defacto hangi kargo ile calisiyor ?

DeFacto hangi kargo ile çalışıyor?
İade edeceğiniz ürününüzü ve iade nedeninizi seçtikten sonra iade yöntemi olarak 'Adresimden Teslim alınsın' seçeneğinizi seçiniz. Adresimden Teslim Alınsın alanından ürünleriniz adresinizden HepsiJet Kargo ile teslim alınacaktır.

İade edeceğiniz ürününüzü ve iade nedeninizi seçtikten sonra iade yöntemi olarak 'Adresimden Teslim alınsın' seçeneğinizi

Selam, umarım iyisinizdir

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir ekleme yapmak gerekirse

- 18 yaşından küçüklerin DeFacto Gift Club üyeliği veli veya yasal vasisinin yazılı onayına tabidir
- De facto - De facto veya de fakto, "gerçekte", "uygulamada", "fiilen", "fiili" ya da "pratikte" anlamında kullanılan Latince deyiş

İşine yarar umuduyla paylaştım

İade edeceğiniz ürününüzü ve iade nedeninizi seçtikten sonra iade yöntemi olarak 'Adresimden Teslim alınsın' seçeneğinizi

Herkese iyi çalışmalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @GümüşGünbatımı

Bu noktada belirtmek gerekirse

- 🔴 Tamamen Türk sermayeli olan DeFacto'nun İsrail'le doğrudan bir bağı bulunmuyor . Yerli üretim yapan marka, güvenli bir alternatif olarak öne çıkıyor
- Anlaşmalı havakargo şirketimiz ile hava kargo hizmeti veriyoruz

Faydalı olur umuduyla

Merhaba arkadaşlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @GümüşGünbatımı

Ek bir açıklama olarak

- DeFacto Part-Time Maaşı: 14.750 TL . DeFacto Kasiyer Maaşı: 22.104 TL – 25.000 TL . DeFacto Satış Danışmanı Maaşı: 22.104 TL – 25.000 TL . DeFacto Supervisor Maaşı: 27.500 TL – 35.000 TL
- Teslimatlar çalışma günleri dahilinde hafta içi yapılmaktadır. Resmi tatillerde ve hafta sonlarında teslimat yapılamamaktadır

İşine yarar umuduyla paylaştım

Selam sevgili topluluk

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @GümüşGünbatımı

Bir not daha

- Part time çalışanların asgari ücreti, saatlik asgari ücret üzerinden hesaplanır. Örneğin aylık net 2024 yılı asgari ücret net 17.002 TL'dir. Bu kapsamda bir gün part time çalışan işçinin saatlik ücreti yaklaşık 75 TL 'dir
- DeFacto Part-Time Maaşı: 14.750 TL . DeFacto Kasiyer Maaşı: 22.104 TL – 25.000 TL . DeFacto Satış Danışmanı Maaşı: 22.104 TL – 25.000 TL . DeFacto Supervisor Maaşı: 27.500 TL – 35.000 TL
- Gönderileriniz Yurtiçi kargo firması aracılığı ile teslim edilmektedir. Teslimatınızın doğru ve kolay yapılabilmesi için adres bilgilerinizi (adres, sokak, mahalle, cadde) eksiksiz doldurmanız gerekmektedir

İşine yarar diye gönderdim

Selam değerli ekip

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @GümüşGünbatımı

Bunun yanında

- De facto - De facto veya de fakto, "gerçekte", "uygulamada", "fiilen", "fiili" ya da "pratikte" anlamında kullanılan Latince deyiş
- 18 yaşından küçüklerin DeFacto Gift Club üyeliği veli veya yasal vasisinin yazılı onayına tabidir

İşine yarar umarım diye düşündüm

Selam sevgili dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @GümüşGünbatımı

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Siparişleriniz Aras Kargo, Sürat Kargo, Hepsijet, Kargoist, Bir Günde Kargo ve Scotty firmaları ile gönderilmektedir
- İade etmek istediğin ürünü ve iade nedenini seç iade kodunu not al. Ürünlerini paketle ve iade kodu ile PTT Kargo 'ya ücretsiz iade et. İaden tamamlandığında SMS ve mail ile bilgilendirme yapılacaktır
- 2025 yılı itibarıyla LC Waikiki maaşları, çalışanların pozisyonuna ve deneyimine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Kasiyerler ve satış danışmanları için maaşlar 22.104 TL'den başlarken, yönetici maaşları 40.000 TL'ye kadar çıkabilmektedir

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Selam, umarım iyisinizdir

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @GümüşGünbatımı

Buna ilaveten

- Part time çalışanların asgari ücreti, saatlik asgari ücret üzerinden hesaplanır. Örneğin aylık net 2024 yılı asgari ücret net 17.002 TL'dir. Bu kapsamda bir gün part time çalışan işçinin saatlik ücreti yaklaşık 75 TL 'dir

Faydalı olur umarım, kolay gelsin