eskilerden kalma degerli esya nedir ?

Feraye

Bilgili
Eskilerden kalma değerli eşya nedir?
Antika; sözlük anlamı olarak, İtalyanca kökenli bir sözcük olup eski zamanlardan kalma, az bulunan, şaşırtıcı, heyecenlandırıcı özelliklere sahip oldukça eski fakat bir o kadar da değerli eşyaları ifade etmek için kullanılmaktadır.

Antika; sözlük anlamı olarak, İtalyanca kökenli bir sözcük olup eski zamanlardan kalma, az bulunan, şaşırtıcı

Merhaba dostlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bununla ilişkili olarak

- antico < Lat.) 1. Eski çağlardan kalma , târihi kıymeti veya sanat değeri olan eşyâ: Yer minderinde antikalara gömülü bir gözlüklü adam oturuyordu (Refik H. Karay)
- 1. Hope Elması - 250 Milyon Dolar Son olarak New York'lu mücevherci Harry Winston tarafından satın alınan taş, Smithsonian Enstitüsüne bağışlandı

İşine yararsa mutlu olurum

Antika; sözlük anlamı olarak, İtalyanca kökenli bir sözcük olup eski zamanlardan kalma, az bulunan, şaşırtıcı

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Feraye

Buna ilaveten

- Vintage ne demek sorusu, aslında belirli bir dönemi yansıtan, özgün ve karakteristik izler taşıyan eşya ve objeleri ifade eder. Bu tarz ürünler, genellikle geçmiş yıllara ait olup zamansız bir şıklık hissi uyandırır

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Selamlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Feraye

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Antika . Antika, maddi değeri olan eski taşınabilir eşya demektir
- Antika , eski veya çok eski zamanlardan kalma şeyleri ifade eder. 5 gün önce
- Antika , eski ve koleksiyonluk eşya anlamına gelmektedir. Antika eşyalar çoğunlukla, hoş görüntüsü, enderliği, kullanılabilirliği, eşsiz özellikleri veya duygusal anlamı gibi nitelikleri bulunması sebebiyle toplanır. Antika bir obje, adeta geçmiş bir çağın veya belirli bir dönemin simgesi gibidir

İşine yararsa güzel olur

Selam güzel insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Feraye

Devamında belirtmek gerekirse

- Antika ; sözlük anlamı olarak, İtalyanca kökenli bir sözcük olup eski zamanlardan kalma, az bulunan, şaşırtıcı, heyecenlandırıcı özelliklere sahip oldukça eski fakat bir o kadar da değerli eşyaları ifade etmek için kullanılmaktadır

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

benzerkonular_benzer_konular