Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Alınır Mı ?

DenizHüznü

Bilgili
Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Bu Ürünü Almalı Mı?
Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Anlık Fiyatı 223.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Hakkında yaklaşık 10573 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Ürün Detayları

_x000D_
_x000D_
Bio keratin gold kalıcı brezilya fönü 3'lü set_x000D_
Bio keratin gold 3 lü set keratin 700 ml şampuan 700 ml saç kremi 700 ml kullanım şekli : 1- Işlem yapılacak saç öncelikle bio işlem öncesi şampuanla yıkanır. _x000D_
2- Yıkanan saç krem yapılmaz ve hiç nem kalmayacak şekilde kurutulur. _x000D_
3- Kurutulmuş saça ürün boya gibi sürülür. _x000D_
Dipten 1.5 cm yukarıda 4-Saça keratin sürme işleminin ardından 15 dk bekleme süresine geçilir. _x000D_
5. _x000D_
15 dk bekleme süresinin ardından saç kurutulup özenli bir şekilde 1 kat fön çekilir. _x000D_
6- Fön çekilrken saça saçın kaldırabileceği en yüksek ısıda presle düzleştirillir.(örn: Kalın kıvırcık saça 230c ince telli saça 160 c gibi.) 7- Işlem yapılan saç yıkanır ve kurutulur._x000D_

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Ürününün Satıcısı, Bio Keratin Gold Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 ürününü 223.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 En Son Yapılan Yorumlar
223.9 Tl ye satışta olan Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10573 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: 1 yıldır acaba alsam mı işe yarar mı gerçekten diye düşünmekten sonunda karar verdim ve aldım. Sonuç gerçekten şaşırtıcı harikaydı. Ben arkasında yazıldığı şekilde uyguladım 3 gün falan bekletmedim 1 gün içinde yaptım yani. Kabarık ve dalgalı ara ara kıvırcık saçlarım vardı düz ve aşırı bakımlı yumuşacık bir hale dönüştürdü. Kesinlikle düşünmeden aDevamını Oku
İsim: A** Ç**
Tarih: 26 Aralık 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: 1001LED

Yorum: Çok tereddütte aldığım bir üründü fakat stok yapıcam çokk beğendim saçlarım çok kabarıktı şuan yumuşaxık ve düz. Dümdüz olmasını beklemeyin ama gayet şuanda da güzel. Doğru uygulama yağtığınızda mütiş oluyor alınnn
İsim: Kader A.
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: SOBE KOZMETİK

Yorum: sürekli stokladigim bı ürün
İsim: K** Y**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Satıcı: Hka Group - Fırsat Kapıda

Yorum: düşünmeden alın aldırın.saclariim ipek gibi yumuşacık oldu kabarikligi gitti kıvır kıvır saçlarım fönsüz sadece kurutmayla dümdüz oluyor mucize resmen :)
İsim: n** m**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Aralık 2022
Satıcı: FUA GLOBAL

Yorum: kıvırcık, kabarık ve çok elektriklenen bir saçım vardı. geçtiğimiz günlerde önce tuzlu şampuanla yıkadım daha sonra da keratini uyguladım. kendim yapmadım, ablam yaptı ayrıca tüm işleri balkonda yaptık. neredeyse hiç gözüm yanmadı diyebilirim ve kokusu da ağır gelmedi. 2 gece beklettim ve beklettiğim 2 gün de birer kez saçımı tekrar düzleştirdim. kDevamını Oku
İsim: N** B**
Tarih: 21 Haziran 2022
Satıcı: Davutoğulları

Yorum: valla kızlar alın,aldırın.Doğru uygulamayla en kıvırcık saçı bile dümdüz yapar.Ben baya araştırdım yapmadan önce ve ilk saçımı tuzsuz şampuan ile yıkamakla başladım.Daha sonra kuru saça tutam tutam keratin sürdüm(biraz fazla sürmüşüm saç diplerim yandı ama problem yok.)15 dk keratinle bekledim ve fön makinesiyle kuruttum bi 10 dk.Daha sonra güzelceDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 03 Temmuz 2022

Yorum: 2 defadir kullanıyorum gercekten 10 yildizi hakkeden bir urun. ben bakim gibi sürdüm keratini. 10dk beklettim sonra duruladim sac kremini sürdüm. hep dalgalanan ve elektriklenen saclarimdan gerçekten eser yok şimdi. tesekkur ederim.bundan sonra sampuanim ve keratinim bio
İsim: G** Ç**
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: Çok düz bir saç etkisi beklemeyin ama kesinlikle pişman etmeyen ürün. Çok şampuan denedim saç dökülme bakım vs sonunda istediğim etkiyi buldum bundan sonra indirim bekleyip stok yapacağım tek saç kremi ve şampuan
İsim: Y** Ö**
Tarih: 25 Ekim 2022
Satıcı: Cansın kozmetik

Yorum: Daha once mini versıyonunu denedım mukemmel bişey,stokladım
İsim: N** A**
Tarih: 05 Nisan 2023

Yorum: Daha sağlıklı bir yorum yapmak için ürünü kullandıktan yaklaşık 2 ay sonra yorum yapıyorum. Saçlarım kıvırcık, sert ve kabarıktı. @theanalık'tan görerek aldım ve iyi ki de almışım diyorum. Gece yapıp düzleştirdim ertesi gün de 2 kez düzleştirip yıkadım. Saçlarım yumuşacık oldu. 2 hafta boyunca dümdüz kaldı resmen düzleştirilmiş gibiydi sonrasında hDevamını Oku
İsim: E** Y**
Tarih: 08 Kasım 2022

Yorum: saçlarım bebek gibi oldu stok yapılıcak
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: Sürekli bittikçe kullandığım bir ürün.Saçları da yumuşacık yapıyor.Kıvırcık olan saçlarım şuanda dümdüz parlak ve yumuşacık
İsim: Y** D**
Tarih: 21 Şubat 2023

Yorum: şimdiye kadar bundan neden haberim olmamış diye düşünüyorum, efsane bisey bu kıvırcık ve kabarık saçları olan biriyim vede çok işlem görmüş yıpranmış olan saçlarım şu an dümdüz, yumuşacık ve ipek gibi yıkıyorum çıkıyorum,yapım asamasi biraz zahmetli ve sabır istiyor,ama kesinlikle değiyor, kuaföre bi dünya para vermeyin gerçekten çok çok güzel, kesDevamını Oku
İsim: Ayten T.
Tarih: 30 Aralık 2021

Yorum: çok iyi bir ürün.kıvırcığa kaçan saçlarım var benim bu ürünü kullandıktan sonra saçlarım yumuşacık parlak ve dümdüz oldu saçlarıma dokunmaya doyamıyorum❤️ teşekkürler🌼
İsim: e** s**
Tarih: 27 Nisan 2023
Satıcı: Cansın kozmetik

Yorum: Bu ürünle beraber şampuan+saç kremi+keratin+vücut kremi+saç maskesi aldım. Biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. kargolama inanılmaz mükemmeldi her bir ürün özenle paketlenmiş.hiç birinde dökülme veya deforme olmamış.her bir ürün inanılmaz kullanışlı saçlarıma çok iyi geldiler. ayrıca tırnak keratin hediyesi gönderilmiş. nazik ve kullanışlDevamını Oku
İsim: Esen D.
Tarih: 14 Haziran 2023
Satıcı: Bio Keratin Gold

Yorum: Ben ürüne bayıldımmm.Herkese de öneriyorum çevremdeki . İlk başta çok tereddüt içindeydim amaa sonuçtan çok memnun kaldım. Sadece saçınızı pressledikten sonra yıkayım demişti talimat. Ben yıkamadım. Ertesi günde tekrar düzleştirdim ve 2. Günde öyle kaldı saçlarım. Sürerki o rahatsız edici kokusu düzleştirdikten sonra kalmıyor. Şuan yumuşacık ve düzDevamını Oku
Tarih: 28 Mayıs 2022

Yorum: Çok beğendim saçlarım yumuşacık oldu . Saçlarım çok dökülüyordu şampuanı kullandıktan sonra çok az döküldü . Ayrıca saç kremi süper yumuşacık yapıyor o kadar saç kremi kullandım en iyisi bu kesinlikle . Keratin ise saçlarımı dümdüz yaptı ve parlattı . Tavsiye ediyorum herkes alsınnnn 💓🌸💅💅💅
İsim: F** Ç**
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: keratin gözümü boğazımı çok feci derecede yakıyor düzleştirirken kendim düzleştirdiğim için canımdan can gitti sadece 2 dakika düzleştirebildim dayanamadım. Düzleştirdim sayılmaz bile yani ama ona rağmen saçlarım düzdü kabarıklığı biraz olsun gitmişti. İlk kullanımdan fark ediyor ama düzenli kullanımda esas etkisini görürsünüz. Düzleştirmek istemeyDevamını Oku
İsim: p** t**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: Ürün elime çok çabuk ulaştı, aldığım gün hemen keratin uygulamasını hem kendime hem arkadaşıma yaptım, ben aynı gün yikamadim fakat arkadaşım aynı gün yıkadı ikimizin saçlarıda muhteşem yumuşacık ve düz oldu çok memnun kaldım. son bir yıldır her ay kuaföre botox keratin uygulamasına 500 TL ödeme yapiyordum ve kuaförden tamamen kurtuldum, hemen ikiDevamını Oku
Tarih: 15 Aralık 2022

