Nilufer
Bilgili
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Bu Ürünü Almalı Mı?
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Şimdiki Fiyatı Ile 3745.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Teknik Açıklamalar
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Ürününün Satıcısı, RAZER Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) ürününü 3745.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Kullanıcı Geri Dönüşleri
3745.0 Tl ye satışta olan Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: daimi razer kullanıcısı olarak bu üründen de memnun kaldim. oldukcahafif bir mouse. daha hafif olanlari olsada, gösterişten ödün vermekistemiyorsaniz hem hafif hemde guzel bir görüntüye sahip. tavsiye ederim
İsim: M** l**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ekim 2023
Satıcı: Razer Shop
Yorum: razer kalitesi klasik satıcıda çok hızlı gönderdi herkese öneririm
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: T-GEX
Yorum: güzel ürün
İsim: Ahmet Y.
Tarih: 03 Ağustos 2024
Satıcı: Alfatek Teknoloji
Yorum: Çok beğendim tavsiye ederim
İsim: AHMET B.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Çok çok çok güzel
İsim: S** Ç**
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: Herkesin almasını tavsiye ederim.Tam anlamıyla mükemmel bir mouse.
İsim: A** S**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: Betaplus
Yorum: Çok beğendim
İsim: B** K**
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: Teknosar
Yorum: Gayet Başarılı Mouse Ledleri Kapatınca 1 Hafta Rahat Şarjı Gidio BelkiDaha Fazla Gidiyordur 30a Gelince Dolduruyorum Çünki Ben
İsim: Gencay H. S.
Tarih: 11 Şubat 2024
Yorum: Mükemmel. Çok hafif. Kesinlikle öneriyorum.
İsim: Ömer N. Ç.
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: çok mouse araştırdım en sonunda en iyisi fiyatına göre bu olduğunuanladım kesinlikle tavsiye ederim çünkü hızı olsun tutuş olsun RGBaydınlatma olsun memnun ediyor karar veremeyenler için ben denedim memnunum
İsim: M** K**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Rival 100 den geçiş yaptım ve tabiki küçük geldi elime bunu sorunetmeyecek herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Mouse taş gibi sesgıcırtı asla yok! rgb kalitesi şahane tatmin etmeyeceği kimse yoktur.yan tuşlar ele batmıyo ve tıklama hassasiyeti çok başarılı. Genel olarakçok keyifli bir ürün. Piano black olmasaydı keşke diyerek aldım fakatüzerDevamını Oku
İsim: Ozan Ş.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel çok beğendim, synapse 3 ile uyumlu.
İsim: U** A**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Uzunluğu 12cm küçük fakat claw tutuş için sorun yok. Harika bir mouse.
İsim: B** D**
Tarih: 18 Aralık 2023
Satıcı: Nethouse
Yorum: Bir çok mouse kullandım aslında bunu oyun için almıştım. Ben hayatımdabu kadar akıcı mouse kullanmadım. (Logitech Mx Master 3S vs.gibimouselara da sahibim).
İsim: T** Ö**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: WesternPacific
Yorum: iyi ürün

İsim: İ** T**
Tarih: 11 Nisan 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: 4 senedir rival 3 kullaniyordum kendisi efsane mousedir artik kablosuzbi mouse gecme zamani gelmis diyerek bu mouse’u aldim. kisacasi kablosuzolan herşey hayattir
bu mouse’da oyle
İsim: Enes Ö.
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel kablolu ve kablosuz kullanabiliyorsunuz
İsim: Enes S.
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Ürün hissiyat ve yapısal olarak güzel uzun kullanımda nasıl olur bilememeski mouse viper miniydi modelde kronik olan scroll tuşu sorunlarıolduğundan mouse arayışındaydım genel olarak razerden memnun olduğumdankablosuz tercih ettim. Çoğu forumda ağır olduğu söylenmiş bence kablosuzmouse göre kabul edilebilir seviyede tabii önceki modelime göre ağırvDevamını Oku
İsim: Y** E** A**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: mouse gerçekten mükemmel. ama Net ile başlayan satıcıdan almayın, iadeettim 2. el gönderdiler bluetooth bozuk geldi. satıcı robot gibi cevapveriyor zaten.
Tarih: 26 Nisan 2024
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba siz nethouse mısınız
Cevap: Merhaba, Razer Shop olarak satış sağlamaktayız. Alışverişlerinizde Razer Shop' u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün içinden şarj kablosu çıkıyormu
Cevap: Merhaba, ürün kutu içerisinden dongle ve şarj kablosu çıkmaktadır. Kablolu veya kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Alışverişlerinizde Razer Shop' u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Razer uygulamasından RGB aydınlatması ayarlanabiliyor mu?
Cevap: evet efendim.
Soru: ürün kaç gram efendim mouse
Cevap: Merhabalar, 77gramdır. İyi günler dileriz.
