CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Tavsiye Eder Misiniz-

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Alınır Mı?
CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 20519.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Alanlar Memnun Mu?

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Teknik Açıklamalar

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 20519.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
20519.0 Tl ye satışta olan CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Çok çok memnunum buhar destek çok etkili değil ama olması güzel edoz dayunuşatıcıyı biraz fazla çekiyor çok hızlı bitiyor ama çok verimli çoksessiz markanın en üst düzey makinesi
İsim: A** G**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: haydiAL

Yorum: Ürün siparişten sonra 5 gün içinde kurulumu tamamlandı hiç bir sıkıntıyaşamadık aslında internetten beyaz eşya alımında biraz tedirgindim amaçok şükür hç bir sıkıntı olmadı
İsim: m** a** e**
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: Bence iyi çalışıyor ama pek tutulmuyor galiba. Ben aldıktan sonra fiyatı düşmüş
İsim: S** K**
Tarih: 13 Kasım 2023
Satıcı: Miyolo

Yorum: Ürün sağlam geldi. Henüz kurulum olmadı. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
İsim: G** Ş**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Ürünü getiren kargo şirketinin teslimatı hiç iyi değil.bizden sıfır puan…
İsim: s** y**
Tarih: 22 Kasım 2023

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: her ile gönderim varmi
Cevap: Merhaba her ile gönderimimiz mevcuttur. İyi günler.

Soru: merhabalar bu makınenın üstüne altus 8kılo kurutma makıesı koyabılırmıyız
Cevap: Merhaba Altus yetkili servis ile görüşebilirsiniz altus servisi ayrı ilgilenmektedir.

Soru: i dos sistemi ve buhar desteği varmı makinada
Cevap: Merhaba, i dos: evet buhar desteği: evet

Soru: Ürün açılmamış ambalajında mı?
Cevap: evet efendim.

Soru: Kapağı cammı profilonn hangi makinesini tercih etmeliyiz
Cevap: Merhaba kapak plastiktir. Ürün özelliklerine bakarak size en uygun olanı alabilirsiniz.

Soru: Ürün kapalı kutumu teshir vs durumu nedir
Cevap: Merhaba ürün sıfır kapalı kutudur. Profilo garantisi altındadır.

Soru: merhabalar ürünleri hangi firma ile gönderiyorsunuz geçen hafta horoz lojistik deye bi firma ürünü resmen parçalayarak getirdi ürün de çizilme meydana gelmişti geri göndermek zorunda kaldım
Cevap: MERHABA EFENDİM, CEVA LOJİSTİK VEYA HOROZ LOJİSTİKLE GÖNDERİYORUZ.

Soru: gönderimi bugün yapacakmisiniz
Cevap: Merhaba evet gönderim yapılmaktadır

Soru: merhabalar nereden gönderim saglamaktasiniz
Cevap: Merhaba, Adana'dan gönderim yapılmaktadır.

Soru: merhaba. garanti resmi distribütör yazıyor . kurulum sanırsam servis yapmıyor değil mi.ayrica arıza durumunda sizinle mi işletime geçiyoruz. yoksa servis mi geliyor.
Cevap: Merhaba, Profilo garantilidir. Profilo servisi kurulum yapmaktadır. Servisi bizler yönlendirmekteyiz.

Soru: iyi akşamlar.Ürün kapali kutumu.üretim yılı nedir?
Cevap: Merhaba üretim yılı 2023 dür.

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

CGA244F0TR A Enerji Sınıfı 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki