Belgin
Bilgili
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Alınır Mı?
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Şu Andaki Fiyatı 14999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 14999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
14999.0 Tl ye satışta olan CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürün çok güzel memnunuz
İsim: G** K**
Tarih: 15 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Miyolo
Yorum: makina güzel ama bu satıcıyı kesinlikle birdaha tercih etmem hem geçveriyorlar hem de taşıma şirketi ürünü yıpranmış bir şekilde getirdi
İsim: Ö** F** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Haziran 2024
Satıcı: Horuz Avm
Yorum: ilave durulama gibi ekstra program seçenekleri yok .orta seviyede bir makine
İsim: İ** b** Ş**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: haydiAL
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: bu ürün ile CM12N180TR arasında kaldım hangisini önerirsiniz? bir fark var mıdır?
Cevap: fark yok biri beyaz biri gri renk efendim
Soru: camasır makinesi almıstık bugün geldi, servis için ne yapmalıyız?
Cevap: 0534 505 64 94 nolu numarayı arayarak servis kaydınızı oluşturabilirsiniz.
Soru: çanakkale ye gönderiminiz var mı
Cevap: Merhaba, tüm Türkiyeye gönderimimiz mevcuttur.
Soru: çanakkaleye gönderiminiz var mı. varsa fazladan gönderim ücreti kesiliyor mu
Soru: Hocam bu ürünün rengi beyaz değil mi?
Cevap: Merhabalar grafit / kül rengidir. iyi günler dileriz
Soru: Motor garantisi 10 yılmı?
Cevap: Merhaba evet 10 yıldır
Soru: merhaba yarın aranacaksınız dediniz ama bugun tüm gun beklediğim halde arayan soran gelen giden olmadı, makine öylece ortada, ne zaman gelecekler acaba?
Cevap: Merhabalar. Tarafınıza dönüş sağlandığı belirtilmiştir. Arama olmadı mı
Soru: kısa programi var mı. zaman ayarını kendimiz ayarlayabiliyor muyuz . jet plus zaman azaltma var mi
Cevap: Merhaba, kısa program mevcuttur. Zaman ayarı mevcuttur. Jet plus özelliği mevcuttur.
Soru: kurulum ücreti varmi varsa ne kadar
Cevap: Merhaba kurulum ücretsiz bizler tarafından servis yönlendirilmesi yapılacaktır.
Soru: Hangi Kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: MERHABA ,CEVA LOJİSTİK .
Soru: anladım şimdilik o ürünü düşünmüyorum, stokları yenilenecek mi benim sorduğum ürünün?
Cevap: Yarın duruma bakılıp stok bir adet dahi olsa sizler için açılır.
Soru: çeyizlik için alındığında 1.5 sene sonra kurulum ve garanti kapsamında sorun yaşar mıyım?
Cevap: Merhaba 5 yıla kadar kurulum yapabilirsiniz.
Soru: Kolay gelsin 3 aydır sizden satın aldığımız ürün 30• narin/İpek programında yıkama yapmıyor hassas /İpek de aynı zamanda yıkama yapmıyor hemen durulamaya geçiyor ne yapmalıyız
Cevap: Merhaba Konumunuza en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz. Tıklakapında ailesi olarak ilginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.
Soru: alerji programı var mı acaba
Cevap: Merhaba hayır öyle bir özelliği mevcut değil
Soru: ürünü aldık giri renk olursa çok iyi olur
Cevap: Merhaba ürün grafit yani gri renktir.
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Görsel Galerisi
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Şu Andaki Fiyatı 14999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 14999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
14999.0 Tl ye satışta olan CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürün çok güzel memnunuz
İsim: G** K**
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: Miyolo
Yorum: makina güzel ama bu satıcıyı kesinlikle birdaha tercih etmem hem geçveriyorlar hem de taşıma şirketi ürünü yıpranmış bir şekilde getirdi
İsim: Ö** F** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Haziran 2024
Satıcı: Horuz Avm
Yorum: ilave durulama gibi ekstra program seçenekleri yok .orta seviyede bir makine
İsim: İ** b** Ş**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: haydiAL
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: bu ürün ile CM12N180TR arasında kaldım hangisini önerirsiniz? bir fark var mıdır?
Cevap: fark yok biri beyaz biri gri renk efendim
Soru: camasır makinesi almıstık bugün geldi, servis için ne yapmalıyız?
Cevap: 0534 505 64 94 nolu numarayı arayarak servis kaydınızı oluşturabilirsiniz.
Soru: çanakkale ye gönderiminiz var mı
Soru: çanakkaleye gönderiminiz var mı. varsa fazladan gönderim ücreti kesiliyor mu
Soru: Hocam bu ürünün rengi beyaz değil mi?
Cevap: Merhabalar grafit / kül rengidir. iyi günler dileriz
Soru: Motor garantisi 10 yılmı?
Cevap: Merhaba evet 10 yıldır
Soru: merhaba yarın aranacaksınız dediniz ama bugun tüm gun beklediğim halde arayan soran gelen giden olmadı, makine öylece ortada, ne zaman gelecekler acaba?
Cevap: Merhabalar. Tarafınıza dönüş sağlandığı belirtilmiştir. Arama olmadı mı
Soru: kısa programi var mı. zaman ayarını kendimiz ayarlayabiliyor muyuz . jet plus zaman azaltma var mi
Cevap: Merhaba, kısa program mevcuttur. Zaman ayarı mevcuttur. Jet plus özelliği mevcuttur.
Soru: kurulum ücreti varmi varsa ne kadar
Cevap: Merhaba kurulum ücretsiz bizler tarafından servis yönlendirilmesi yapılacaktır.
Soru: Hangi Kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: MERHABA ,CEVA LOJİSTİK .
Soru: anladım şimdilik o ürünü düşünmüyorum, stokları yenilenecek mi benim sorduğum ürünün?
Cevap: Yarın duruma bakılıp stok bir adet dahi olsa sizler için açılır.
Soru: çeyizlik için alındığında 1.5 sene sonra kurulum ve garanti kapsamında sorun yaşar mıyım?
Cevap: Merhaba 5 yıla kadar kurulum yapabilirsiniz.
Soru: Kolay gelsin 3 aydır sizden satın aldığımız ürün 30• narin/İpek programında yıkama yapmıyor hassas /İpek de aynı zamanda yıkama yapmıyor hemen durulamaya geçiyor ne yapmalıyız
Cevap: Merhaba Konumunuza en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz. Tıklakapında ailesi olarak ilginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.
Soru: alerji programı var mı acaba
Cevap: Merhaba hayır öyle bir özelliği mevcut değil
Soru: ürünü aldık giri renk olursa çok iyi olur
Cevap: Merhaba ürün grafit yani gri renktir.
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Görsel Galerisi
CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Profilo CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo CM12N18XTR A Enerji Sınıfı 8 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.