F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Satın Alır Mısınız-

Aysu

Bilgili
F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Şu Andaki Fiyatı 20989.0 Tl'den Satılmaktadır.

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Kullanıcılar Memnun Mu?

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Ürün Özellikleri

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Ürününün Satıcısı, LG F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz ürününü 20989.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?
20989.0 Tl ye satışta olan F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: LG daha öncede kullandım 20 numara5 yıldız
İsim: A** A**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tataroğlu Ticaret

Yorum: Fiyat uygun kaliteli güzel ürün
İsim: G** D**
Tarih: 16 Mart 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: güzel ürün
İsim: Ahmet N. G.
Tarih: 02 Şubat 2023
Satıcı: doludepo

Yorum: sessiz ve güzel yikiyor
İsim: g** y**
Tarih: 25 Ocak 2023
Satıcı: Aser Ticaret

Yorum: Çok güzel daha önce de kullandığım marka. Çok memnunum. Kargo firmasına4 yıldız veriyorum 1 gün boyunca dağıtıma çıkarmadıkları için. Onundışında hiç sorun yaşamadım almanızı tavsiye ederim
İsim: M** M**
Tarih: 07 Kasım 2022

Yorum: abimler makina değiştirmiş bu makinadan almışlardı bir süre öncebenimkinde arizalaninca onların tavsiyesi üzerine aldık gayet memnunumçamaşırı koyduktan sonra iki üç tür su almadan dönüp içindeki çamaşırıtartıyor ağırlığa göre de program süresini ayarliyo çok güzel birozellik sessiz olması da avantaj yalnız kapakta bebeğimin bir çorabınınbir teki tDevamını Oku
İsim: F** Y**
Tarih: 05 Ekim 2022
Satıcı: temadan

Yorum: memnunuz, tavsiye ederim
İsim: n** d**
Tarih: 26 Eylül 2022
Satıcı: temadan

Yorum: Şuanlık güzel çalışıyor , sessiz . Kargoda bir sorun çıkmadı , yukarıyaeve kadar çıkardılar. Hemen montaj için gelindi. Mağazadan almamlahiçbir fark yoktu. Hemde piyasa oranla daha uygun.
İsim: Y** B**
Tarih: 16 Eylül 2022
Satıcı: ALIŞVERİŞTE

Yorum: Ürün süper çok güzel
İsim: M** T**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Satıcı: Aser Ticaret

Yorum: çok sesiz ve isteğim gibi cıktı
İsim: m** Ö**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: ürünü alalı 2 ay oldu bilerek bekledim. ürün çok bgüzel geldi.hem kargohızlıydı hem sorunsuz teknik servis ilgilyidi. teşekürler
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Bu değerlendirme tamamen kargolama ile alakalıdır. Ürünüm tam 17 (onyedi) gün sonra geldi. İnanılmaz mağdur olduk ve teslim tarihi ilealakalı kimseden bilgi alamadık. 17 gün boyunca elde çamaşır yıkamakistemiyorsanız Horoz Lojistik ile kargolama yapan satıcılardan ürünalmamanızı tavsiye ederim.
İsim: G** G**
Tarih: 10 Kasım 2022
Satıcı: CNG TİCARET

Yorum: siparişten 2 gün sonra teslim edildi, yetliki servis kurulumunu yaptı,güzel makine.
İsim: B** Ç**
Tarih: 02 Kasım 2022

Yorum: kargo bir az sürdü ürün 3 4 gün kullayoruz iyi
İsim: SALiH A.
Tarih: 01 Mayıs 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok kullanışlı ve çok yüksek ses çıkartmadan çalışan makina kargo deprembölgesinden geldiği halde çok sıka sürede ve sağlam ulaştı elimeteşekkür ederim
İsim: Gülten C.
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: ALIŞVERİŞTE

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba ürünü hangi firma ile gönderim sağlıyorsunuz? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün Horoz Lojistik ile gönderilmektedir. Saygılarımızla

Soru: merhaba,ürün taşrihsiz gönderiyormusunuz? bu konuda sorun yaşamak istemiyorum
Cevap: Ürün kesinlikle kapalı kutudur efendim

Soru: Merhaba! İnverter mi ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: direct drive mı acaba
Cevap: LG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Enerji A++ de mi ?
Cevap: Enerji Verimliliği Sınıfı B Sınıfı

Soru: LG 9 kg çamaşır makinası enerji verimliliği hangi sınıf çelişkiye düştüm trendyolda A+++olarak geçiyor soru cevap ta aynı ürüne B sınıfı demişsiniz
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüz B sınıfıdır.

Soru: Sıvı deterjana uyumlu mu
Cevap: UYUMLU EVET

Soru: Faturamı talep ediyorum
Cevap: FATURA TALEBİ OLUŞTURABİLRİSİNİZ.

Soru: Merhaba makinede tişört işareti yanıp yanıp sönüyor üstünde çizgi var nedeni nedir
Cevap: KURULUMU YAPAN SERVİSE SORABİLİRSİNİZ

Soru: Üretim yeri neresidir
Cevap: Merhaba, Türkiye de üretilmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba makine tek su girişli mi yoksa çift su girişli mi efendim ?
Cevap: merhaba, tek su girişlidir

Soru: ürün sıfır, kapalı kutu mu
Cevap: Evet kapalı kutu

Soru: Merhaba LG F4V3VYW3VE bu ürünün üretim yeri neresidir?
Cevap: konu ile ilgili yetkili servislerden bilgi almanizi rica ederiz.

Soru: merhaba makinenin fiyatını teknosa fiyatıyla trend yolda satamazmısınız 6 taksit seçeneği sunuyo trend yol onun için yardımçı olursanız sevinirim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün fiyatları site bazlı olarak ayrı ayrı belirlenmektedir. Sitede yer alan fiyat dışında farkı bir fiyat iletemiyoruz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba, ürün LG Türkiye garantili mi? Ek garanti var mı? Çeyiz için bekletildiğinde sorun olur mu?
Cevap: Ürünü teslim aldıktan sonra kurdurduktan sonra garantisi başlar ürünü hemen kurdurmak zorunda değilsiniz

Soru: Vestel üretimi değil yani bu cihaz biliyorsunuz şuan yeni çıkan makina dolap vestel üretimi lg ye yapıyor onun için sordunn
Cevap: HAYIR VESTEL İLE ALKASI YOK

Soru: ürünün genişliği ve derinliği, max boyutları nedir?
Cevap: BOYUTLAR (G*D*Y MM) 600 x 850 x 565

Soru: Merhaba inverter motorlu modelindenmidir?
Cevap: EVET İNVERTER MOTOR

Soru: Enerji tipi nedir acaba ?
Cevap: detay kısmında yazmakta.

Soru: cihaz modeli ve kodu nedir
Cevap: Merhaba, ürün LG 9 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi F4v3vyw3we.abwpltk 115027883. İyi günler dileriz.

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

F4v3vyw3we Çamaşır Makinesi 9 Kg Yıkama 1400 Devir Beyaz En Uygun Satış Linki