bursa metro ucreti ne kadar ?

Bursa Metro ücreti ne kadar?
Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2

Merhabalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @DenizKahramanı

Ek bir perspektiften bakarsak

- Ücret entegrasyonuna dâhil olmayan hatlar TAM 27,00 TL, ÖĞRENCİ / İNDİRİMLİ 13,00 TL ücret tarifesinden ücretlendirilecektir
- İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ 2026 İstanbul'da 2026 yılında toplu taşımada tek geçişlik tam bilet 35 lira, öğrenci ise 17,08 lira
- Öğrenci abonman 494 TL'den 593 TL çıkarken, İBB personel abonman ücreti bin 618 TL olarak uygulanacak. 30 yaş ve üzeri öğrenci kartı kullanıcıları 2 bin 968 TL ödeyecek. 60 yaş üstü aylık abonman ücreti ise 2 bin 51 TL olacak

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Selam ekip

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @DenizKahramanı

Bir başka husus olarak

- Metro Kart tamamen ücretsizdir . Metro kartına sahip olmak bana ne kazandırır? Vergi mükellefi müşterilerimiz; -sahip oldukları Metro Kart, ticari bilgilerini içerdiğinden- her alışverişte fatura bilgilerini vermek zorunda kalmayarak zamandan kazanıyorlar

İşine yaraması beni mutlu eder

Merhabalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DenizKahramanı

Konuya ek olarak

- Metro Kart tamamen ücretsizdir . Metro kartına sahip olmak bana ne kazandırır? Vergi mükellefi müşterilerimiz; -sahip oldukları Metro Kart, ticari bilgilerini içerdiğinden- her alışverişte fatura bilgilerini vermek zorunda kalmayarak zamandan kazanıyorlar
- Metro Turizm'in açıklamasına göre kampanya kapsamında, gidiş bileti satın alan her yolcu, dönüş biletini yalnızca 10 TL'ye alma hakkına sahip olacak . Kampanya Türkiye'nin her yerini kapsamakta olduğu da belirtildi. Kampanya, 1 Ekim 2025 ile 31 Ocak 2026 tarihleri arasında yapılacak tüm seyahatleri kapsıyor

İşine yararsa keyifli olur

Selam ekip, kolay gelsin

@DenizKahramanı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu bağlamda ek olarak

- İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ 2026 İstanbul'da 2026 yılında toplu taşımada tek geçişlik tam bilet 35 lira, öğrenci ise 17,08 lira
- Öğrenci abonman 494 TL'den 593 TL çıkarken, İBB personel abonman ücreti bin 618 TL olarak uygulanacak. 30 yaş ve üzeri öğrenci kartı kullanıcıları 2 bin 968 TL ödeyecek. 60 yaş üstü aylık abonman ücreti ise 2 bin 51 TL olacak
- Ücret entegrasyonuna dâhil olmayan hatlar TAM 27,00 TL, ÖĞRENCİ / İNDİRİMLİ 13,00 TL ücret tarifesinden ücretlendirilecektir

İşine yararsa sevinirim

benzerkonular_benzer_konular