Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 19799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Bilgisi

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi ürününü 19799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
19799.0 Tl ye satışta olan Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3

Yorum: Kaşıklık sepeti çok kullanışsız, orta sepetin düzeni çok kullanışsız.Ama alt sepetinin yatay ve dikey kullanımı kullanışlı ama pasta tabağıkonulan kısımlar birbirine çok yakın olduğu için tabaklar güzelyıkanmıyor. Daha orantılı bir sepet düzeni yapmaları gerekir. Bir deyıkama süresi çok uzun. En kısa süre 90 dakika
İsim: P** K**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Kaliteli Ürün Teşekkürler
İsim: T** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: Bu urunle alakalı acil fatura gönderilmesi talep ediyorum
İsim: F** B**
Tarih: 20 Ekim 2022

Yorum: çok üzgünüm ürünü beğenerek sipariş ettim.Fakat çok büyük hasarlarıvardı.on kapak tamamen pert.Iade iptal işlemleri sıkıcı.Beklemek zorundaolmak aynı fiyata aynı ürünü bulamamak.Husran
İsim: **** ****
Tarih: 15 Temmuz 2023

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhabalar. Ürünü hangi kargo ile gönderiyorsunuz.
Cevap: Horoz lojistik

Soru: ürünün grisi varmi inox
Cevap: Merhaba maalesef efendim

Soru: En kısa yıkama programı kaç dakikadır?
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba, 14 dakikalık kısa programı mevcuttur. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: Merhaba ürün üretim yeri nerede öğrenebilir miyim lütfen
Cevap: Merhabalar efendim ürünün üretim yeri, Stockholm, İsveç'tir. İyi Günler dileriz.

Soru: Bu ürünün yarı ankastresi var mıdır?
Cevap: Merhaba maalesef mevcut değildir

Soru: üst sepette asansör sistemi mevcut mu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba Ürünün turkiyede ki yetkili servisi kim ve ayrıca sepetler asansör şeklinde inip kalkıyor.mu yani ayarlanabilirmi ve kendi kendini temizleme özelliği mevcutmu
Cevap: Merhabalar efendim, Firmanın kendisini arayarak sizlere en yakın teknik servisini öğrenebilirsiniz. Kendini temizleme özelliği mevcut değildir. Asansör şeklinde değildir efendim. İyi Günler Dileriz.

Soru: rica ediyorum ayrıntılı fotoğraf koyun
Cevap: Trendyol katalog yöneyicisine ileteceğiz efendim

Soru: bu üründen hala elinizde var mi
Cevap: yok efendim

Soru: Bedavaya alıp bufiyatami satiyon Allah'tan korkun be
Cevap: Doğrudur efendim

Soru: Ürün üst kapağı sökülüp tezgah altına yerleştirilebilir mi? Servis bu konuda yardımcı olur mu acaba? Tezgah yüksekliğim 82 cm geliyor, ürün yüksekliği 85 cm.
Cevap: merhaba, ürün kurulumu için servis ücretsiz yardımcı olacaktır efendim üst kapak sökülebilir . hayırlı sağlıklı günlerde kullanınız efendim

Soru: Ürünle ilgili birkaç sorum vardı da. Ürün outlet ürün değil, değil mi? Bir de hangi ilden ne zaman kargolanacak?
Cevap: merhaba, elektrolüx Bursa ana bayisiyiz garantilidir elektrolüx türkiye servis leri ücretsiz kurulum yapacaklardır.efendim

Soru: Bu ürünün yeterli resmi olmadığı için size soruyorum. 3 sepetli olduğunu için tercih ettim. Yani kaşıklar için en üstte sepeti var mı? Sizden duymak istedim. Öyle bildiğim için tercih etmiştim.
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında üretici firma kadar bilgi sahibi olmadığımızı ; bilgi yanlışlığı yaşanmaması adına teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Esf9500low A++ 6 Programlı 3 Sepetli 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki