keşfetmeyeçalışıyorum ki en iyi perfoDevamını Oku
İsim: Zeynep T.
Tarih: 27 Nisan 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Hızlı ve kusursuz şekilde teslim eden firmaya ve horoz lojistikçalışanlarına çok teşekkürler. Ambalaj üstüne ambalaj kaplamışlar.Kurulumu yapanlar bile gönderici firmayı taktir ettiler. Ürünü ise çokaraştırdım. Genelde kurutmalı çamaşır makineleri için hep kötü yorumlarduydum. Kullanımım ardından gördüm ki kurutmuyor söylemi LG için enazından tamamDevamını Oku
İsim: Mehmet S. Ö.
Tarih: 11 Mart 2022
Satıcı: BakserLTD

Yorum: Ürün gerçekten çok iyi
İsim: Doğukan A.
Tarih: 13 Ocak 2023

Yorum: Çeyizim için aldım ama daha kurulum yapmadım
İsim: **** ****
Tarih: 28 Aralık 2022

Yorum: Sessiz ve kalıtelı temiz yıkıyor
İsim: Ö** P**
Tarih: 25 Aralık 2022
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: hayallerimdeki makine çok beğendim sessiz kurutması çok iyi görsel likmuhteşem teşekkürler
İsim: o** y**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: Kullanışlı ürünü beğendim
İsim: t** v**
Tarih: 04 Eylül 2022

Yorum: kaliteli sorunsuz
Tarih: 16 Şubat 2022
Satıcı: ANADOLUDTMLGSHOP

Yorum: Hızlı kargo teşekkürler
İsim: N** Ö**
Tarih: 14 Ocak 2022
Satıcı: Teknomix

Yorum: Çok uygun ürün
İsim: A** a**
Tarih: 10 Aralık 2021

Yorum: Tartışmasız tavsiye edilir
Tarih: 20 Ekim 2021
Satıcı: Teknomix

Yorum: Sıkarken çok ses yapıyor servis çağıracağım
İsim: N** Y**
Tarih: 18 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok iyi inanılmaz memnun kaldım
İsim: Y** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ocak 2024
Satıcı: Localhome

Yorum: Ürün gayet başarılı kurutuyor yıkama ve kurutma beraber kullandık gayetbaşarılı kupkuru çıkıyor. Kurutamayan arkadaşlar makinayı yanlışkullanıyor olabilir. App den kullanım yeni programlar çok başarılı.Tavsiye ederim.
İsim: A** Ş**
Tarih: 26 Mart 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: makina 1 haftada elime ulaştı Borusan lojistik daireye kadar bıraktıservis ertesi günü gelip bağladı .gelelim makinaya makina programlarıyeterli fakat kurutma ve yıkamayi aynı zamanda ayarlarsanız 8 saattebitiriyor ama çamaşırlar tamamen kuru çıkıyor.buyuk parça yikayacaksanizhalı yorgan gibi yüklemeyi dengeli yapmanız lazım çünkü dengesiz yükdiyeDevamını Oku
Tarih: 03 Mart 2023
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: Ürünü çok araştırıp aldığım için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum daha2 kez kullandım bir sorun yok tavsiye ederim.
Tarih: 12 Kasım 2022
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: Elime çok çabukta ulaştı mükemmel
İsim: T** E**
Tarih: 20 Ekim 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: ürünü beğendim
İsim: A** S** Ş**
Tarih: 24 Mayıs 2022

Yorum: zamanında teslimat sorunsuz ve 1 günde kurulum yapıldı
İsim: M** G**
Tarih: 15 Mayıs 2022

Yorum: Şimdilik iyi ama kurutma çok uzun
İsim: N** O**
Beden: 26 Ocak 2022

Yorum: Makine yaklaşık olarak 6 aydır bizimle ilk 2 hafta sonra makine resmenevin içine helikopter indiriyormuşuz gibi ses çıkarmaya başladı. Sıkmaprogramını düşük kullanmaya başladım(400) ses azaldı bir süre böylekullandım. Kurutmada kıyafetlerini aşıeı küçülüyor. 1 buçuk 2 ay önce LGservisi aradık ve arıza oluşturduk. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.BDevamını Oku
İsim: A** S** K**
Tarih: 09 Kasım 2023
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: 5 yildiz verme sebebim en üstte görünmesi icindir.Makinadan sıkmasirasinda helikopter sesi geliyor ... LG den 16 Kasımda f4v5ryp2t 10,5kg çamaşır makinesi aldım sıkma işleminde makine çok ses ve titreşimyapmaktadır bununla ilgili ilk şikayetimi 19 Kasımda LG müşterihizmetlerine bildirdim. Denizli de Kantarcı yetkili servis için arızakaydı oluşturdDevamını Oku
İsim: Ü** Ü**
Tarih: 01 Aralık 2022
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: Ürünü cuma günü öğleden sonra sipariş ettim. Firma yetkilisi hemen dönüşyaptı ve kargo hazırlıklarını başlatıp ogün kargoya verdikleri bilgisiniverdi. Bugün(pazartesi) Ceva lojistik sorunsuz teslimatınıgerçekleştirdi. Servis 1 saat içinde kurulum yaptı. Şuan yıkanmış vekuruyan çamaşırlarmıı katılıyorum. Mutluyum. 10 yıl motor garantisi LCThinQ uyDevamını Oku
İsim: Yıldız K.
Tarih: 09 Mayıs 2022

Yorum: Iki gunde geldi.1 gunde kuruldu.Cok tesekkurler.
İsim: N** A**
Beden: 12 Mayıs 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün sorunsuz şekilde teslim edildi. Kurulumu ertesi günü yapıldı. Bütünözellikleri denendi gerçekten çok güzel bir ürün fakat şu anki fiyatıinanılır gibi değil 4 ayda 2 ye katlamış. Fiyat performans olarak birşeydiyemem şu an.
İsim: Can P. T.
Tarih: 08 Ocak 2023
Satıcı: doludepo

Yorum: ürün 10 numara satıcıda 10 numara .yalnız ceva lojistik elemanları ukalaürünü daire kapısında bıraktılar ürüne bakiyim dedin biz gidince istedinkadar incele dediler ukala .ben bı erkek olarak bı şekilde ürünü içerialdım ya bı bayan olsaydı nasıl alacaktı.buzdolabini başka bi firmadanaldım horoz lojistik yerine kadar koydular ve efendiydiler
İsim: Zühtü Ç.
Tarih: 13 Mayıs 2022

Yorum: Ürün hasarlı olarak teslim aldım. Yetkili servis formlarını yetkiliservise ve trendyola gönderdim. Ürünü yetkili servise teslim ettim Paraiadesi için hala onay bekliyorum. Horoz lojistik dikkatsiz ve özensizolması nedeniyle 3 haftadır para iadesini bekliyorum.
İsim: n** d**
Tarih: 18 Ekim 2023
Satıcı: HOMEFORTECH

Yorum: Trendyol'da, faturamda MediaMarkt ürünün satışını yapan satıcı amamaalesef kurulum sırasında garanti süresini yetkili lg servisi uzatmadıbunu satın aldığınız firmanın satış sırasında yapması gerekiyormuş vebilgilendirme yapması gerekiyormuş dedi bana yetkili LG servisi. Ayrıcamakine hiç sessiz çalışmıyor aksine 1000 ile 1400 devir arasındaçalışırDevamını Oku
İsim: R** K**
Tarih: 09 Ekim 2023

Yorum: elektronik ürünlerde LG den şaşmamak lazım.çok memnunum.sıkma sırasındabiraz ses çıkartıyor ama banyonun kapısını kapatırsak rahatsızetmiyor.yıkama programları tam istediğim gibi Eco seçeneği var 3-4 saatsürüyor turbo seçeneği 59 dk sürüyor.yıkama+kurutma programı 7 saatsürüyor ama attığınız çamaşırın kilosuna göre değişiyor.ayrıca kurutmaseçeneğiDevamını Oku
İsim: a** T**
Tarih: 07 Haziran 2023
Satıcı: WesternPacific

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Ürün kapalı kutu mu yoksa teşhir ürünü mü ? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, Ürünümüz kapalı kutu açılmamış üründür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba iki özellik olunca kurutmada tüy toplama filtresi bulunuyor mudur
Cevap: Merhaba,kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi de tüy toplama mevcut değidir

Soru: hangi kargo firmasiyla geliyor urununuz
Cevap: Ceva lojistik

Soru: makina ölçülerini alabilirmiyim? kuracağım yere sığacakmı kontrol edıp oyle alacağım?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün boyutları (G x Y x D mm) 600 x 850 x 620 şeklindedir. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba ben ürünü alsam ürünü 8 ay kadar teslim almama imkanım mevcutmudur?
Cevap: Hayir urunu alın istediginizde servis çağırıp kurulumunu yaptirabilirsiniz

Soru: Çeyizlik olarak alabiliyormuyuz kurulum yapmasak 2 sene sonra kurulum yaptırıp garanti başlatılılabiliyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili üründe kurulum şartı bulunmaktadır. İleri tarihte kurulum yapıldığında üründe sorun olması halinde servis destek vermemektedir. Bu nedenle ileri tarihli kurulumları önermiyoruz. Saygılarımızla.

Soru: bu ürün A.+++mi yoksa kurutma E mi
Cevap: Yeni standartlara göre e enerji sınıfıdır.

Soru: bu ürünün sınıfı LG nin sitesinde E olarak geçiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün E enerji sınıfındadır. Saygılarımızla.

Soru: Srlamlar wifi var mıdır üründe
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe wifi özelliği mevcuttur. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba, urun A sinifi enerji verimligi sinifini gosteriyor, dogru mudur?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Enerji verimlilik sınıfı: E'dir. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: merhabalar 12 ekim 2021 makineyi sizden aldık makine kurulumunu yapmadan gittiler.hortumu kısa imis biz alıp baglayacakmisiz boyle bir sey var mi?
Cevap: Merhabalar, durum hakkında yetkili servisle iletişime geçerek kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba urunun tüy toplama haznesi ayrı mı
Cevap: Değerli müşterimiz hazne ayrı değil.tüyler atık su gideriyle çıkmaktadır daha detaylı Bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden teknik bilgi alabilirsiniz sağlıklı mutlu güzel günler dileriz

Soru: ne zaman gelir ?? aynı fiyatta
Cevap: Merhaba, Ürünlerin stoklara girişi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Makine ölçüleri standart mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, genişlik ve yükseklik standart ölçüdür. İyi günler dileriz.

Soru: Resimdeki gösterilen ürünü mü gönderiyorsunuz yani kapağında steam yazan mı yoksa kapağında ThinQ yazan modeli mi gönderiyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, görselde bulunan ürün gönderilmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün sıfır mıdır? Menüsü türkçe midir? Resimde ingilizce olarak görünüyor.
Cevap: LG TÜRKİYE GARANTİLİ KAPALI KUTUDUR MENÜ TÜRKÇEDİR

Soru: Kurutmada sıkıntı yaşıyorum ne yaptıysam nemli çıkıyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Lg müşteri hizmetlerinden servis talebinde bulunmanız ve servisin kontrollerini sağlaması daha sağlıklı olacaktır. saygılarımızla.

Soru: bunda sıkma programı yok mu
Cevap: SIKMA PROGRAMI MEVCUT LG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Merhaba, kurutma yapınca giysilerde küçülme oluyor mu?
Cevap: Merhabalar,olmuyor efendim.

Soru: Sadece kurutuyor mu yoksa yıkadıktan sonra mı kurutuyor ikisi bir arada mı
Cevap: Merhaba, Yıkama, kurutma beraberdir.

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

F4v5rgp2t A Wi-fi 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki