defacto simdi al sonra ode nedir ?

Muge

Bilgili
DeFacto şimdi al sonra öde nedir?
DeFacto, kredi kartına ihtiyaç duyulmadan değişen taksit seçenekleri ile alışveriş yaptıkça kazandıran Şimdi Al Sonra Öde Yöntemi, kişinin kendi limitlerini belirleyip ödemesini bir sonraki aya erteleyerek bütçesine göre taksitlendirebileceği ZİP Ödeme Yöntemi, operatör bağımsız tüm müşterilerin alışveriş ödemelerini ...

DeFacto, kredi kartına ihtiyaç duyulmadan değişen taksit seçenekleri ile alışveriş yaptıkça kazandıran Şimdi Al Sonra Öde

Selam ekip

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Muge

Ek bir örnek olarak

- Çevrimiçi alışveriş yaptığınızda, banka veya kredi kartı bilgileri, iletişim bilgileri ve adres gibi hassas bilgileri satıcılarla paylaşmış olursunuz. Bilgisayar korsanları bir e-ticaret web sitesine yetkisiz erişim elde ederse bir veri ihlali durumunda bilgilerinizin açığa çıkma riski vardır
- Şimdi al, sonra öde; yapılan alışverişe ait ödemenin ileri bir tarihe ertelenmesini sağlayan ödeme/tahsilat sistemidir . Buy now pay later veya kısaca BNPL olarak bilinen bu sistemde ödemeler, belirlenen ileri bir tarihte tek seferde veya taksitler halinde alınabilir
- Bankalar, ödemelerin gecikmesi durumunda bunu gecikme faizi olarak ödemeye dahil eder . Gecikme faizi ise yasal olarak kredi alınırken geçerli olan faiz oranının en fazla %30 yukarısında olabilir. Örneğin aylık %1 faiz ile bir kredi kullanılması halinde aylık gecikme faizi en fazla %1,30 olur

İşine yarar umarım diye düşündüm

DeFacto, kredi kartına ihtiyaç duyulmadan değişen taksit seçenekleri ile alışveriş yaptıkça kazandıran Şimdi Al Sonra Öde

Merhaba dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Muge

Bir dipnot olarak

- HASO - Hemen Al Sonra Öde, Alışverişlerinizde Kredi Kartı Kullanmadan Taksitli Ödeme İmkanı Sunan Yeni Nesil Bir Alışveriş Çözümüdür
- Ürün sipariş verildikten sonra en fazla 2 gün (48 saat) içinde ürün teslim alınmalıdır. Ürünü en son teslim alabileceğiniz tarih ve saat gönderilen maillerde yer alacaktır
- Merhaba , İade ve değişim süresi 60 gündür . Konu ile ilgili yardımcı olabilmek adına DM üzerinden iletişim numaranızı paylaşmanızı rica ederiz

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selamlar, keyifli günler dilerim

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Muge

Devamında belirtmek gerekirse

- DeFacto, 2003 yılında Ozan Tekstil'in sahibi Zeki Cemal Özen tarafından kuruldu. Şirketin şu anki CEO'su, kariyerine LC Waikiki'de başlayan İhsan Ateş'tir
- Ürün sipariş verildikten sonra en fazla 2 gün (48 saat) içinde ürün teslim alınmalıdır. Ürünü en son teslim alabileceğiniz tarih ve saat gönderilen maillerde yer alacaktır
- HASO - Hemen Al Sonra Öde, Alışverişlerinizde Kredi Kartı Kullanmadan Taksitli Ödeme İmkanı Sunan Yeni Nesil Bir Alışveriş Çözümüdür

İşine yaramasını umuyorum

Merhaba herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Muge

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Bankalar, ödemelerin gecikmesi durumunda bunu gecikme faizi olarak ödemeye dahil eder . Gecikme faizi ise yasal olarak kredi alınırken geçerli olan faiz oranının en fazla %30 yukarısında olabilir. Örneğin aylık %1 faiz ile bir kredi kullanılması halinde aylık gecikme faizi en fazla %1,30 olur
- Şimdi al, sonra öde; yapılan alışverişe ait ödemenin ileri bir tarihe ertelenmesini sağlayan ödeme/tahsilat sistemidir . Buy now pay later veya kısaca BNPL olarak bilinen bu sistemde ödemeler, belirlenen ileri bir tarihte tek seferde veya taksitler halinde alınabilir

İşine yarar umuduyla gönderiyorum