Arzu
Bilgili
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Alınır Mı?
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Şu Anki Satış Fiyatı 199.96 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Hakkında yaklaşık 848 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Teknik Bilgiler
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Ürününün Satıcısı, İndirimKap Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu ürününü 199.96 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Hakkında Yapılan Yorumlar
199.96 Tl ye satışta olan Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
848 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Çok faydalı bir rutin , kendine ait kabının olması benim için önemli bi detay teşekkürler
İsim: K** F**
Tarih: 07 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Eymen Ticaret
Yorum: Bir diş hekimi olarak kesinlikle tavsiyemdir
İsim: Feride Ş.
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Tavsiye üzerine aldım gerçekten şimdiye kadar almadığıma pişman olduğum şeylerden biri oldu
kutusuyla birlikte geliyor çok kullanışlı
İsim: L** K**
Tarih: 15 Mart 2022
Yorum: Kısa sürede ulaştı. Kaliteli malzemesi var, kutusunda gayet şık ve kullanışlı. Uzun zamandır almak istediğim bir üründü. kutulu olduğu için tercih ettim. İyi ki almışım
İsim: E** Ç**
Tarih: 15 Ocak 2022
Yorum: Kendime almıştım çok beğendiğim için annemede aldım kutusu olması taşımak için büyük abantaj. Bu ürünü aldıktan sonra nasıl bu ürünsüz yaşıyomuşum diyorsunuz dilinizi çok güzel temizliyor büyük ferahlık veriyor yüzde yüz tavsiye.
İsim: A** K**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: hızlı ve ozenli geldi , ilk defa bu markayı deneyecegim , kararma yapmamasını diliyorum , kutusu çok hos , tercih sebebim oldu
İsim: z** n** a**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: Kızım için aldım öğretmen tavsiyesi üzerine aldık umarım kullanışlı olur
İsim: e** a**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Kutulu olması benim için çok önemliydi. S*gara içen biri olarak sabah akşam abartmadan dilimi bununla temizliyorum ve çok daha rahatladım. Kahve çay tüketen insanlar bilirler, her ne kadar dilinizi, dişinizi fırçalasanız da o tat, gariplik bir türlü gitmez, ama bununla hiç böyle bir sorun yaşamıyorum artık. Daha fresh hissediyorum. Benim aldığım baDevamını Oku
İsim: M** Ş** E**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: YORUMLAR GÜZEL DİYE ALDIM HARİKA GELDİ KABI ÇOK İYİİİİ
İsim: **** ****
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ürün güzel beğendim. Kutusu da kullanışlı. Sabah ilk iş hindistan cevizi yağını ağzıma alıp 5 dk çalkalıyorum. Sonra bununla dil sıyırma yaptıktan sonra direk dişlerimi fırçalıyorum
İsim: ç** g**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Hep kullandığım bir aletti ama kutulu olması mıhteşem, yanlışlıkla 2 adet sipariş etmişim, 1 ini hediye ettim. O da çok beğendi
İsim: Z** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Mart 2023
Yorum: kabi olmasi bakir olmasi cok iyi
İsim: S** N** B**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: cok kullanışlı kutusu olması ayrıca iyi
İsim: Süleyman T.
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Kutusuyla gelmesi mükemmel herkese tavsiye ederim.
İsim: E** C** Ç**
Tarih: 08 Haziran 2023
Yorum: Plastik olanı kullanıyodum, çol çocuk kaybedince buna şans vereyim bakır daha sağlıklıdır dedim. 2 haftadır falan kullanıyorum, geçen misafirliğe gittiğimizde plastiği bulup onu yanıma almıştım, allah sizi inandırsın muhteşem, dehşetül vahşet ben böyle temizlik görmedim, plastik dilimi temizlemiyomuş sanki. Sigara kullanımını bırakmama rağmen iyi tDevamını Oku
İsim: Z** C**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Hem eşime hem kendime aldım gayet güzel sağlam ve kullanışlı
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Paketleme özenli ve kargo hızlıydı şans vermek istedim
İsim: G** V**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: muşderim sipariş vermişdi, gayet kullanışlı, paketlemr çok iyidi, kargo hızlı geldi,
İsim: S** V**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: Evde kullanıyordum bunu sırf seyahatlerim için aldım. Sabahları dil sıyırmadan rahat edemiyorum, öyle bir alışıyorsun toksin atmaya
İsim: Ö** A**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Tertemiz düşünceli satıcı hemen teslim edildi. İşini böyle yapanlara bayılıyorum. Başarılar

İsim: C** V**
Tarih: 14 Ocak 2022
Yorum: Bakırı güzel kutlu notuyla birlikte geldi. Teşekkürler
İsim: Ş** T** K**
Tarih: 16 Şubat 2022
Yorum: kesinlikle herkeste olması gereken bir ürün
İsim: M** İ**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Uzun zamandır plastik dil temizleyici kullanıyor ve dilimin temizlendiğini sanıyordum bu ürünle tanışana kadar dün elime ulaştı bu sabah kullandım inanılmaz güzel temizliyor alın aldırın derim kutulu olmasi da çok güzel seyahatlerde götürmek için
İsim: E** İ**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Yorum: Severek kullanıyorum . Her sabah rutinim .
İsim: Fatma Ş.
Beden: 11 Ocak 2023
Yorum: şık bi ürün, kutusu da öyle.
İsim: A** A**
Tarih: 26 Ekim 2022
Yorum: hızlı kargo ile geldi zaten plastiklerini kullanıyordum uzun ömürlü olması açısından bunu tercih ettim kutusu beni benden aldı
İsim: Fatma K.
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Kaliteli bir ürün ayrıca ergonomik bu tarz bir ürün arayanlar için ideal, ben indirimde ilken almıştım
İsim: Y** K**
Tarih: 22 Şubat 2022
Yorum: Çok hızlı teslim edildi, kutulu olması çok iyi
İsim: H** İ**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: çok begendim özenli paketlenmisti
İsim: S** B**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Kutusuyla birlikte aldığım için çok memnunum.
İsim: B** K**
Tarih: 18 Eylül 2022
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: bakır kaplama mi saf bakır mi
Cevap: Merhaba bakır
Soru: merhaba ürün kabı içindeki plastik düzenleyici mevcutmu ?
Cevap: Merhaba evet
Soru: Kutu içinde beyaz plastik Yatağı var mı ona göre alacağım bir de %100 bakır mı? Sadece ‘merhaba evet bakır’ diye cevap vermeyin lütfen
Cevap: Merhabalar bakır evet yatak yok
Soru: merhaba. Ürün gerçek bakır mı?
Soru: ürün bakır değil mi bir de kutusunun içindeki yatak kalmadı demiştiniz geldi mi ona göre alacağım
Cevap: Merhabaalar bakır
Soru: merhabalar ürünün şu an yastık ve kutusu mevcut mu acaba ?
Cevap: Merhabalar hayırl
Soru: Merhaba kutusuyla mı gönderiliyor? %100 bakır mı
Cevap: Merhabalar wvwt
Soru: paslanma yapar mı zamanla
Cevap: Merhaba hayır
Soru: En fazla kaç gün içinde gelir?
Cevap: Merhabalar 2-3
Soru: Merhaba ürün %100 bakır mı yoksa bakır kaplama mı birde saklama kutusunda yatağı varmı
Cevap: Merhabalar bakır
Soru: Tm tşk ederim
Cevap: Merhaba teşekkür ederim
Soru: Daha önceki yorumlarda yatak kalmadı demişsiniz. Yatak olacak mı gönderilerde
Cevap: Merhabalar yatak yoktur
Soru: merhaba küçücük bakir yüzük çok para bu bakir kaplama olduğu icinmi ucuz? nedenini aciklarmisiniz eğer öyleyse hemen alicam bakir olduğunu kaplama olmadığını nasıl kanitliyorsunuz?
Cevap: Merhaba hayır bakır
Soru: Merhaba kararma yapar mı?
Cevap: Merhabalar imkansız
Soru: ürün bakır mi ve kutusuyla mi gelecek
Cevap: Merhabalr kutusunda gönderilir. Kutuda yatak yer almaz
Soru: merhabalar %100 bakır mı?
Soru: Bakır olması ağız sağlığını etkiler mi
Cevap: Merhabalar hayır
Soru: Merhaba, açıklamalar kısmında , %100 bakır diye belirtmediğiniz için şüphe duydum açıkcası. Ürün %100 bakır ve el yapımı mı?
Cevap: Merhabalar evet efendim.
Soru: Merhabalar ürün bakır kaplama mı yoksa gerçek bakır mı?
Cevap: Merhaha bakır
Soru: Merhaba kullanım sonrası temizliği nasıl yapılmalıdır?
Cevap: Merhaha yıkayabilirsiniz
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Ürün Görselleri
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Şu Anki Satış Fiyatı 199.96 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Hakkında yaklaşık 848 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Teknik Bilgiler
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Ürününün Satıcısı, İndirimKap Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu ürününü 199.96 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Hakkında Yapılan Yorumlar
199.96 Tl ye satışta olan Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
848 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Çok faydalı bir rutin , kendine ait kabının olması benim için önemli bi detay teşekkürler
İsim: K** F**
Tarih: 07 Mart 2023
Yorum: Bir diş hekimi olarak kesinlikle tavsiyemdir
İsim: Feride Ş.
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Tavsiye üzerine aldım gerçekten şimdiye kadar almadığıma pişman olduğum şeylerden biri oldu
İsim: L** K**
Tarih: 15 Mart 2022
Yorum: Kısa sürede ulaştı. Kaliteli malzemesi var, kutusunda gayet şık ve kullanışlı. Uzun zamandır almak istediğim bir üründü. kutulu olduğu için tercih ettim. İyi ki almışım
İsim: E** Ç**
Tarih: 15 Ocak 2022
Yorum: Kendime almıştım çok beğendiğim için annemede aldım kutusu olması taşımak için büyük abantaj. Bu ürünü aldıktan sonra nasıl bu ürünsüz yaşıyomuşum diyorsunuz dilinizi çok güzel temizliyor büyük ferahlık veriyor yüzde yüz tavsiye.
İsim: A** K**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: hızlı ve ozenli geldi , ilk defa bu markayı deneyecegim , kararma yapmamasını diliyorum , kutusu çok hos , tercih sebebim oldu
İsim: z** n** a**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: Kızım için aldım öğretmen tavsiyesi üzerine aldık umarım kullanışlı olur
İsim: e** a**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Kutulu olması benim için çok önemliydi. S*gara içen biri olarak sabah akşam abartmadan dilimi bununla temizliyorum ve çok daha rahatladım. Kahve çay tüketen insanlar bilirler, her ne kadar dilinizi, dişinizi fırçalasanız da o tat, gariplik bir türlü gitmez, ama bununla hiç böyle bir sorun yaşamıyorum artık. Daha fresh hissediyorum. Benim aldığım baDevamını Oku
İsim: M** Ş** E**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: YORUMLAR GÜZEL DİYE ALDIM HARİKA GELDİ KABI ÇOK İYİİİİ
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ürün güzel beğendim. Kutusu da kullanışlı. Sabah ilk iş hindistan cevizi yağını ağzıma alıp 5 dk çalkalıyorum. Sonra bununla dil sıyırma yaptıktan sonra direk dişlerimi fırçalıyorum
İsim: ç** g**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Hep kullandığım bir aletti ama kutulu olması mıhteşem, yanlışlıkla 2 adet sipariş etmişim, 1 ini hediye ettim. O da çok beğendi
İsim: Z** Ö**
Beden: 04 Mart 2023
Yorum: kabi olmasi bakir olmasi cok iyi
İsim: S** N** B**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: cok kullanışlı kutusu olması ayrıca iyi
İsim: Süleyman T.
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Kutusuyla gelmesi mükemmel herkese tavsiye ederim.
İsim: E** C** Ç**
Tarih: 08 Haziran 2023
Yorum: Plastik olanı kullanıyodum, çol çocuk kaybedince buna şans vereyim bakır daha sağlıklıdır dedim. 2 haftadır falan kullanıyorum, geçen misafirliğe gittiğimizde plastiği bulup onu yanıma almıştım, allah sizi inandırsın muhteşem, dehşetül vahşet ben böyle temizlik görmedim, plastik dilimi temizlemiyomuş sanki. Sigara kullanımını bırakmama rağmen iyi tDevamını Oku
İsim: Z** C**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Hem eşime hem kendime aldım gayet güzel sağlam ve kullanışlı
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Paketleme özenli ve kargo hızlıydı şans vermek istedim
İsim: G** V**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: muşderim sipariş vermişdi, gayet kullanışlı, paketlemr çok iyidi, kargo hızlı geldi,
İsim: S** V**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: Evde kullanıyordum bunu sırf seyahatlerim için aldım. Sabahları dil sıyırmadan rahat edemiyorum, öyle bir alışıyorsun toksin atmaya
İsim: Ö** A**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Tertemiz düşünceli satıcı hemen teslim edildi. İşini böyle yapanlara bayılıyorum. Başarılar
İsim: C** V**
Tarih: 14 Ocak 2022
Yorum: Bakırı güzel kutlu notuyla birlikte geldi. Teşekkürler
İsim: Ş** T** K**
Tarih: 16 Şubat 2022
Yorum: kesinlikle herkeste olması gereken bir ürün
İsim: M** İ**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Uzun zamandır plastik dil temizleyici kullanıyor ve dilimin temizlendiğini sanıyordum bu ürünle tanışana kadar dün elime ulaştı bu sabah kullandım inanılmaz güzel temizliyor alın aldırın derim kutulu olmasi da çok güzel seyahatlerde götürmek için
İsim: E** İ**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Yorum: Severek kullanıyorum . Her sabah rutinim .
İsim: Fatma Ş.
Beden: 11 Ocak 2023
Yorum: şık bi ürün, kutusu da öyle.
İsim: A** A**
Tarih: 26 Ekim 2022
Yorum: hızlı kargo ile geldi zaten plastiklerini kullanıyordum uzun ömürlü olması açısından bunu tercih ettim kutusu beni benden aldı
İsim: Fatma K.
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Kaliteli bir ürün ayrıca ergonomik bu tarz bir ürün arayanlar için ideal, ben indirimde ilken almıştım
İsim: Y** K**
Tarih: 22 Şubat 2022
Yorum: Çok hızlı teslim edildi, kutulu olması çok iyi
İsim: H** İ**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: çok begendim özenli paketlenmisti
İsim: S** B**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Kutusuyla birlikte aldığım için çok memnunum.
İsim: B** K**
Tarih: 18 Eylül 2022
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: bakır kaplama mi saf bakır mi
Cevap: Merhaba bakır
Soru: merhaba ürün kabı içindeki plastik düzenleyici mevcutmu ?
Soru: Kutu içinde beyaz plastik Yatağı var mı ona göre alacağım bir de %100 bakır mı? Sadece ‘merhaba evet bakır’ diye cevap vermeyin lütfen
Cevap: Merhabalar bakır evet yatak yok
Soru: merhaba. Ürün gerçek bakır mı?
Soru: ürün bakır değil mi bir de kutusunun içindeki yatak kalmadı demiştiniz geldi mi ona göre alacağım
Cevap: Merhabaalar bakır
Soru: merhabalar ürünün şu an yastık ve kutusu mevcut mu acaba ?
Cevap: Merhabalar hayırl
Soru: Merhaba kutusuyla mı gönderiliyor? %100 bakır mı
Cevap: Merhabalar wvwt
Soru: paslanma yapar mı zamanla
Cevap: Merhaba hayır
Soru: En fazla kaç gün içinde gelir?
Cevap: Merhabalar 2-3
Soru: Merhaba ürün %100 bakır mı yoksa bakır kaplama mı birde saklama kutusunda yatağı varmı
Cevap: Merhabalar bakır
Soru: Tm tşk ederim
Cevap: Merhaba teşekkür ederim
Soru: Daha önceki yorumlarda yatak kalmadı demişsiniz. Yatak olacak mı gönderilerde
Cevap: Merhabalar yatak yoktur
Soru: merhaba küçücük bakir yüzük çok para bu bakir kaplama olduğu icinmi ucuz? nedenini aciklarmisiniz eğer öyleyse hemen alicam bakir olduğunu kaplama olmadığını nasıl kanitliyorsunuz?
Cevap: Merhaba hayır bakır
Soru: Merhaba kararma yapar mı?
Cevap: Merhabalar imkansız
Soru: ürün bakır mi ve kutusuyla mi gelecek
Cevap: Merhabalr kutusunda gönderilir. Kutuda yatak yer almaz
Soru: merhabalar %100 bakır mı?
Soru: Bakır olması ağız sağlığını etkiler mi
Cevap: Merhabalar hayır
Soru: Merhaba, açıklamalar kısmında , %100 bakır diye belirtmediğiniz için şüphe duydum açıkcası. Ürün %100 bakır ve el yapımı mı?
Cevap: Merhabalar evet efendim.
Soru: Merhabalar ürün bakır kaplama mı yoksa gerçek bakır mı?
Cevap: Merhaha bakır
Soru: Merhaba kullanım sonrası temizliği nasıl yapılmalıdır?
Cevap: Merhaha yıkayabilirsiniz
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Ürün Görselleri
Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu En Uygun Satış Linki
İndirimKap Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İndirimKap Dil Temizleyici Bakır Hilal Ağız Bakım Fırçası Dil Plak Temizleme Dil Sıyırıcı Saklama Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.