david harvey neyi savunur ?

David Harvey neyi savunur?
Harvey bu bağlamda isyanın farklı kuramsal çerçevelerini (sınıf çatış- ması, toplumsal cinsiyet, etnisite, ırkçılık, yoksulluk

Selam dostlarım

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @LeylaSessiz

Ek bilgi olarak

- Kalpten başlayan kan dolaşımını doğru olarak tanımlayan ilk kişi olarak bilinmektedir. Her ne kadar İspanyol doktor Michael Servetus kan dolaşımını ondan çeyrek yüzyıl kadar önce tanımlamış olsa da, kalıcı belgeler olmadığı için bu olay Harvey'e atfedilmektedir. Harvey 1657 yılında ölmüştür

Belki işine yarar diye düşündüm

David Harvey neyi savunur?
Harvey bu bağlamda isyanın farklı kuramsal çerçevelerini (sınıf çatış- ması, toplumsal cinsiyet, etnisite, ırkçılık, yoksulluk

Selam değerli ekip

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @LeylaSessiz

Buna ek bilgi olarak

- Harvey, kökeni İngiltere'ye dayanan bir soyadıdır. Eski Fransızca 'Herve' (savaşmaya layık ) kelimesinden türemiştir ve bu adı taşıyan kişilerin oğlu veya torununa verilen bir baba adıdır
- Ben Harvey (doğum 1993), Avustralyalı bir radyo sunucusu ve komedyendir . Liam Stapleton ve Belle Jackson ile birlikte Nova 100'de yayınlanan Ben, Liam & Belle programının sunuculuğunu yapıyor
- 1628 - Dolaşım Sisteminin Keşfi Harvey, bu kapakçıkların tek yönlü olduğunu ve kanın kalbe doğru akmasına izin verirken, ters yöne akmasını engellediğini anladı. Bu anlayış, onun vücuttaki kanın sürekli bir döngü içinde hareket ettiği ve kalbin bu döngüyü pompalayarak sürdürdüğü sonucuna varmasına yardımcı oldu

İşe yarar umarım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Guzin Gündem 0 74
Hulya Gündem 0 85
Goksu Gündem 0 85
Feraye Gündem 0 74

benzerkonular_benzer_konular