esenler metrosu nereden kalkiyor ?

Esenler Metrosu nereden kalkıyor?
Yavuz Selim Mahallesi'nde Esenler, Namık Kemal Mahallesi'nde Terazidere istasyonları bulunan metro hattı, Menderes

Herkese selam

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KanatlıGökyüzü

Bunun yanında

- Mecidiyeköy, Şişli, Taksim gibi merkezlerden M2 hattı ile Yenikapı'ya ulaşın. Buradan M1A veya M1B hattına aktarma yaparak Otogar durağında inin . Ayrıca Bayrampaşa, Merter, Topkapı gibi duraklardan otobüs ya da minibüs ile doğrudan otogara ulaşmak mümkündür

İşine yarar diye düşündüm

Yavuz Selim Mahallesi'nde Esenler, Namık Kemal Mahallesi'nde Terazidere istasyonları bulunan metro hattı, Menderes

Selam, umarım iyisinizdir

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu bağlamda ek olarak

- M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı Entegrasyonu Ayrılık Çeşmesi İstasyonu'nda, Marmaray işletmesine, Ünalan İstasyonu'nda, metrobüs işletmesine, Pendik İstasyonu'nda, İETT otobüsleri aracılığı ile Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı 'na aktarma yapılabilir
- Kadıköy'den başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzanan bu hat, 33,5 km uzunluğu ve 23 istasyonu ile İstanbul'un Anadolu Yakası'nda her gün binlerce yolcuyu sevdiklerine güvenli, hızlı ve konforlu şekilde ulaştırmaya devam ediyor
- Metro, Belediye Otobüsü – Metro – Metrobüs – Metro Buradan metroyla metrobüs durağına gittikten sonra sonra metrobüsle karşıya geçerek Merter durağında iniyorsunuz. Merter'den yine metroya binerek Esenler Otogarı'na ulaşabilirsiniz

İşine yarayabilir

Herkese merhaba

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu çerçevede

- Uzun yıllar mübadele köyü konumunda kalan Litros ve Avas isimlerini 1930'lu yıllara kadar korudu. 1937-1940 yıllarında gerçekleştirilen değişiklikle Litros-Esenler, Avas-Atışalanı olarak Türkçeleştirildi

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Herkese selam

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @KanatlıGökyüzü

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Metro, Belediye Otobüsü – Metro – Metrobüs – Metro Buradan metroyla metrobüs durağına gittikten sonra sonra metrobüsle karşıya geçerek Merter durağında iniyorsunuz. Merter'den yine metroya binerek Esenler Otogarı'na ulaşabilirsiniz
- Esenler Otogarına M1 Aksaray, Kocatepe, Otogar, Davutpaşa, ZeytinBurnu, Şirinevler, Yenibosna, Dünya Ticaret Merkezi ve Atatürk Hava Limanı metro hattı ile ve Esenler - Otogar metro hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz
- Kadıköy'den başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzanan bu hat, 33,5 km uzunluğu ve 23 istasyonu ile İstanbul'un Anadolu Yakası'nda her gün binlerce yolcuyu sevdiklerine güvenli, hızlı ve konforlu şekilde ulaştırmaya devam ediyor

Umarım beğenirsin

benzerkonular_benzer_konular