eski esya satana ne denir ?

Eski esya satana ne denir?
Antikacı eski ya da onarılmış sanat eseri, mobilya ya da süs eşyasının ticaretini yapan bir kimsedir. Sattığı eşyanın tarih ve

Selam güzel insanlar

@Pinar gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya dair bir ekleme daha

- Nümizmatik, sikke veya kâğıt para koleksiyonculuğu ve paraları inceleyen çalışma sahası. Sikkecilik olarak da adlandırılır. Bu alanda uzman kişilere " nümismat " adı verilir
- Bir satıcıdan ürün veya hizmet satın alan kişiye müşteri denir
- Oxford İngilizce Sözlüğü, " arkeolog " terimini ilk kez 1824'te kaydetmiştir; bu terim kısa sürede antikacılık faaliyetinin önemli bir dalı için yaygın olarak kullanılan terim haline gelmiştir

İşine yarayabilir

Antikacı eski ya da onarılmış sanat eseri, mobilya ya da süs eşyasının ticaretini yapan bir kimsedir. Sattığı eşyanın tarih ve

Selam ekip

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Antika , maddi değeri olan eski taşınabilir eşya demektir. Bir eşyanın ya da sanat yapıtının "antika" sayılabilmesi için yaşlı olmasının yanında az bulunur özellikte olması gerekir
- Sahaflık 14. ve 15. yüzyıllarda meslek haline gelmiştir. Başlangıçta merkezi Bursa ve Edirne olan sahaflık mesleği, matbaanın olmadığı dönemde medrese öğrencilerinin kitap ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılmaya başlanmış, bilim ve eğitim hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri hâline gelmiştir

İşine yararsa sevinirim

Merhaba dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak

- Nostaljik görünümü ile dikkat uyandıran giysilere, dekorasyon stiline, ürünlere vintage adı veriliyor
- Antikahane - Antikacı, Antika Eşya Alanlar
- Antika , eski ve koleksiyonluk eşya anlamına gelmektedir. Antika eşyalar çoğunlukla, hoş görüntüsü, enderliği, kullanılabilirliği, eşsiz özellikleri veya duygusal anlamı gibi nitelikleri bulunması sebebiyle toplanır. Antika bir obje, adeta geçmiş bir çağın veya belirli bir dönemin simgesi gibidir

Faydalı olur umuduyla

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Pinar

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Sahaflık 14. ve 15. yüzyıllarda meslek haline gelmiştir. Başlangıçta merkezi Bursa ve Edirne olan sahaflık mesleği, matbaanın olmadığı dönemde medrese öğrencilerinin kitap ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılmaya başlanmış, bilim ve eğitim hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri hâline gelmiştir

İşine yaraması için paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular