Sukran
Bilgili
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Tavsiye Eder Misiniz?
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Şimdiki Fiyatı Ile 4939.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Hakkında yaklaşık 166 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Ürünün Detayları
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Ürününün Satıcısı, Dijitsu Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar ürününü 4939.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Ürün Hakkındaki Yorumlar
4939.0 Tl ye satışta olan Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
166 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürünüm dün geldi çok hızlı geldi şaşırdık diyebilirim kargo pttpaketleme güzel kargo hızlı sorunsuz elime ulaştı oğluma hediye aldımodasına koydum çok memnun oldu biraz beklettik talimatlara göre uygunyere yerleştirdik içine bantla yapıştırılmış minik poşette içinde 3 tanevida şeklinde aparat vardı ne yapacağımı bilemedim garantisiylekaldırdım fiDevamını Oku
İsim: A** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Satıcı: YUNUSOĞLU HOME
Yorum: saticimizdan çok memnun kaldık on kapaktaki çizik sebebiyle iade ettikhiç sorun çıkarmadılar teşekkür ederiz. gayet güzel soğutuyor çok memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürün çok güzel umdugumdan büyük geldi iş yerinde çalışma odam içinaldım. Kusursuz geldi, soğutması güzel umarım uzun süre kullanabilirim inşallah.
İsim: S** G**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Emniyetli ve kaliteli paketleme yapılmış arkadaşıma ofis hediyesi olarakaldım gayet memnun 2. Kademe fazla fazla yetiyor üst kademe ihtiyaçolmuyor dedi ve biraz dışı ısınıyormuş
İsim: c** v**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Sağlam ulaştı içi büyük kullanışlı çok beğendim satıcı çok ilgili vesaygılı rahatlıkla sipariş verebilirsiniz
İsim: H** E**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: ürün bugün elime ulaştı herhangi bir hasar vs yok gayet özenerektaşınmış çalışması makul derecede yeterli bence sonuçta bu fiyata kocaşeyler değil bu sınıfın içinde fiyatına göre performansı şimdilik iyimemnunum hızlı ve gayette güvenli şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: GREENHOUSE
Yorum: sipariş verdiğim gün hemen kargoya verdiler dün elime geçti kullanıpsonra yazmak istedim. ben yazın bakım ürünlerim için kışında içecekleriçin kullanırım diye aldim. ebeveyn banyoma koydum tüm gece asla ses yoksessizce çalışıyor. ve 6 kademe soğutma ayarı var ben 1 de kullandımbuzluğa buz kalıbı da koydum soğutması inanılmaz iyi. bakın beninanılmazDevamını Oku
İsim: e** a**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Benim beklediğimden daha büyük geldi ama kullanım olarak uygun bendükkanım için aldım güzel ambalajlanıp kargoya verilmiş ben memnunkaldım tavsiye ederim

İsim: S** D**
Beden: 27 Haziran 2024
Yorum: Süper Teşşsekür ederim
İsim: Mesut B.
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Çok güzel ürün
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok oldu alalı be kullanalı hala on numara çalışıyor ve soğutuyor.Bu sıcak yaz ayinda güzel çalışıyor aşırı kullanışlı. Tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: GÜL GROUP
Yorum: Şöyle söyleyebilirim; Gerçekten bu ürünün fiyat performans bir ürünolduğunu belirtmek istiyorum. Bizim sanatsal atölyemiz için ideal,mütevazı ve karizmatik bir üründü. Bizler atölye sakinleri olarak,yiyecek, içeçek ve gıdaları bir kaç günde hızlıca tükettiğimiz için vebu tüketilen gıdaları fazla barındırmadığımız dan dolayı soğutması vekapasitesiDevamını Oku
İsim: Üveys S.
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: kamp için almıştık çok memnun kaldık soğutması güzel umarım uzun yıllar kullanırız
İsim: C** B**
Satıcı: Nar724
Yorum: Mükemmel bir urun , Aşırı derecede soğuk tutuyor , sadece bir küçükhasarlı sanırım kargoda olmuş
İsim: Elham t. N.
Tarih: 15 Haziran 2023
Yorum: Çok beğendim gerçekten, kendi ufacık ama etkisi çok büyük , hafif sesyapıyor ama alıştım çok çabuk soğutuyor
İsim: Y** G**
Beden: 25 Mayıs 2023
Yorum: Ofis için aldım gayet kullanışlı yeterli yani
İsim: A** K**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ
Yorum: tam istediğim gibi ofisim için aldım. Çok kullanışlı ebati da ideal.
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: Odama aldım cok memnunum
İsim: B** K**
Tarih: 04 Mart 2022
Satıcı: DİJİTSU TÜRKİYE
Yorum: Ürün beklediğimden iyi görünüyor daha çalıştırmadım ama kaliteli fiyatve performans ürünü teşekkür ederim
İsim: Fırat İ.
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Eşime ofisinde kullanması için hediye aldım, çok memnun kaldı. Seskonusunda tedirgindim ama hiç rahatsız edici bir sesi yokmuş.
İsim: P** A** S**
Beden: 22 Şubat 2022
Yorum: Sağlam paketleme, ürünü fişe taktım dün gelince, bakalım nasıl, dükkanagidince görücem
İsim: B** Y**
Beden: 19 Eylül 2024
Yorum: Geçen haftadan bu yana kullanıyorum gayet güzel. Evde dolabın içineyerleştirdim. İçi oldukça geniş ihtiyacıma cevap veren bir ürün oldu
İsim: n** u**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel soğutuyor fakat bana biraz küçük geldi bana yeter suyumusoğutur kaşar salam gibi hazır yer kalamayan şeyleri saklar tam birfiyat performans ürünü şık duruyor bu paraya güzel bir ürün 1500 liradaha fazla verip Bi boy büyüğü alınabilir
İsim: T** Ç**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: işyerine aldım. kendisi küçük etkisi büyük. 12 adet 0.5 litre su, 2 adetkutu kola, iki adet soğuk kahve, 2 adet powerade, 10 adet Beypazarısoda, 15 adet Magnum, 1 adet 1 lt içecek, 1adet 500 ml kutu içecek ve 2adet maltana içecek. bu listenin tamamı sığdı içine. soğutması mükemmel.
İsim: H** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel ve şirin Kullanışlı
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Çok çok güzel geldi çok beğendim teşekkür ediyorum
İsim: B** A**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: Ürün güzel soğutması da güzel
İsim: Cemile Ç.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: buz dolabın bir ayagı yoktu birde arka kapağı yok , çok güzel soğutuyormemnun kaldım
İsim: e** t**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel teşekkürler
İsim: Y** Y**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik memnunum
Tarih: 19 Haziran 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhabalar, ürün fişe takıp çalışıyor değil mi? Kablo uzunluğu kaç cm acaba?
Cevap: Merhabalar, evet. 130 cm'dir
Soru: Kompresörlümü?
Cevap: Gazla çalışmakta efendim
Soru: cihazınız kaç vat tir 1000 vatlık jeneratör calistirirmi
Cevap: Daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: Ürün kac kilo acaba ağırlık olarak?
Cevap: Merhabalar, Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar ürünü odisimiz için aldık ve kurulumunu yaptık bir gün oldu ve çok fazla ısınma yapıyor. Aynı üründen komşumuzda da var ancak aynı ısınmayı yapmıyor sebebi nedir ve nasıl çözebiliriz?
Cevap: Merhabalar,yetkili servis ile görüşüp detaylı destek alabilirsiniz efendim. Bizler sadece satıcıyız efendim.
Soru: merhaba ürünün arkasında plastik kelepçe ile bağlı olan yerler kalacakmı
Cevap: KALABILIR EFENDIM
Soru: Merhaba sağdaki kapaklı bölmenin arkası açık kapaklı normal bölme sandım ama içerisine koyduğum ürün donmuş buzluk mu tam anlayamadım
Cevap: Evet buzluk kısmıdır. Buzlu ürünlerinizi veya buzlanmasını istediğiniz ürünleri oraya koyabilirsiniz.
Soru: merhaba ürünü araç da invertör yardımıyla kullanabilir miyim akü kaldırır mı veya çakmaklık
Cevap: Merhabalar, Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: İyi akşamlar Soğutma derecesi nedir ve soğukluk ayarı var mı
Cevap: Merhabalar, 1-6 derece arası ayarlanmaktadır
Soru: yetkili servisi varmıdır
Cevap: merhaba, evet mevcuttur. dijitsu türkiye bakmaktadır.
Soru: teknede akü ile çalışıyor mu acaba
Cevap: Merhaba, 1 Kw inverter ile çalışmaktadır.
Soru: beyaz varmı
Cevap: Merhabalar, tek renktir
Soru: Merhabalar açıklamada 43 litre yazıyor ama siz 50 litre diye Cvp yazmışsınız hangisini baz alıcaz bide 2. Resimdeki görsel db50 nin görseliyle aynı iç tasarım aynı dimi
Cevap: Merhabalar, net hacim 43 litredir
Soru: Merhabalar. Dondurucu bölmesi de var mı
Cevap: EVET EFENDIM
Soru: 500 wat inverter calistirirmi
Cevap: Merhaba, 1 kw inverter ile çalışmaktadır.
Soru: Merhabalar ürünü arabaya kurabiliyormuyız?
Cevap: Merhabalar ürün prizli efendim ayarlama yapabilirseniz istediğiniz yerde kullanabilirsiniz
Soru: Ürünün 0 derece buzluk kısmı var mı?
Cevap: Merhabalar, 1 derecedir
Soru: merhabalar araç çakmaklığına takılarak çalışıyor mu ?
Cevap: Hayır çalışmaZ 220 volt bu lakin invertör alırsanız internet den 12 volt çakmaklım ile invertör aracılığı ile kullanabilirsiniz çakmaklıltan
Soru: yüksekliği kaç cm
Cevap: MERHABALAR URUNUMUZUN YUKSEKLIGI YAKLASIK OLARAK 46 CM KADARDIR IYI GUNLER DILERIZ
Soru: merhaba buz dolabim geldi sağ tarafı dişaridan aşırı derecede ısınma var bu normal mi ? dokunduğumda çok sıcak
Cevap: MERHABALAR CALISMA PRENSIBI GEREGI NORMALDIR EFENDIM TAMAMININ ISINMASI SORUN TESKIL EDER AYRICA ILK CALISMADA 24 SAAT BOYUNCA ASIRI ISINIR
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Resim Galerisi
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Şimdiki Fiyatı Ile 4939.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Hakkında yaklaşık 166 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Ürünün Detayları
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Ürününün Satıcısı, Dijitsu Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar ürününü 4939.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Ürün Hakkındaki Yorumlar
4939.0 Tl ye satışta olan Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
166 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürünüm dün geldi çok hızlı geldi şaşırdık diyebilirim kargo pttpaketleme güzel kargo hızlı sorunsuz elime ulaştı oğluma hediye aldımodasına koydum çok memnun oldu biraz beklettik talimatlara göre uygunyere yerleştirdik içine bantla yapıştırılmış minik poşette içinde 3 tanevida şeklinde aparat vardı ne yapacağımı bilemedim garantisiylekaldırdım fiDevamını Oku
İsim: A** D**
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: saticimizdan çok memnun kaldık on kapaktaki çizik sebebiyle iade ettikhiç sorun çıkarmadılar teşekkür ederiz. gayet güzel soğutuyor çok memnunuz
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel umdugumdan büyük geldi iş yerinde çalışma odam içinaldım. Kusursuz geldi, soğutması güzel umarım uzun süre kullanabilirim inşallah.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Emniyetli ve kaliteli paketleme yapılmış arkadaşıma ofis hediyesi olarakaldım gayet memnun 2. Kademe fazla fazla yetiyor üst kademe ihtiyaçolmuyor dedi ve biraz dışı ısınıyormuş
İsim: c** v**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Sağlam ulaştı içi büyük kullanışlı çok beğendim satıcı çok ilgili vesaygılı rahatlıkla sipariş verebilirsiniz
İsim: H** E**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: ürün bugün elime ulaştı herhangi bir hasar vs yok gayet özenerektaşınmış çalışması makul derecede yeterli bence sonuçta bu fiyata kocaşeyler değil bu sınıfın içinde fiyatına göre performansı şimdilik iyimemnunum hızlı ve gayette güvenli şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: sipariş verdiğim gün hemen kargoya verdiler dün elime geçti kullanıpsonra yazmak istedim. ben yazın bakım ürünlerim için kışında içecekleriçin kullanırım diye aldim. ebeveyn banyoma koydum tüm gece asla ses yoksessizce çalışıyor. ve 6 kademe soğutma ayarı var ben 1 de kullandımbuzluğa buz kalıbı da koydum soğutması inanılmaz iyi. bakın beninanılmazDevamını Oku
İsim: e** a**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Benim beklediğimden daha büyük geldi ama kullanım olarak uygun bendükkanım için aldım güzel ambalajlanıp kargoya verilmiş ben memnunkaldım tavsiye ederim
İsim: S** D**
Beden: 27 Haziran 2024
Yorum: Süper Teşşsekür ederim
İsim: Mesut B.
