dekoratif ev tekstili modulu kac saat ?

Nazli

Bilgili
Dekoratif ev tekstili modülü kaç saat?
Programın AmacıDal AdıEl Sanatları ve ZanaatProgram AdıDekoratif Ev Tekstili Ürünleri DikimiFaaliyet TürüSüre144 SaatBelgeSertifika6 satır dahaDekoratif Ev Tekstili Ürünleri Dikimi - ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEKENSTİTÜ İSTANBUL İSMEKhttps://enstitu.ibb.istanbul › portal › egitim_detayENSTİTÜ İSTANBUL İSMEKhttps://enstitu.ibb.istanbul › portal › egitim_detay

Programın AmacıDal AdıEl Sanatları ve ZanaatProgram AdıDekoratif Ev Tekstili Ürünleri DikimiFaaliyet TürüSüre144

Selam, umarım keyifler yerindedir

@Nazli, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir diğer bakış açısından

- Öğrenme süresi her modül için toplam 40 saattir . Kazandırılacak yeterliğe bağlı olarak her modül 40/8, 40/16, 40/24, 40/32, 40/40 olarak yapılabilir. • (+) İşareti olan modül süreleri mevcut sürenin tekrarı anlamına gelir

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Programın AmacıDal AdıEl Sanatları ve ZanaatProgram AdıDekoratif Ev Tekstili Ürünleri DikimiFaaliyet TürüSüre144

Selam

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nazli

Ek olarak değinmek gerekirse

- programını başarı ile tamamlayanlara 9 (dokuz ) kredi verilir. planlanmalıdır Kurs süresi toplam 226 ders saatidir
- EĞİTİM SÜRESİ 1. Meslek programının toplam eğitim süresi 800/536 saat olarak planlanmıştır
- Dekoratif sanatlar, genellikle yalnızca estetik kaliteleri ve zekayı harekete geçirme kapasiteleri için nesneler üreten "güzel sanatlar", yani resim, çizim, fotoğrafçılık ve büyük ölçekli heykeller olarak sınıflandırılır

İşine yarar umuduyla

Merhaba herkese

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nazli

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Öğrenme süresi her modül için toplam 40 saattir . Kazandırılacak yeterliğe bağlı olarak her modül 40/8, 40/16, 40/24, 40/32, 40/40 olarak yapılabilir. • (+) İşareti olan modül süreleri mevcut sürenin tekrarı anlamına gelir

İşine yararsa sevinirim

Selam herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir perspektiften bakarsak

- Bu ders ile öğrenciye, ev dekorasyonunda ev tekstili ürünlerini araştırma, ev tekstili ürünlerinde model belirleme, kumaş hazırlama, dikim yapma ve süsleme yeterliklerini kazandırmak amaçlanmaktadır

İşine yararsa sevinç duyarım

Selam değerli arkadaşlar

@Nazli anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu bağlamda

- Bu eğitim programı, katılımcılara; evlerdeki odaların fiziksel yapısını dikkate alarak tekstil parçalarının mesleki hesaplamalarını ve süslemelerini yapma, tasarlanan parçaları tekniğine uygun birleştirme ile oda dekorasyonuna uygun aksesuar, perde, örtü, minder ve yastık hazırlayabilme bilgi ve becerisi kazandırmayı

İşine yararsa yeter bana

Merhaba dostlar

@Nazli okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir başka detay olarak

- PROGRAMIN SÜRESİ VE İÇERİĞİ Kurs süresi toplam 220 ders saatidir . Eğitim personeli, programın teorik ve uygulama sürelerini belirler

İşe yararsa yeter bana

Selam

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nazli

Kısaca eklemek gerekirse

- Bu eğitim programı, katılımcılara; ev aksesuarlarına uyumlu malzemeler kullanarak dekorasyona uygun modern ürünler tasarlama ve ürünleri kullanıma hazır hale getirme bilgi ve becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır
- Kurs programının süresi; günde en fazla 8 ders saati uygulanır. Kurs süresi toplam 312 ders saatidir
- EĞİTİM SÜRESİ 1. Meslek programının toplam eğitim süresi 800/536 saat olarak planlanmıştır

İşe yarar umarım

benzerkonular_benzer_konular