ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Fiyatına Göre Alınır Mı

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Tavsiye Eder Misiniz?
ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Şu Andaki Fiyatı 50000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Memnuniyet Oranı Nedir?

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Teknik Açıklamalar

_x000D_

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLIT KLİMA >_x000D_
ELEGANT PLUS UV 09 / ELEGANT PLUS UV 12 / ELEGANT PLUS UV 18 / ELEGANT PLUS UV 24 _x000D_
_x000D_
_x000D_
Soğutmada A++, Isıtmada A+ Enerji Sınıfı _x000D_
4 Yöne Otomatik Hava Yönlendirme _x000D_
Enerji Tasarrufu için Eco Çalışma Modu _x000D_
Silence Mod Özelliği ile Sessiz Çalışma _x000D_
Korozyona Karşı Dayanımı Arttıran Özel Golden Fin Kaplama _x000D_
I Feel Teknolojisi ile Hassas Sıcaklık Kontrolü _x000D_
Opsiyonel Wi-Fi özelliği ile akıllı kontrol _x000D_
_x000D_
_x000D_

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Ürününün Satıcısı, Baymak ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA ürününü 50000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Ürünü Kullananların Görüşleri
50000.0 Tl ye satışta olan ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: montaj bir eziyetti, 2 haftada zor yaptık, ilk gün su sızdırdı, servis talebi açtık bakalım
İsim: S** C**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ULUÇAY ISITMA SOĞUTMA KLİMA

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Merak Edilenler

Soru: selamlar bu klimayı almamda ki asıl neden sıcaklık için bu grupta R410 gaz tavsiye ediliyor ve yalnızca baymak ürünlerinde mevcut şimdi 32 mk alanıma sıcaklık performansını öğrenmek istiyorum bildiğim gaz bilgisi doğru mu ve sıcaklık konusunda randıman alırmıyım teşekkür ederim
Cevap: Merhaba efendim eski Plus cihazlarımız r410 gaz ile çalışıyordu Plus uv cihazlarımız çevreci gazlı r32 gaz ile çalışmaktadır performans olarak daha güçlü bir cihazdır

Soru: s.a baymak 18 lik te kimileri prime kimileri plus daha iyi sogutuyor diyor..kararsiz kaldim.
Cevap: Merhabalar efendim. Açıkçası görülür bir fark bulunmamaktadır. Verim ve elektrik tüketimleri aynı. Sadece 2023 den itibaren baymak plus modellere uv özelliği ekledi. Bu özellikde sterilizasyon sağlamaktadır. Bilginize. İyi günler dileriz.

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ELEGANT PLUS UV 18 İNVERTER SPLİT KLİMA En Uygun Satış Linki