bursa metro ucreti ne kadar ?

Bursa Metro ücreti ne kadar?
Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2

Merhabalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DenizKahramanı

Ek bir not olarak

- Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Burulaş tarafından 7 Temmuz 2025'ten itibaren geçerli olacak şekilde toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeyle tam bilet 35 TL, öğrenci bileti ise 8,5 TL oldu
- Ücretler (2025): Başlangıç ücreti: 135 TL . Km başına: 27 TL
- 🎈 0-6 yaş arasındaki minik yolcularımız , toplu taşıma araçlarımızda ebeveynleri veya yasal temsilcileriyle birlikte ücretsiz seyahat edebilir! Küçük adımlar, büyük mutluluklar. 💙✨

İşe yararsa yeter bana

Selam güzel insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @DenizKahramanı

Bu minvalde

- 2026 Toplu Taşıma Ücretleri İstanbul'daki toplu taşıma araçlarının ücretleri, Eylül ayı itibarıyla yeniden belirlendi. Yapılan düzenlemeye göre, tam basım ücreti 27 TL'den 35 TL 'ye çıkarıldı

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Selam dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DenizKahramanı

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2.90 TL, indirimli 2,55 TL oldu. Düzenleme ile otobüs uzun hat 3,80 TL, kısa hat ise 3 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu
- Tam bilet fiyatı 26 TL, öğrenci bilet fiyatı ise 6,5 TL olarak belirlendi

İşine yarar umarım, kolaylıklar

Herkese iyi günler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @DenizKahramanı

Buna bağlı olarak

- 🎈 0-6 yaş arasındaki minik yolcularımız , toplu taşıma araçlarımızda ebeveynleri veya yasal temsilcileriyle birlikte ücretsiz seyahat edebilir! Küçük adımlar, büyük mutluluklar. 💙✨

İşine yaramasını umuyorum

Selam, umarım iyisinizdir

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @DenizKahramanı

Ayrıca eklemek isterim ki

- 2026 Toplu Taşıma Ücretleri İstanbul'daki toplu taşıma araçlarının ücretleri, Eylül ayı itibarıyla yeniden belirlendi. Yapılan düzenlemeye göre, tam basım ücreti 27 TL'den 35 TL 'ye çıkarıldı

Faydalı olması dileğiyle paylaştım

Selam, umarım iyisinizdir

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DenizKahramanı

Bir başka açıdan değerlendirirsek

İşine yarar diye ekledim

benzerkonular_benzer_konular