Asude
Bilgili
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Bu Ürünü Almalı Mı?
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Güncel Fiyatı 1220.2 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Kaç Kişi Memnun?
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yaklaşık 715 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Teknik Detaylar
Kayış Kordon Rengi : Gri ;Kayış Kordon Tip : Çelik ;Cam Cinsi : Mineral ;Kronometre : Var ;Takvim : Var ;Su Geçirmezlik : 0 ATM ;Kasa Kalinlik : 9,4 ;Kasa Çapı : 38 ;Ağırlık : 93 ;Kasa Yüksekliği : 45,1 >
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürününün Satıcısı, Casio Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) ürününü 1220.2 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
1220.2 Tl ye satışta olan Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
715 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Sevgilime ve kendime aldım çok güzel ve şık duruyor
İsim: G** Ç**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: babama aldım beğendi severek kullanıyor paketleme özenli ve hızlı bi şekilde bize ulaştı teşekkür ederim
İsim: C** E**
Tarih: 02 Haziran 2023
Yorum: Eşime aldım çok begendi teşekkürler
İsim: Meliha G.
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: çok yakıştı eşime aldım
İsim: Y** n** M**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: biz çok beğendik. kargo gayet iyiydi. faturası ve garanti belgesi ile geldi. ürün tıpkı fotoğraflarda gözüktüğü gibi. Bileğe biraz büyük geldi ama bi saatçi de hemen yaptırdk. çok memnunuz.
İsim: s** ş**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Canım hayatımın anlamı balım ömrüm müstakbel kocam sevgilime öylesine içimden geldiği için ve ona çok yakışacağını bildiğim için aldım. Çok da yakıştı hayatımın anlamına. Onunlayken geçirdiğim her saniyenin çok özel olduğu nice zamanlarda taksın. Paketlemesi çok iyiydi. İstanbul Anadolu yakasındayım gece geç saatte sipariş vermeme rağmen sabah 10 dDevamını Oku
İsim: N** F** A**
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: sevgilime aldım çok beğendi orjinal
İsim: E** G**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok kibar ve sade ben beğendim sadece trendyolun paketlenmesi daha iyi olabilirdi
İsim: F** Y**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Kaliteli urun guzel duruyo kocama aldim
İsim: i** ö**
Tarih: 28 Eylül 2023
Satıcı: İsviçre Saat
Yorum: Mükemmel. Düşünmeden alabilirsiniz. Hızlı geldi ve çok beğendim çok güzel. Paketlemesi de iyiydi.
İsim: Serkan D.
Tarih: 01 Haziran 2023
Yorum: Çok şık çok kaliteli bir saat. Kısa sürede elime ulaştı. Sevgilime almıştım çok beğendi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence.
İsim: M** L** E**
Tarih: 10 Temmuz 2022
Yorum: Müthiş kaliteli değil ama iş görüyor. Kendi klasmanında şık ve kibar bi saat
İsim: U** K** D**
Tarih: 11 Şubat 2023
Yorum: Ürün çok güzel geldi. Erkek arkadaşıma aldım çok beğendi. Spor ve şık kullanabilek bir saat.
İsim: A** O**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: çok güzel şık bi saat biz begendik
İsim: h** b**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: paketleme kötüydü onun dışında her şey güzel sevgilime aldım çok beğendi
İsim: N** C**
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: Ürün çok güzel bence şık, sade ve yeterli
İsim: Ahmet T. K.
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: Erkek arkadaşıma 14 şubat hediyesi aldım mükemmel bir saat
İsim: A** p** K**
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: Bülbül Saat
Yorum: dünyanın en yakışıklı sevgiline dünyanın en güzel saatini almışım harika ve şık duruyor gerçi onun bileğinde de harika ve şık durduğu için bu düşünceye kapılmış olabilirim ürün gayet güzel ve kaliteli o her şeyin en kalitelisini hak ediyor zaten
İsim: E** D**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Babama aldım çok beğendi orijinal
İsim: Ş** Ö** P**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım çok beğendi çok şık ve kalitesini belli eden bir saat. Boyut olarak normal büyük değil
İsim: **** ****
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma hediye olarak aldım çok beğendi çok güzel bir saat içinde garanti belgeside var .
İsim: d** a**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Zam gelmeden hemen önce almıştım iyi ki almışım şık sade ve güzel bir duruşu var
İsim: Onur Ç.
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Sevgililer günü hediyesi aldım. Ben aldıktan sonra fiyatı düşmüş ama buna değerdi. Gerçekten çok beğendi. Çok şık bir saat. Ben burdayım diyor resmen. Kesinlikle hediye konusunda tereddütleriniz varsa, saat kullanmayan biri bile bu saatten sonra kullanmaya başlar emin olabilirsiniz
İsim: M** E**
Tarih: 25 Mart 2023
Yorum: Harika indirimden aldım çok şık ve kaba durmuyor zarif
İsim: E** S** U**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Dün akşama doğru sipariş verdim Bugün kolumda
Yalnızca erkek saati olduğu İçin kordonu biraz geniş geldi Bir kadın olarak erkek saatinin bu kadar zarif olması çok hoşuma gitti İçi çok net ve ideal boyutta Çok büyük ya da yüksek olmadığı İçin kadın kolunda da güzel duruyor Görür görmez çok sevmiştim saati Seçimimde yanılmamışım Çok Teşekkürler GüDevamını Oku
Tarih: 03 Ekim 2021
Satıcı: City Market
Yorum: Hediye aldım beğenildi sade şık model
İsim: B** Y**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: severek kullanıyorum gayet hoş ve kibar.
İsim: Hakan A.
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Gayet kaliteli şık bir Japon saati
İsim: B** İ**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: Babama hediye olarak aldık ve çok memnun. Elinden asla çıkmıyor.
İsim: Z** G**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: indirimdeykrn sevgilime aldım beğendi
İsim: M** T**
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Merak Edilenler
Soru: სალამი მეგობარო .მომეწონა საათი შეიძლება ეს საათი რომ გამოვიწერო საქართველოში
Cevap: ..........................................
Soru: ürün orjinalmi
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz %100 orjinal olup 2 yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat garantilidir. Saygılarımızla
Soru: orijinal mı
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kasa çapı ne kadar
Cevap: Merhaba, ürünün kasa çapı 38 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Nasıl kutuda geliyor
Cevap: Merhaba, ürün kutusu marka alternatifine bağlı olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: şu geciriyormu
Cevap: Merhabalar, aşırı suya maruz kalmadığı sürece su geçirmez efendim.
Soru: Kutusu metal mi ?
Cevap: Merhaba, ürün kutusu marka alternatifine bağlı olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bileğim 18 cm uygunmudur
Cevap: Merhaba uygundur
Soru: merhaba ürün özel liginde şu geçirmez lik 1 atm yazarken İran açıklamasında 0 atm yazıyor hangisi doğru
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün su geçirmezliği 0 metredir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kasa çapı kaç acaba
Soru: orjinalmi ürün
Cevap: merhaba, tüm ürünlerimiz orijinal ve 2 yıl garantilidir.
Soru: kurma kolu ve kurdun bağlanan çıkıntı harıç net çap kaç hayirli işler
Soru: su geçiriyormu
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz ürün 1 ATM su geçirmezlik seviyesine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürün orjinalmidir
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz %100 orjinal olup 2 yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat garantilidir. Saygılarımızla
Soru: Merhaba saat otomatik mi Saygılar.
Cevap: merhaba, saat pilli ve takvimlidir
Soru: saatin takviminde aymı haftanın günlerimi belirtilmiş sab vaya dom gibi ifadeler neyi ifade ediyor
Cevap: ingilizce günler belirtilmiştir
Soru: Tarihi nasıl ayarlayacağız saatte 15 tane ay var
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: kordun ayarla biliyor mu
Cevap: Merhaba, ürün kordonu ayarlanabilmektedir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Garanti belgesini gönderiyorsunuz değil mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir, garanti belgesi ürün ile birilikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: indirime ne zaman girer?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürün Görselleri
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Güncel Fiyatı 1220.2 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Kaç Kişi Memnun?
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yaklaşık 715 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Teknik Detaylar
Kayış Kordon Rengi : Gri ;Kayış Kordon Tip : Çelik ;Cam Cinsi : Mineral ;Kronometre : Var ;Takvim : Var ;Su Geçirmezlik : 0 ATM ;Kasa Kalinlik : 9,4 ;Kasa Çapı : 38 ;Ağırlık : 93 ;Kasa Yüksekliği : 45,1 >
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürününün Satıcısı, Casio Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) ürününü 1220.2 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
1220.2 Tl ye satışta olan Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
715 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Sevgilime ve kendime aldım çok güzel ve şık duruyor
İsim: G** Ç**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: babama aldım beğendi severek kullanıyor paketleme özenli ve hızlı bi şekilde bize ulaştı teşekkür ederim
İsim: C** E**
Tarih: 02 Haziran 2023
Yorum: Eşime aldım çok begendi teşekkürler
İsim: Meliha G.
Yorum: çok yakıştı eşime aldım
İsim: Y** n** M**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: biz çok beğendik. kargo gayet iyiydi. faturası ve garanti belgesi ile geldi. ürün tıpkı fotoğraflarda gözüktüğü gibi. Bileğe biraz büyük geldi ama bi saatçi de hemen yaptırdk. çok memnunuz.
İsim: s** ş**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Canım hayatımın anlamı balım ömrüm müstakbel kocam sevgilime öylesine içimden geldiği için ve ona çok yakışacağını bildiğim için aldım. Çok da yakıştı hayatımın anlamına. Onunlayken geçirdiğim her saniyenin çok özel olduğu nice zamanlarda taksın. Paketlemesi çok iyiydi. İstanbul Anadolu yakasındayım gece geç saatte sipariş vermeme rağmen sabah 10 dDevamını Oku
İsim: N** F** A**
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: sevgilime aldım çok beğendi orjinal
İsim: E** G**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok kibar ve sade ben beğendim sadece trendyolun paketlenmesi daha iyi olabilirdi
İsim: F** Y**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Kaliteli urun guzel duruyo kocama aldim
İsim: i** ö**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Mükemmel. Düşünmeden alabilirsiniz. Hızlı geldi ve çok beğendim çok güzel. Paketlemesi de iyiydi.
