EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi En Düşük Fiyat Nerede-

Ela

Bilgili
EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Satın Alır Mısınız?
EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 31099.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Ürün Hakkında Bilgi

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi ürününü 31099.0 Tl'den Satılmaktadır.

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
31099.0 Tl ye satışta olan EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: iyi ki almışım dediğim bir ürün. uzun sure arastirmam sonucu electroluxkarar verdim. kendinize en büyük iyilik yapmış olacaksınız. daha önceneden almadım diyeceksiniz. sürekli kıyafetleri ütü yapardım, fakatşimdi o kadar güzel ütülü çıkıyor ki anlatamam. sadece gömleklerin alttaraflarını utuluyorum.
İsim: f** a**
Tarih: 04 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Harika bi ürün sağlam geldi henüz yeni iyikide almışım diyecek gibiyim🙂 camasır yıkayıp hava durumuna göre kurutmak için ayrı zaman ayırmakartık önemli değil en güzel yanı bu neden elektrolux kalite kesinlikle
İsim: N** N**
Tarih: 16 Mart 2023
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: süper hızlı gönderi
İsim: O** B**
Tarih: 08 Ocak 2023
Satıcı: Gürbüz Ev Aletleri

Yorum: alırken iyice araştırdım ve aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim alın.
İsim: m** y**
Tarih: 27 Kasım 2022
Satıcı: İKSAVM

Yorum: Ürün çok kaliteli ve kullanışlı. Ayrıca bir gidere ihtiyacınız yok benyatak odasına koydum gece uyurken açıyorum ve sesi huzur veriyor :) .Satıcı İKSAVM siparişi verdikten 24 sonra elime ulaştırdı çok teşekkürediyorum kendilerine
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ekim 2022

Yorum: bosh dan baska bir urun asla almazdim boykot oldugu icin bu urun u aldimcook guzel cok memnunum. hicbir sikinti yapamadim herkez e tavsiye ederimmm.
İsim: s** k**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: DAPASHOP

Yorum: Çok kaliteli güzell şimdilik
İsim: M** K**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Ben de çok araştırarak aldım. 3 aya yakındır kullanıyorum. Çamaşırlarınekstra yumuşak ve tozsuz çıkması favorim. Filtresinin menteşeli ve çiftfiltre olması da beğendiğim özelliklerinden. Kısacası çok memnunum...
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Muhteşem çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: S** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Mayıs 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: ürün geldi sorunsuz kurulum yapıldı. Çok memnun kaldım harika kolaylık sağladı.
İsim: K** S**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: madrella

Yorum: Kalite tesadüf değildir...
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: madrella

Yorum: Ürünü 7 aydır kullanıyorum, etrafımdaki herkese önerdim. Almayıdüşünüyorsanız piyasadaki en iyi kurutma makinesi diyebilirim. Kurutmasüreleri, enerji tasarrufu inanılmaz iyi. Çok araştırmıştım, en doğrukararı vermişim, gönülden tavsiye! Trendyol Teknosa mağazasındanalmıştım, İstanbul’dayım Horoz Kargo ile tertemiz teslim edildi, dairekapısına kadarDevamını Oku
İsim: S** C** T**
Tarih: 06 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: harika bir ürün tavsiye ederim
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: ANKASTRE SELECTİON

Yorum: Bosh il electrolükx arasında kaldım ciddi çok araştırdım buna kararverdim iykide bunu almışım ayakkabı aparatı kışın ciddi kolaylık içaydınlatması ayrı güzel ve okadar sessiski bir çamaşır makinasından dahasessiz ayrıca eksra sessiz tuşuda var biliyorsunuz kurutma makinalarıciddi sesli çalışır bu çalışken hiç sesi yok inanamadım komşumun varkorüdorDevamını Oku
İsim: d** g**
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: kurutma makinası çok kaliteli ve muhteşem özelliklere sahip teşekkür ederim
İsim: B** A**
Tarih: 28 Aralık 2023
Satıcı: ANKASTREGRUP

Yorum: ürün harika ben çok beğendim horoz lojistik tarafından geldi saglamgeldi ilk kurutmasinda harika sonuç verdi umarım uzun yıllar kullanırımsatıcıya kargoya tesekkurler.
İsim: D** s**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: NETTEENUCUZ

Yorum: güzel ürün kullanışlı ve kaliteli
İsim: A** D**
Tarih: 24 Kasım 2023
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Ürünün kalitesi tartışılmaz İstanbul içi olduğu için satıcı horozladeğil direk teknik servisle gönderdi pazartesi sipariş ettim çarşambaürün geldi kurulum yapıldı almak isteyenler arayışa girmeyin ürün on
Tarih: 27 Ekim 2023
Satıcı: Deneysel Ev Aletleri - Beşiktaş

Yorum: İlgili satıcı, hızlı kargo, kaliteli ürün ve nitelikli servis. Aldığıbedeli sonuna kadar hakediyor.
Tarih: 30 Eylül 2023
Satıcı: Deneysel Ev Aletleri - Beşiktaş

Yorum: çok beğendim
İsim: şerife ç.
Tarih: 28 Eylül 2022
Satıcı: Alicandanal

Yorum: Ürün ve hizmet gerçekten çok iyi 👏
İsim: Cansu P.
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Guzel kuruyor yaklaşık 2 saatte hepsi kuruyor yarım kuruda dahil.Bir ikieşyada tam kuruda çekti ama baya karışık atıyorum seste çok yokfiltresi de baya ince tozu topluyor tavsiye ederim
İsim: H** O**
Beden: 24 Nisan 2024

Yorum: fiyat performans mükemmel bir ürün
İsim: B** H** K**
Tarih: 26 Aralık 2023
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Ürünün kendi kurutma performansı gayet iyi yorumlardaki kadar varmışkupkuru çamaşırlar ve bir gereklilik imiş anladım ama ürün kenarındanküçük bir atıkla geldi o biraz canımı sıktı maalesef!
İsim: Ç** G**
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: NETTEENUCUZ

Yorum: Ürün malzeme kalitesi gayet iyi. Henüz çok tecrübe etmedik fakat ürünkurutma özelliği şu zamana kadar gayet iyi.
İsim: Goddol G.
Tarih: 02 Kasım 2022

Yorum: Şu an herşey için tek bir ayar kullanıyorum. Ayakkabıları bir türlükurutamadım. Servis yeterli bilgi vermedi. Denemeler yapıyorum. Tekayardan memnunum. Battaniye ve yorganda işe yaramıyor. Ya da ben çözemedim.
İsim: B** T**
Tarih: 25 Şubat 2024
Satıcı: ANKASTRE SELECTİON

Yorum: Ürün horoz lojistik ile gönderildi. satıcı ikinci gün kargoya verdi.ertesi gün bana ulaştı. sağ tarafında küçük bı göçme vardı sorunetmedim. henüz 2-3 kez kullandım. mix programda 1 saat 55 dk da tamamenkuruttu çekme yapmadı.yüzde yüz ütülü çıkarmadı ama gayet ütüsüzgiyilecek şekilde sıcak ve yumuşacık çıkarttı çamaşırları.makineyitamamen doldurmadDevamını Oku
İsim: H** Ö**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: Ürün sorunlu geldi ama sag olsunlar baya uğraştirdi servisi ama sonuçdeğiştirdiler yeni makineyle
İsim: S** K**
Beden: 18 Aralık 2023

Yorum: Bugün geldi kuruldu, kapak soldan sağa açılıyor. Kapak cam değil iç dışşeffaf plastik, kurutmalarda böyle mi oluyor bilemiyorum, deneyimleyipyorum güncellemesi yapıyorum.
İsim: S** H**
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: Başarılı bir ürün. Horoz lojistik 6 günde getirdi aynı gün serviskurulum yaptı. Ona göre alın.
İsim: F** Y**
Tarih: 23 Eylül 2022

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhaba, ürünün garantisi kim tarafından veriliyor ve kurulumunu kim yapıyor acaba
Cevap: Merhaba, ürün Electrolux garantilidir. Kurulumu da bulunduğunuz bölgeye bakan yetkili servis yapıyor efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün ölçülerini görüntüleyemiyorum rica etsem bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Merhabalar Genişlik: 59.6 cm , Derinlik: 63.8 cm , Yükseklik: 85 cm’dir. İyi günler dileriz

Soru: görselde var gözüküyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ew8h359sta ile arasındaki fark nedir
Cevap: Merhabalar, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 3 boyutlu nem sensörü, dahili kurutma rafı ve wifi özellikleri eklenmiştir efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: makinayı gidere bağlayabiliyor muyuz ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürünün üretim ülkesini öğrenebilir miyim bir de teşhir ürün değil demi
Cevap: Merhabalar, Polonya’ dır. Tüm ürünlerimiz fabrika çıkışlı, kapalı, sıfır üründür. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ew8h2966ız modeliyle ne fark var mı
Cevap: Merhaba güncel ve en son modelidir. İiyi günler dileriz

Soru: sepet diğer satıcılar da var deniyor siz yok yazmışsınız
Cevap: HANGİ SEPET ELEKTROLÜZ TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: merhabalar bu üründen 1 adet var gözüküyor almak istiyorum sorun olmaz degilmi adanadayim kaç günde elimizde olur tahmini
Cevap: Merhabalar ürünümüz sıfır garantılır bugün kargomuz gelecek tahmını 3 veya 4 gün ıcınde gelir efendim

Soru: iyi akşamlar. çamaşır makinemin markası Bosch 7 kilo. . boy olarak 60 cm en olarak 57 cm gelmektedir. üzerine kurulum yapılabilir mi ?
Cevap: Merhaba ölçüleri standart olup, üst üste montaj için servisten bir aparat qlmanız gerekebilir. Electrolux çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz

Soru: Sizden ürünü aldıktan sonra kurulumu nasıl yaptırtacağım nereyi aramam gerekiyor
Cevap: Merhabalar electrolux müşteri hizmetlerinı aramanız yeterlıdır efendim

Soru: merhabalar üründe buharlı temizleme var mı ?

Soru: Merhaba ürün kazanı galvanizli mı acaba
Cevap: Merhabalar, Ürün kazanı paslanmaz çeliktir. Saygılarımızla,

Soru: merhabalar 2022 model mi
Cevap: Merhabalar ürünümüz 2022 yılında gelen üründür efendım

Soru: arcelik camaşır makinamın üzerine yerlestirsem ölçüleri uyar mı..banyoda ayrica yerim yok.
Cevap: Merhabalar standart ölçüler olduğu ıcın olculerı uyar ama tam emın olmak ıcın olculerı verırsenız net emın olalım efendım

Soru: Electrolux EW7H389ST ile Electrolux EW9H189ST FARKI NEDİR?
Cevap: ELEKTROLUX TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Buhar programı bu model de de mevcut mu?
Cevap: Merhaba buhar programı bir alt modelimizde mevcut bu model en üst üründür özel kazan yapısı sayesinde buhar gerekmeksizin mükemmel bir kırışıklık giderme teknolojisi vardır

Soru: merhaba kendini temizleme öz.varmi

Soru: mikrofiber filtreleme sistemi var mi
Cevap: EcoFlow Filtre Teknolojisi mevcuttur.

Soru: merhaba 10 kg değil mi bu ilanda 9 yaziyor
Cevap: Electrolux official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

EW9H189ST CycloneCare 3DSense 9 kg Wi-Fi A+++ Enerji Sınıfı Inverter Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki