Gulfidan
Bilgili
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Şu Andaki Fiyatı 399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Memnuniyet Oranı Nedir?
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Ürün Bilgisi
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Ürününün Satıcısı, Keep Risen Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt ürününü 399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Kullananlar
399.0 Tl ye satışta olan Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Seda Altın tavsiyesi ile favorilerime eklemiştim indirimden yarı fiyatına aldım. Kaliteli, esnek ve rahat kesinlikle tavsiye ederim bir beden küçük aldım tam oldu.
İsim: T** Ş**
Tarih: 07 Temmuz 2024
Beden: Boy:165cm
Satıcı: Keep Risen
Yorum: Herkese selamlar
ürün hakikaten güzel ve kaliteli 5yıldızlık ancak 1puan kırıyorum çünkü rengi bildiğimiz mor acaba yanlış ürünmü gönderdiler diye teyit ettim degilmiş malesef resimdeki renkle yakından uzaktan alakası yok ben özellikle lacivert olduğu için almıştım malesef iade ama alacak olanlar fotoğraf bırakıyorum 153 55 kg s beden
İsim: Ş** B**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Boy:152cm
Yorum: şu taytların acilen her rengini üretin ben bunca yıl boşuna tayt alıyor muşum
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Beden:L
Yorum: Seda Altın önerisi ile aldım çok beğendim bukadar iyi beklemiyordum daha yoksek fiyatlı taytlar bile böyle kaliteli değil
İsim: S** D**
Tarih: 10 Ocak 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Baya iyi rengi ve duruşu
İsim: M** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: gayet guzel.urun selulit belli etmiyor
İsim: Y** A**
Beden: Beden:S
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: merhaba siyah rengi yokmu
Cevap: Merhaba
bu modelimiz tek renk, diğer modellerimizdeki siyahları tercih edebilirsiniz.
Soru: bu modelin siyah rengi yokmu
bu modelimiz tek renk, diğer modellerimizdeki siyahları tercih edebilirsiniz.
Soru: tam göremedim de arkası büzgülü mü
evet, bu modelimizin arkası büzgülü.
Soru: 58 kiloyum, hangi beden uygun olur?
Size M beden uygun olacaktır.
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Detaylı Resimler
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Şu Andaki Fiyatı 399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Memnuniyet Oranı Nedir?
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Ürün Bilgisi
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Ürününün Satıcısı, Keep Risen Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt ürününü 399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Kullananlar
399.0 Tl ye satışta olan Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Seda Altın tavsiyesi ile favorilerime eklemiştim indirimden yarı fiyatına aldım. Kaliteli, esnek ve rahat kesinlikle tavsiye ederim bir beden küçük aldım tam oldu.
İsim: T** Ş**
Yorum: Herkese selamlar
İsim: Ş** B**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Boy:152cm
Yorum: şu taytların acilen her rengini üretin ben bunca yıl boşuna tayt alıyor muşum
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Beden:L
Yorum: Seda Altın önerisi ile aldım çok beğendim bukadar iyi beklemiyordum daha yoksek fiyatlı taytlar bile böyle kaliteli değil
İsim: S** D**
Tarih: 10 Ocak 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Baya iyi rengi ve duruşu
İsim: M** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: gayet guzel.urun selulit belli etmiyor
İsim: Y** A**
Beden: Beden:S
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: merhaba siyah rengi yokmu
Soru: bu modelin siyah rengi yokmu
Soru: tam göremedim de arkası büzgülü mü
Soru: 58 kiloyum, hangi beden uygun olur?
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Detaylı Resimler
Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt En Uygun Satış Linki
Keep Risen Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Keep Risen Dikişsiz Seamless Scrunch Tayt Toparlayıcı Inceltici Kadın Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.