Soru: ama ben asla uygunsuz soru sormadım, sadece yetkili satıcımısınız diye sordum sizde partneriyiz dediniz, trendyol gerçekten garipleşiyor.
Cevap: Merhaba, maalesef bilemiyoruz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Selamlar teşhir ürünü mü?
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz sıfır ve kapalı kutudur
Soru: mouse 114 gram değil. 77 gram, ürün özelliklerindeki hatayı düzeltin
Cevap: Merhaba, İlgili birimde ki arkadaşlar gerekli kontrolleri sağlayıp aksiyon alacaktır
Soru: Ürün kablolu veya kablosuz şekilde kullanabilir miyiz?
Cevap: Merhaba, kullanabilirsiniz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: mouse ağırlığı 114 gram denmiş ama gerçekte 77 gram, bu hatayı düzeltirseniz çok daha kişi alır çünkü hiç kimse ağır bir mouse istemiyor.
Cevap: Merhaba, bilgilendirme için teşşekkür ederiz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün içinde 4ghz destekleyen dongle var mı
Cevap: hayır extradan satın almanız gerekmektedir.
Soru: ürün şarj lımı yoksa pilmi
Cevap: Merhaba, kablosuz şarj uyumu mevcuttur. ancak parçalarını ayrıyeten satın almaktasınız. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba mause un harhan gibi bi yazilimi varmıydı
Cevap: Merhaba, mevcuttur. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün ağırlığı kaç gr tam olarak ?
Cevap: Ürün 114 gramdır.
Soru: Ürünün altındaki RGB'si isteğe göre kapatilabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba üründe RGB aydınlatma sayısız ışık efetki özelleştiriliyor
Soru: normalde ucuz olan ürünler teşhir yada eski oluyor. size bu ürünü hangi firma gönderiyor?
Cevap: bilkom tarafından 2 yıl garantili.
Soru: Şarjlı mı yoksa pilli mi
Cevap: Merhaba, ürün şarjlıdır. Alışverişlerinizde Razer Shop' u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: razerin kendi uygulamasından ayarlanabilirmi
Cevap: Değerli müşterimiz, Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: Kolay kolay su geçirir mi
Cevap: su geçirmez sertifikası yok dikkat etmekte fayda var
Soru: Selamlar, ürün bilkom tarafından sağlanan cihaz mıdır acaba? Distiribitör nedir acaba ?
Cevap: Merhaba evet bilkom efendim
Soru: Abi selamun aleyküm Razer Shop diye bir satıcı var net house mailini kullanıyor o sizmisiniz?
Cevap: Merhaba, evet bizlere aittir. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Detaylı Resimler
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Şimdiki Fiyatı Ile 3745.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Teknik Açıklamalar
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Ürününün Satıcısı, RAZER Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) ürününü 3745.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Kullanıcı Geri Dönüşleri
3745.0 Tl ye satışta olan Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: daimi razer kullanıcısı olarak bu üründen de memnun kaldim. oldukcahafif bir mouse. daha hafif olanlari olsada, gösterişten ödün vermekistemiyorsaniz hem hafif hemde guzel bir görüntüye sahip. tavsiye ederim
İsim: M** l**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ekim 2023
Satıcı: Razer Shop
Yorum: razer kalitesi klasik satıcıda çok hızlı gönderdi herkese öneririm
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: güzel ürün
İsim: Ahmet Y.
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Çok beğendim tavsiye ederim
İsim: AHMET B.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Çok çok çok güzel
İsim: S** Ç**
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: Herkesin almasını tavsiye ederim.Tam anlamıyla mükemmel bir mouse.
İsim: A** S**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Çok beğendim
İsim: B** K**
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: Teknosar
Yorum: Gayet Başarılı Mouse Ledleri Kapatınca 1 Hafta Rahat Şarjı Gidio BelkiDaha Fazla Gidiyordur 30a Gelince Dolduruyorum Çünki Ben
İsim: Gencay H. S.
Tarih: 11 Şubat 2024
Yorum: Mükemmel. Çok hafif. Kesinlikle öneriyorum.
İsim: Ömer N. Ç.
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: çok mouse araştırdım en sonunda en iyisi fiyatına göre bu olduğunuanladım kesinlikle tavsiye ederim çünkü hızı olsun tutuş olsun RGBaydınlatma olsun memnun ediyor karar veremeyenler için ben denedim memnunum
İsim: M** K**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Rival 100 den geçiş yaptım ve tabiki küçük geldi elime bunu sorunetmeyecek herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Mouse taş gibi sesgıcırtı asla yok! rgb kalitesi şahane tatmin etmeyeceği kimse yoktur.yan tuşlar ele batmıyo ve tıklama hassasiyeti çok başarılı. Genel olarakçok keyifli bir ürün. Piano black olmasaydı keşke diyerek aldım fakatüzerDevamını Oku
İsim: Ozan Ş.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel çok beğendim, synapse 3 ile uyumlu.
İsim: U** A**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Uzunluğu 12cm küçük fakat claw tutuş için sorun yok. Harika bir mouse.
İsim: B** D**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Bir çok mouse kullandım aslında bunu oyun için almıştım. Ben hayatımdabu kadar akıcı mouse kullanmadım. (Logitech Mx Master 3S vs.gibimouselara da sahibim).
İsim: T** Ö**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: WesternPacific
Yorum: iyi ürün
İsim: İ** T**
Tarih: 11 Nisan 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: 4 senedir rival 3 kullaniyordum kendisi efsane mousedir artik kablosuzbi mouse gecme zamani gelmis diyerek bu mouse’u aldim. kisacasi kablosuzolan herşey hayattir
İsim: Enes Ö.
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel kablolu ve kablosuz kullanabiliyorsunuz
İsim: Enes S.
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Ürün hissiyat ve yapısal olarak güzel uzun kullanımda nasıl olur bilememeski mouse viper miniydi modelde kronik olan scroll tuşu sorunlarıolduğundan mouse arayışındaydım genel olarak razerden memnun olduğumdankablosuz tercih ettim. Çoğu forumda ağır olduğu söylenmiş bence kablosuzmouse göre kabul edilebilir seviyede tabii önceki modelime göre ağırvDevamını Oku
İsim: Y** E** A**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: mouse gerçekten mükemmel. ama Net ile başlayan satıcıdan almayın, iadeettim 2. el gönderdiler bluetooth bozuk geldi. satıcı robot gibi cevapveriyor zaten.
Tarih: 26 Nisan 2024
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba siz nethouse mısınız
Cevap: Merhaba, Razer Shop olarak satış sağlamaktayız. Alışverişlerinizde Razer Shop' u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün içinden şarj kablosu çıkıyormu
Cevap: Merhaba, ürün kutu içerisinden dongle ve şarj kablosu çıkmaktadır. Kablolu veya kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Alışverişlerinizde Razer Shop' u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Razer uygulamasından RGB aydınlatması ayarlanabiliyor mu?
Cevap: evet efendim.
Soru: ürün kaç gram efendim mouse
Cevap: Merhabalar, 77gramdır. İyi günler dileriz.
Soru: ama ben asla uygunsuz soru sormadım, sadece yetkili satıcımısınız diye sordum sizde partneriyiz dediniz, trendyol gerçekten garipleşiyor.
Cevap: Merhaba, maalesef bilemiyoruz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Selamlar teşhir ürünü mü?
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz sıfır ve kapalı kutudur
Soru: mouse 114 gram değil. 77 gram, ürün özelliklerindeki hatayı düzeltin
Cevap: Merhaba, İlgili birimde ki arkadaşlar gerekli kontrolleri sağlayıp aksiyon alacaktır
Soru: Ürün kablolu veya kablosuz şekilde kullanabilir miyiz?
Cevap: Merhaba, kullanabilirsiniz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: mouse ağırlığı 114 gram denmiş ama gerçekte 77 gram, bu hatayı düzeltirseniz çok daha kişi alır çünkü hiç kimse ağır bir mouse istemiyor.
Cevap: Merhaba, bilgilendirme için teşşekkür ederiz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün içinde 4ghz destekleyen dongle var mı
Cevap: hayır extradan satın almanız gerekmektedir.
Soru: ürün şarj lımı yoksa pilmi
Cevap: Merhaba, kablosuz şarj uyumu mevcuttur. ancak parçalarını ayrıyeten satın almaktasınız. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba mause un harhan gibi bi yazilimi varmıydı
Cevap: Merhaba, mevcuttur. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün ağırlığı kaç gr tam olarak ?
Cevap: Ürün 114 gramdır.
Soru: Ürünün altındaki RGB'si isteğe göre kapatilabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba üründe RGB aydınlatma sayısız ışık efetki özelleştiriliyor
Soru: normalde ucuz olan ürünler teşhir yada eski oluyor. size bu ürünü hangi firma gönderiyor?
Cevap: bilkom tarafından 2 yıl garantili.
Soru: Şarjlı mı yoksa pilli mi
Cevap: Merhaba, ürün şarjlıdır. Alışverişlerinizde Razer Shop' u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: razerin kendi uygulamasından ayarlanabilirmi
Cevap: Değerli müşterimiz, Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: Kolay kolay su geçirir mi
Cevap: su geçirmez sertifikası yok dikkat etmekte fayda var
Soru: Selamlar, ürün bilkom tarafından sağlanan cihaz mıdır acaba? Distiribitör nedir acaba ?
Cevap: Merhaba evet bilkom efendim
Soru: Abi selamun aleyküm Razer Shop diye bir satıcı var net house mailini kullanıyor o sizmisiniz?
Cevap: Merhaba, evet bizlere aittir. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Detaylı Resimler
Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) En Uygun Satış Linki
RAZER Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Cobra Pro 30k Dpı Kablosuz Gaming Mouse (rz01-04660100-r3g1) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.