Yorum: Ürünü saçıma uyguladıktan sonra iki gün beklettim. Saçlarımı çok yumuşattı, kabarmasını azalttı. Ürün beklediğimden büyük geldi. Saçlarım uzun olmasına rağmen üç dört kez kullanılabilir. Paketleme biraz özensizdi ama çok önemli değil.
Tarih: 15 Nisan 2023

Yorum: kesinlikle 10 yıldızı hak eden bir ürün. Tek başıma kendi saçıma uyguladım.sonuc süper.saçlarım hem kendine geldi hem yumuşacık oldu hemde istediğim gibi düzleşti. Hızlı ve sağlam teslim edildi. Emeği geçen herkese teşekkürler ❤
İsim: s** a**
Tarih: 13 Kasım 2022

Yorum: Açıcıdan dolayı lastik gibi olan saçımı ilk kullanımda yumuşacık yaptı stok yapılacak bir ürün
İsim: T** B**
Tarih: 16 Ekim 2023
Satıcı: SOBE KOZMETİK

Yorum: mükemmel ötesi bişey saça çok güzel bakım yapior saç yumuşacık oluyor ve 3 gün sabah akşam duzlestirdiginde ama güzel duzlestirmek lazım sonra yikiyorsun sonuç harika en az 2 ay saçların dümdüz ve çok güzel besliyor yanma yıpranma hepsi gidiyor ama saçınız çok yipranmissa 2 defa yapın derim bir ay arayla
İsim: s** e**
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: keratini yapmaya zamanım olmadı ama şampuanı ve saç kremini çok begendim. indirimde yakaladıkça stoklarım artık
İsim: E** A**
Tarih: 04 Ocak 2023

Yorum: şuan için sadece şampuanını denemeye fırsatım oldu. keratin bakımını yapar yapmaz yeniden resim atarım. fakat sadece şampuanı bile olağanüstü. çalı süpürgesine dönmüş, solmuş saçlarım gitti parlak ve tane tane saçlarım geldi. çok teşekkür ederim. çok memnun kaldım.
İsim: Kevser a.
Tarih: 21 Mart 2023

Yorum: Mükemmel bir ürün düzleştiriciyi elimden düşürmeyen ben duştan sonra sadece saçlarımı fönlüyorum ve tarıyorum 👌🏻 Daha iyi paketlenmesi gerekiyordu dikkatli olunursa iyi olur 🙏🏻
İsim: E** N** T**
Tarih: 18 Mayıs 2023

Yorum: kokusu cok rahatsiz etmedi beni, gayet basarili oldu ilk denememde. tavsiye ederim
İsim: d** z**
Tarih: 18 Ocak 2022
Satıcı: Boncuk Kozmetik

Yorum: Efsane bir ürün mükemmel ötesi ilk kullanımda etkisi muhteşem yumuşacık saçlarım normal de saç yapım kuru ve yıpranmış ombreli olduğu için ama bu seyi kullandıktan sonraaa saçım muazzam şekildee yumuşacık nemli ve elektriklenme yok normalde saçım elektriklenir ama sorun ortadan kalktı yıkayıp kuruttum dümdüz oldu saçlarım tam istediğim gibi alın deDevamını Oku
İsim: Ç** Ş**
Tarih: 25 Aralık 2022

Yorum: Ocak ayında kızıma almıştım evde uyguladım. Kokusu biraz ağır maske ile yapılmasını tavsiye ederim eğer kapalı alanda yapacaksanız 2 aydın dümdüz kızımın saçları. Teşekkür ederim ☺️
İsim: Zülal D.
Tarih: 05 Mart 2022
Satıcı: EFAR KOZMETİK

Yorum: Öncelikle satıcıya çok teşekkur ederim kargo hızı için. Yorumları okuyarak sipariş vereceklere tavsiyem saçınız kıvırcığa yakın ve kıvırcıksa düşünmeden alın derim. Ürün talimatına uydum fakat fönleyerek kuruttum bu aşama biraz zordu ama tüm camları açarak maskesiz yapmayı başardım. Üstüne pres yaptım. 2 gün saçımda beklettim sabah akşam düzleştirdDevamını Oku
İsim: S** e**
Tarih: 12 Ağustos 2021
Satıcı: Boncuk Kozmetik

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Ürüne Dair Sorular

Soru: Merhaba lütfen kontrol ederek gonderirmisiniz. 3lu set siapris verdım
Cevap: Merhaba, kontrol edip ambalaj yaparak gönderiyoruz.

