F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Ürün Alınmaya Değer Mi-

RenkliTablo

Bilgili
F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Alınır Mı?
F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Güncel Satış Fiyatı 19569.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Kaç Kişi Memnun?

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Detaylı Açıklama

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Ürününün Satıcısı, LG F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri ürününü 19569.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Kullanıcı Değerlendirmeleri
19569.0 Tl ye satışta olan F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Bence gayet guzel turkiyenin en ucunda oturmama ragmen gayet hizliteskim edildi ve paket sorunsuzdu Ambalajlama çok ozenliydi..
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: sorunsuz bir şekilde geldi son teknoloji gayet güzel ilk defa lg markakullanıyorum çok güzel ve programları çok
İsim: s** d**
Tarih: 09 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop

Yorum: Aldım ama çokta istediğim düzeyde çıkmadı
İsim: V** A**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok estetik durmasının yanı sıra hem çok sessiz çalişiyor hemdekıyafetleri inanılmaz iyi sıkıyor coğu zaman nerdeyse kuru çıkarıyorummakineden.Kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: Y** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Eylül 2024

Yorum: Cok guzel , renkini cok begendim
İsim: E** B** p**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: daha önce LG elektrikli süpürge almiştm çok memnun kaldım şimdi çamaşırmakinası ve buzdolabı aldım severek kullanıyorum...
Beden: 11 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel memnun kaldım teşekkürler
İsim: N** K**
Beden: 17 Temmuz 2024

Yorum: şu ana kadar sorun çıkmadı teşekkür ederim
İsim: YAHYA K.
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: Gayet güzel çok memnun kaldık
İsim: M** C** E**
Beden: 03 Haziran 2024

Yorum: Servisi hariç herşey güzel
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: Çeyizime almadım! Artık çeyizine alanların yorumundan da sıkıldım bizene ne için aldığınızdan yahu
İsim: B** D**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Ürün çok iyi ama Borusan Lojistik ile geldi asansör olmasına rağmenürünü apartmanın giriş kapısına bırakıp gitmişler bende kapıdabekliyorum gelecek diye
İsim: M** c** k**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: Ürün çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: K** S**
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: sorunsuz bir şekilde teslim aldık ve kurulumu yapıldı...Gayet şık,yıkama performansını kullandıktan sonra yorumlara yazacağım...Trendyola Teşekkürler
İsim: Mustafa K.
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: kargo firması sorunlu mağdur oldum
İsim: e** c**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: şimdilik sıkıntı yok. güzel makina.
İsim: E** D**
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: çamaşır makinası bana teslim edilmedi kredi cekip aldım makinayı teslimedildi diyor kime teslim edildi bu makina
İsim: Y** ç**
Tarih: 10 Nisan 2024

Yorum: Ürünü getiren Firma çok kötü maalesef Ürünü bize haber vermeden komşumabırakıp gitmişler sırf 1 kat çıkmamak için
İsim: z** o**
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: ANADOLUDTMLGSHOP

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Merak Edilen Konular

Soru: Eve kurulum için geldiklerinde de para vermiyoruz değil mi ? Firma ücretsiz yapıyor kurulumu ?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: renkleri mevcut mu acaba?
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba hoower çmaşır kurutma makinesi ldım borusan lojistik daireye kdar cıkarıyormu
Cevap: Evet efendim

Soru: merhaba son sistem inventer motor mu,kırışık önleyici sistem programlımı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: iyi çalışmalar. bu makine inox degil değil mi? ben kumtelin ankastre antrsit serini aldim. ona uyumlu bir renkte camasir ve bulasik makinesi bakiyorum. metal olsun istemiyorum. size sormak istedim rengi teyit etmek icin
Cevap: Fumeye daha yakin

Soru: bu ürünün govdesi inox mu yani metaryali paslanmaz çelik mi yoksa sadece gri oya mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: En yüksek kaç derece

Soru: elmas Kazan mı?

Soru: Merhaba 10 kg varmı
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: direct drive özelliği var mı?

Soru: Buharlı temizleme tuşu hangisi

Soru: Ürünün rengi gri yazıyor ama fotoğrafta antrasit. Tam olarak rengi nedir?
Cevap: Fumeye daha yakın efendim

Soru: merhabalar. ürünün üretim yeri neresidir?
Cevap: ANKARA EFENDİM

Soru: hangi lojistik şirketi ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Borusan lojistik

Soru: bu çamaşır makinesi nasıl kalitelimi

Soru: ürünün montajının yapılduığı ülkeyi öğrenebilirmiyim?

Soru: Üretim yılı ne zaman bilgi alabilirmiyim
Cevap: 2023 efendim

Soru: Lütfen dönüş yapabilir misiniz?
Cevap: sorununuzu buradan bildirebilirsiniz

Soru: Merhaba kısa(hızlı) yıkama programı var mı

Soru: Kurulumunu kim yapıyor
Cevap: Lg nin yetkili servisi ücretsiz kurulum desteği veriyor efendim.

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

F4T2VYM1S.ADSPLTK A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi Gri En Uygun Satış Linki