İsim: Serkan D.
Tarih: 01 Haziran 2023
Yorum: Çok şık çok kaliteli bir saat. Kısa sürede elime ulaştı. Sevgilime almıştım çok beğendi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence.
İsim: M** L** E**
Tarih: 10 Temmuz 2022
Yorum: Müthiş kaliteli değil ama iş görüyor. Kendi klasmanında şık ve kibar bi saat
İsim: U** K** D**
Tarih: 11 Şubat 2023
Yorum: Ürün çok güzel geldi. Erkek arkadaşıma aldım çok beğendi. Spor ve şık kullanabilek bir saat.
İsim: A** O**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: çok güzel şık bi saat biz begendik
İsim: h** b**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: paketleme kötüydü onun dışında her şey güzel sevgilime aldım çok beğendi
İsim: N** C**
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: Ürün çok güzel bence şık, sade ve yeterli
İsim: Ahmet T. K.
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: Erkek arkadaşıma 14 şubat hediyesi aldım mükemmel bir saat
İsim: A** p** K**
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: Bülbül Saat
Yorum: dünyanın en yakışıklı sevgiline dünyanın en güzel saatini almışım harika ve şık duruyor gerçi onun bileğinde de harika ve şık durduğu için bu düşünceye kapılmış olabilirim ürün gayet güzel ve kaliteli o her şeyin en kalitelisini hak ediyor zaten
İsim: E** D**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Babama aldım çok beğendi orijinal
İsim: Ş** Ö** P**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım çok beğendi çok şık ve kalitesini belli eden bir saat. Boyut olarak normal büyük değil
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma hediye olarak aldım çok beğendi çok güzel bir saat içinde garanti belgeside var .
İsim: d** a**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Zam gelmeden hemen önce almıştım iyi ki almışım şık sade ve güzel bir duruşu var
İsim: Onur Ç.
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Sevgililer günü hediyesi aldım. Ben aldıktan sonra fiyatı düşmüş ama buna değerdi. Gerçekten çok beğendi. Çok şık bir saat. Ben burdayım diyor resmen. Kesinlikle hediye konusunda tereddütleriniz varsa, saat kullanmayan biri bile bu saatten sonra kullanmaya başlar emin olabilirsiniz
İsim: M** E**
Tarih: 25 Mart 2023
Yorum: Harika indirimden aldım çok şık ve kaba durmuyor zarif
İsim: E** S** U**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Dün akşama doğru sipariş verdim Bugün kolumda
Tarih: 03 Ekim 2021
Satıcı: City Market
Yorum: Hediye aldım beğenildi sade şık model
İsim: B** Y**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: severek kullanıyorum gayet hoş ve kibar.
İsim: Hakan A.
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Gayet kaliteli şık bir Japon saati
İsim: B** İ**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: Babama hediye olarak aldık ve çok memnun. Elinden asla çıkmıyor.
İsim: Z** G**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: indirimdeykrn sevgilime aldım beğendi
İsim: M** T**
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Merak Edilenler
Soru: სალამი მეგობარო .მომეწონა საათი შეიძლება ეს საათი რომ გამოვიწერო საქართველოში
Cevap: ..........................................
Soru: ürün orjinalmi
Soru: orijinal mı
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kasa çapı ne kadar
Soru: Nasıl kutuda geliyor
Soru: şu geciriyormu
Cevap: Merhabalar, aşırı suya maruz kalmadığı sürece su geçirmez efendim.
Soru: Kutusu metal mi ?
Soru: Bileğim 18 cm uygunmudur
Cevap: Merhaba uygundur
Soru: merhaba ürün özel liginde şu geçirmez lik 1 atm yazarken İran açıklamasında 0 atm yazıyor hangisi doğru
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün su geçirmezliği 0 metredir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kasa çapı kaç acaba
Soru: orjinalmi ürün
Cevap: merhaba, tüm ürünlerimiz orijinal ve 2 yıl garantilidir.
Soru: kurma kolu ve kurdun bağlanan çıkıntı harıç net çap kaç hayirli işler
Soru: su geçiriyormu
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz ürün 1 ATM su geçirmezlik seviyesine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürün orjinalmidir
Soru: Merhaba saat otomatik mi Saygılar.
Cevap: merhaba, saat pilli ve takvimlidir
Soru: saatin takviminde aymı haftanın günlerimi belirtilmiş sab vaya dom gibi ifadeler neyi ifade ediyor
Cevap: ingilizce günler belirtilmiştir
Soru: Tarihi nasıl ayarlayacağız saatte 15 tane ay var
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: kordun ayarla biliyor mu
Cevap: Merhaba, ürün kordonu ayarlanabilmektedir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Garanti belgesini gönderiyorsunuz değil mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir, garanti belgesi ürün ile birilikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: indirime ne zaman girer?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürün Görselleri
Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) En Uygun Satış Linki
Casio Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Casio Erkek Kol Saati MTP-V006D-7BUDF (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.