Soru: merhabalar 1. sorum saç duzlestikten sonra istediğim zaman tekrar masa vs yaptığımda dalgalı görüntüye sahip olabilicem değil mi yani yani illa aylarca düz kalmaz 2. sorumda bu işlemi bir kere yaptım diyelim sonra her duşta yapmayacağım değil mi bir kac ay sonra vs .
Cevap: Merhaba, dilediğiniz zaman dalgalı şekil verebilirsiniz. Ürünü bir defa uyguladıktan sonra 2-6 ay arası kalıcılığı vardır.

Soru: iyi günler saça sürdükten sonra 2-3 gün bekleyin diyolar yorumlarda tam olarak nasıl olucak üstünde de 15 dk yaziyor
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı kullanma talimatı ürün üzerinde yazmaktadır. Lütfen sonuç almak ya da bir soruna meydan vermemek için talimatlara uygun şekilde kullanınız.

Soru: ketarin işlemini yaptıktan sonra diğer günler şampuanıyla yıkamaya devam mı edicez
Cevap: Merhaba, keratin sonrasın sadece tuzsuz şampuan kullanmanız gerekir.

Soru: saçta kaç gün yada ay kalıyor acaba
Cevap: Merhaba, talimatlara uygun ve doğru şekilde uygulanırsa 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: keratini yaptıktan sonra düzleştirmek yerine maşa yaparsak saçımız dalgalı kalır mı dalgalı olsun istiyorum ben
Cevap: Merhaba, evet dalgalı kalır.

Soru: İyi akşamlar Kullanımı nasıl yapılıyor tam olarak aşamları faln? Ne kadar süre düzlük kalıyo
Cevap: Merhaba, detaylı kullanma talimatı ürün üzerinde yazmaktadır. Talimatlara uygun ve doğru şekilde uygulanırsa 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: merhaba 1 kez kullandıktan sonra 4 ay düz kalıyor mu
Cevap: Merhaba, kullanma talimatlarına uygun kullanırsanız 2 ile 6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: merhaba burdakı şampuan tuzsuz şampuanmı?
Cevap: Merhaba, evet tuzsuzdur.

Soru: saçı ilk keratinli yaptıktan sonra yıkıyoruz ya o sırada kremini kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, ürünlerin detaylı kullanma talimatı ürün üzerinde yazmaktadır.

Soru: Saç kremini hangi aşamada kullanabiliriz
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı kullanma talimatı ürün üzerinde yazmaktadır. Lütfen sonuç almak ya da bir soruna meydan vermemek için talimatlara uygun şekilde kullanınız.

Soru: şampuanı tuzsuz mu
Cevap: Merhaba, evet tuzsuzdur.

Soru: Emzirenler de kullanabilir mi ?
Cevap: Merhaba, bu durumdan dolayı ürün üzerinde bir açıklama bulunmamaktadır. Lütfen doktorunuza danışarak kullanınız.

Soru: Sadece keratin olan kutu kaç ml
Cevap: Merhaba, ürünlerin her biri 700 ml dir.

Soru: içindeki şampuan Kuru sampuanmi birde Brezilya fönü için kullanınca işe yararmı 3 ay yada 6 ay kalıcı olurmu
Cevap: Merhaba, şampuan tuzsuz sülfatsız şampuandır. Kullanma talimatlarına uygun kullanılırsa 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: 314L544598
Cevap: Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz?

Soru: şampuan mi keratin mi anlamadım ben
Cevap: Merhaba, ürün 3'lü set olmaktadır.

Soru: Merhabalar, bu işlemi yaptıktan ne kadar sonra saç boyası kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba, keratin işlemi tamamen bittikten 2-3 gün sonra boya yapılabilir.

Soru: Merhaba ürünü satın aldım fakat paketlemeden ötürü döküldüğü hakkında çok fazla yorum var. Paketlemeye özen gösterirseniz çok sevinirim.
Cevap: Merhaba, paketleme ekibimiz ürünleri paketleme aşamasından geçirirken gerekli hassasiyeti sağlamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Sağlıcakla kalın.

Soru: maşa veya herhangi bir saç şekillendirici kullanıldığında duş sonrası tekrar eski haline girermi yani keratin bozulur mu
Cevap: Merhaba, talimatlara uygun kullanıldığı takdirde 2-6 ay arası kalıcık sağlar.

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Brezilya Fönü 3'lü Set - Şampuan + Saç Kremi + Keratin 8690127162754 En Uygun Satış Linki