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Çok güzel ürün
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok oldu alalı be kullanalı hala on numara çalışıyor ve soğutuyor.Bu sıcak yaz ayinda güzel çalışıyor aşırı kullanışlı. Tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: Şöyle söyleyebilirim; Gerçekten bu ürünün fiyat performans bir ürünolduğunu belirtmek istiyorum. Bizim sanatsal atölyemiz için ideal,mütevazı ve karizmatik bir üründü. Bizler atölye sakinleri olarak,yiyecek, içeçek ve gıdaları bir kaç günde hızlıca tükettiğimiz için vebu tüketilen gıdaları fazla barındırmadığımız dan dolayı soğutması vekapasitesiDevamını Oku
İsim: Üveys S.
Yorum: kamp için almıştık çok memnun kaldık soğutması güzel umarım uzun yıllar kullanırız
İsim: C** B**
Yorum: Mükemmel bir urun , Aşırı derecede soğuk tutuyor , sadece bir küçükhasarlı sanırım kargoda olmuş
İsim: Elham t. N.
Tarih: 15 Haziran 2023
Yorum: Çok beğendim gerçekten, kendi ufacık ama etkisi çok büyük , hafif sesyapıyor ama alıştım çok çabuk soğutuyor
İsim: Y** G**
Beden: 25 Mayıs 2023
Yorum: Ofis için aldım gayet kullanışlı yeterli yani
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: tam istediğim gibi ofisim için aldım. Çok kullanışlı ebati da ideal.
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: Odama aldım cok memnunum
İsim: B** K**
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: Ürün beklediğimden iyi görünüyor daha çalıştırmadım ama kaliteli fiyatve performans ürünü teşekkür ederim
İsim: Fırat İ.
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Eşime ofisinde kullanması için hediye aldım, çok memnun kaldı. Seskonusunda tedirgindim ama hiç rahatsız edici bir sesi yokmuş.
İsim: P** A** S**
Beden: 22 Şubat 2022
Yorum: Sağlam paketleme, ürünü fişe taktım dün gelince, bakalım nasıl, dükkanagidince görücem
İsim: B** Y**
Beden: 19 Eylül 2024
Yorum: Geçen haftadan bu yana kullanıyorum gayet güzel. Evde dolabın içineyerleştirdim. İçi oldukça geniş ihtiyacıma cevap veren bir ürün oldu
İsim: n** u**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel soğutuyor fakat bana biraz küçük geldi bana yeter suyumusoğutur kaşar salam gibi hazır yer kalamayan şeyleri saklar tam birfiyat performans ürünü şık duruyor bu paraya güzel bir ürün 1500 liradaha fazla verip Bi boy büyüğü alınabilir
İsim: T** Ç**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: işyerine aldım. kendisi küçük etkisi büyük. 12 adet 0.5 litre su, 2 adetkutu kola, iki adet soğuk kahve, 2 adet powerade, 10 adet Beypazarısoda, 15 adet Magnum, 1 adet 1 lt içecek, 1adet 500 ml kutu içecek ve 2adet maltana içecek. bu listenin tamamı sığdı içine. soğutması mükemmel.
İsim: H** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel ve şirin Kullanışlı
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Çok çok güzel geldi çok beğendim teşekkür ediyorum
İsim: B** A**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: Ürün güzel soğutması da güzel
İsim: Cemile Ç.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: buz dolabın bir ayagı yoktu birde arka kapağı yok , çok güzel soğutuyormemnun kaldım
İsim: e** t**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel teşekkürler
İsim: Y** Y**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik memnunum
Tarih: 19 Haziran 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhabalar, ürün fişe takıp çalışıyor değil mi? Kablo uzunluğu kaç cm acaba?
Cevap: Merhabalar, evet. 130 cm'dir
Soru: Kompresörlümü?
Cevap: Gazla çalışmakta efendim
Soru: cihazınız kaç vat tir 1000 vatlık jeneratör calistirirmi
Cevap: Daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: Ürün kac kilo acaba ağırlık olarak?
Soru: Merhabalar ürünü odisimiz için aldık ve kurulumunu yaptık bir gün oldu ve çok fazla ısınma yapıyor. Aynı üründen komşumuzda da var ancak aynı ısınmayı yapmıyor sebebi nedir ve nasıl çözebiliriz?
Cevap: Merhabalar,yetkili servis ile görüşüp detaylı destek alabilirsiniz efendim. Bizler sadece satıcıyız efendim.
Soru: merhaba ürünün arkasında plastik kelepçe ile bağlı olan yerler kalacakmı
Cevap: KALABILIR EFENDIM
Soru: Merhaba sağdaki kapaklı bölmenin arkası açık kapaklı normal bölme sandım ama içerisine koyduğum ürün donmuş buzluk mu tam anlayamadım
Cevap: Evet buzluk kısmıdır. Buzlu ürünlerinizi veya buzlanmasını istediğiniz ürünleri oraya koyabilirsiniz.
Soru: merhaba ürünü araç da invertör yardımıyla kullanabilir miyim akü kaldırır mı veya çakmaklık
Soru: İyi akşamlar Soğutma derecesi nedir ve soğukluk ayarı var mı
Cevap: Merhabalar, 1-6 derece arası ayarlanmaktadır
Soru: yetkili servisi varmıdır
Cevap: merhaba, evet mevcuttur. dijitsu türkiye bakmaktadır.
Soru: teknede akü ile çalışıyor mu acaba
Cevap: Merhaba, 1 Kw inverter ile çalışmaktadır.
Soru: beyaz varmı
Cevap: Merhabalar, tek renktir
Soru: Merhabalar açıklamada 43 litre yazıyor ama siz 50 litre diye Cvp yazmışsınız hangisini baz alıcaz bide 2. Resimdeki görsel db50 nin görseliyle aynı iç tasarım aynı dimi
Cevap: Merhabalar, net hacim 43 litredir
Soru: Merhabalar. Dondurucu bölmesi de var mı
Cevap: EVET EFENDIM
Soru: 500 wat inverter calistirirmi
Cevap: Merhaba, 1 kw inverter ile çalışmaktadır.
Soru: Merhabalar ürünü arabaya kurabiliyormuyız?
Cevap: Merhabalar ürün prizli efendim ayarlama yapabilirseniz istediğiniz yerde kullanabilirsiniz
Soru: Ürünün 0 derece buzluk kısmı var mı?
Cevap: Merhabalar, 1 derecedir
Soru: merhabalar araç çakmaklığına takılarak çalışıyor mu ?
Cevap: Hayır çalışmaZ 220 volt bu lakin invertör alırsanız internet den 12 volt çakmaklım ile invertör aracılığı ile kullanabilirsiniz çakmaklıltan
Soru: yüksekliği kaç cm
Cevap: MERHABALAR URUNUMUZUN YUKSEKLIGI YAKLASIK OLARAK 46 CM KADARDIR IYI GUNLER DILERIZ
Soru: merhaba buz dolabim geldi sağ tarafı dişaridan aşırı derecede ısınma var bu normal mi ? dokunduğumda çok sıcak
Cevap: MERHABALAR CALISMA PRENSIBI GEREGI NORMALDIR EFENDIM TAMAMININ ISINMASI SORUN TESKIL EDER AYRICA ILK CALISMADA 24 SAAT BOYUNCA ASIRI ISINIR
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Resim Galerisi
Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar En Uygun Satış Linki
Dijitsu Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dijitsu Db55 Mini Buzdolabı 50 Litre Mini Bar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.