eski esya satana ne denir ?

Pinar

Bilgili
Eski esya satana ne denir?
Antikacı eski ya da onarılmış sanat eseri, mobilya ya da süs eşyasının ticaretini yapan bir kimsedir. Sattığı eşyanın tarih ve sanat değeri oldukça büyüktür. Eskiciler rastgele eski eşya satan kimselerdir.

Antikacı eski ya da onarılmış sanat eseri, mobilya ya da süs eşyasının ticaretini yapan bir kimsedir. Sattığı eşyanın tarih ve

Selam herkese

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Pinar

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Sahaflık 14. ve 15. yüzyıllarda meslek haline gelmiştir. Başlangıçta merkezi Bursa ve Edirne olan sahaflık mesleği, matbaanın olmadığı dönemde medrese öğrencilerinin kitap ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılmaya başlanmış, bilim ve eğitim hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri hâline gelmiştir
- Nümizmatik, sikke veya kâğıt para koleksiyonculuğu ve paraları inceleyen çalışma sahası. Sikkecilik olarak da adlandırılır. Bu alanda uzman kişilere " nümismat " adı verilir

Faydalı olur umuduyla

Antikacı eski ya da onarılmış sanat eseri, mobilya ya da süs eşyasının ticaretini yapan bir kimsedir. Sattığı eşyanın tarih ve

Selamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Pinar

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Antik uygarlıklara ait olacak kadar eski değil. Ama yüz yaşından fazlaysa ona antika diyoruz

İşine yaramasını umuyorum

Selam dostlarım

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu çerçevede

- Antika , maddi değeri olan eski taşınabilir eşya demektir. Bir eşyanın ya da sanat yapıtının "antika" sayılabilmesi için yaşlı olmasının yanında az bulunur özellikte olması gerekir
- Sahaflık 14. ve 15. yüzyıllarda meslek haline gelmiştir. Başlangıçta merkezi Bursa ve Edirne olan sahaflık mesleği, matbaanın olmadığı dönemde medrese öğrencilerinin kitap ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılmaya başlanmış, bilim ve eğitim hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri hâline gelmiştir

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Selam dostlarım

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Buna paralel olarak

- Nümizmatik, sikke veya kâğıt para koleksiyonculuğu ve paraları inceleyen çalışma sahası. Sikkecilik olarak da adlandırılır. Bu alanda uzman kişilere " nümismat " adı verilir
- Oxford İngilizce Sözlüğü, " arkeolog " terimini ilk kez 1824'te kaydetmiştir; bu terim kısa sürede antikacılık faaliyetinin önemli bir dalı için yaygın olarak kullanılan terim haline gelmiştir
- Bir satıcıdan ürün veya hizmet satın alan kişiye müşteri denir

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Herkese iyi günler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ek bir detay olarak

- Bir satıcıdan ürün veya hizmet satın alan kişiye müşteri denir
- Oxford İngilizce Sözlüğü, " arkeolog " terimini ilk kez 1824'te kaydetmiştir; bu terim kısa sürede antikacılık faaliyetinin önemli bir dalı için yaygın olarak kullanılan terim haline gelmiştir

Kullanışlı olur umarım

Selam değerli ekip

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Pinar

Konuya dair bir ekleme daha

- Antika , maddi değeri olan eski taşınabilir eşya demektir. Bir eşyanın ya da sanat yapıtının "antika" sayılabilmesi için yaşlı olmasının yanında az bulunur özellikte olması gerekir

İşine yarayabilir

Selam dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bunu takiben

- Nostaljik görünümü ile dikkat uyandıran giysilere, dekorasyon stiline, ürünlere vintage adı veriliyor

İşine yarayabilir diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular