Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Sibel

Bilgili
Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Şimdiki Fiyatı Ile 119.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Gerçekten İyi Mi?

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Hakkında yaklaşık 17607 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Detaylı Açıklama

_x000D_
Bio gold keratin 700 ml_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Brezilya fönü _x000D_
_x000D_
Bio keratin gold kalıcı brezilya fönü 700 ml kıvırcık ya da dalgalı saçların uzun süre düz kalmasını sağlayan bir saç bakım ürünüdür. _x000D_
Bio keratin gold’u saçınıza uygulayarak 4 – 6 ay boyunca düz kalmasını sağlayabilirsiniz. _x000D_
Ürünü saçınıza uygularken kullanım kurallarına bağlı kalırsanız istediğiniz sonuca kolayca ulaşabilirsiniz.Bio keratin gold brezilya fönü ürün özellikleri_x000D_
Ürün, saç düzleştirme işlemlerinde kullanılan keratin kompleksi içerir. _x000D_
Ürünün uygulanmasıyla saça keratin yüklemesi yapılır ve saçın uzun süre düz kalması sağlanır. _x000D_
Keratin, saçın en önemli yapı taşlarından birisidir. _x000D_
Keratinli bakım ürünü olan bio keratin gold, yoğun keratin içeriği ile saça canlılık, ışıltı ve parlaklık verir. _x000D_
Sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırır.Bio keratin gold saçınızı besler, nemlendirir ve 6 aya kadar düz kalmasını sağlar. _x000D_
Saçınızın yapısını korur ve uzun süreli fön etkisi ile sizi sık sık kuaföre gitmekten ya da fön çekmekten kurtarır. _x000D_
Kuaförde yapıldığı gibi ev ortamında da kolayca uygulanabilir. _x000D_
Boya ve benzeri kimyasal işlemlerle matlaşmış ve yıpranmış saçları onarır. _x000D_
Saçlardaki elektriklenmeyi alır, kabarmasını engeller. _x000D_
Bio keratin gold kalıcı brezilya fönü saçlara derinlemesine keratin yüklemesi yaptığı için kıvırcık saçları düzleştirirken aynı zamanda bakım yaparak güzelleştirir. _x000D_
Bio keratin gold kalıcı brezilya fönü 700 ml nasıl uygulanır?_x000D_
Tüm saç tiplerine güvenle uygulanan ürün, keratin eksikliği ile oluşan kabarık, mat, sert ve yıpranmış saç görünümünü ortadan kaldırır. _x000D_
Yıpranmış saçlar için güvenli bir düzleştirme işlemi ve tedavi yöntemidir. _x000D_
Bio keratin gold ile brezilya fönü uygulaması sırasında dikkatli ve titiz olmalı, önerilen kuralları da aynen uygulamalısınız. _x000D_
Ürünü kullanırken şu adımlar izlenir:
Saçlar keratinli bir şampuanla 2 kez yıkanır ve iyice durulanır. >_x000D_

Şampuanlama işleminin ardından saç kremi kullanılmaz. >_x000D_
Yıkama işlemi bitince saçlar, nem kalmayacak şekilde kurutulur. _x000D_

Kurumuş saçlara boya yapılıyor gibi bio keratin gold uygulaması yapılır. >_x000D_

Tüm saçlara uygulanır. >_x000D_

Saç diplerine ve saç derisine sürülmemesi gerekir. >_x000D_

15 dakika kadar kuruması için beklenir. >_x000D_

Ardından yavaş hareketlerle ve dikkatlice saça düz fön çekilir. >_x000D_

Düz fönün, dayanabileceğiniz en yüksek ısıda çekilmesi gerekir. >_x000D_

Kalın telli saçlar için 230 derecede fön çekilmesi önemlidir. >_x000D_
Fön işleminin ardından saçlar tekrar keratinli şampuanla yıkanıp kurutulur. _x000D_
Bio keratin gold kalıcı brezilya fönünün dayanıklı ve kaliteli olması için tuz – iyot içermeyen keratinli bir şampuan kullanmanız büyük önem taşır. _x000D_
Saçlarınızı istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz. _x000D_
Banyo sonrasında basit bir fön çekmeniz yeterli olacaktır.Keratin bakımının saçınıza kazandıracağı faydalar nelerdir?_x000D_
Keratin bakımı doğru uygulandığı zaman saça sağlık veren, bakım yapan bir uygulamadır. _x000D_
Çünkü saçın keratin oranı azalırsa saçlarda sorunlar yaşanmaya başlar. _x000D_
Cansız ve mat görünüm bunların başında gelir. _x000D_
Dışarıdan saça uygulanan keratin, saç kırıklarını onarır, matlığı alır, parlaklık kazandırır. _x000D_
Yapılan bakım işleminden iyi sonuç almak için doğru ürünle ve dikkatli şekilde uygulama yapmak çok önemlidir. bio keratin gold kalıcı brezilya fönü ve keratin şampuanı en doğru seçimdir.Keratin saç telindeki pulcukları kaplayarak onu bir kalkan gibi korumaya alır. _x000D_
Saçınızı dışarıdan gelen olumsuz etkenlere karşı korur. _x000D_
Saçınızda gözle görülür bir iyileşme olmasını sağlar. _x000D_

Saçınızı içten dışa doğru onararak güçlendirir. >_x000D_

Saç hücrelerini yeniler ve kuvvetlendirir. >_x000D_

Saçınızın ihtiyacı olan nemi ona verir. >_x000D_

Yumuşak bir yapı kazanmasına olanak sağlar. >_x000D_
Saçlarınızla çevrenize ışık saçın_x000D_
Söz dinlemeyen kıvırcık saçlarınız varsa, fön çekmekten ya da çok sık kuaföre gitmekten sıkıldıysanız, bio keratin gold kalıcı brezilya fönü 700 ml ile saçınıza kalıcı bir düz fön çekebilirsiniz. _x000D_
Ürün. _x000D_
Saçınızın ihtiyacı olan keratin eksikliğini kolayca giderir. _x000D_
Bio keratin gold'u hemen şimdi satın alabilirsiniz. _x000D_

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Ürününün Satıcısı, Bio Keratin Gold Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 ürününü 119.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Kullanıcı Geri Bildirimleri
119.99 Tl ye satışta olan Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17607 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: gerçekten alın aldırın mükemmel ötesi saçlarım yumuşacık ve dümdüz oldu çok memun kaldın indirime girdikçe stok yapıyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 09 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FUA GLOBAL

Yorum: Aldığım en iyi saç bakım ürünlerinden biri. Tatil boyunca sürekli denize girip çıkmama rağmen bir kez düzleştirici kullanmama gerek kalmadı. Her duş sonrası sıfır kabarıklık, düz ve parlak saçlar. Hayatımı çok kolaylaştırdı bittikçe stok yenileceğim bir ürün oldu👌🏻
İsim: Y** U**
Tarih: 10 Eylül 2022

Yorum: ben bu ürünü kullanıyordum ve halada kullanıyorum kıvırcık saçlarımı İpek gibi yaptı gerçekten 6 ayda kullanın farkı göreceksiniz saçlarımı gören takma sanıyorlar saçlarımın son hali benim saçlarım kalın ve kabarıktı bio benim kurtarıcım oldu
İsim: Mizgin s.
Tarih: 21 Şubat 2023

Yorum: Ya inanılmaz bi ürün bu derhal stok yapıcam bir kaç senelik. Saçlarım açıxıdan yıpranmış kuruydu keçe gibi görünüyordu acayip kötü duruyordu. Arkadaşlarım keratin bakım yaptır dediler kuaföre sordum 600 tl dedi. İnternette bu ğrğne denk geldim sipariş ettim şuan ilk denemem muazzam bişey. Onca saç serumu saç maskes saç kremi kullandım bir türlü yumDevamını Oku
İsim: D** K**
Tarih: 07 Şubat 2023
Satıcı: Davutoğulları

Yorum: Kesinlikle çok beğendim saçlarımı yumuşacık yaptı. Stok yapıp yenileyeceğim. Gür bir saçım var ve kısa sayılmaz bu halde bu şişe saçıma en az 3 kez yeter :))
İsim: güliz a.
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: MÜKEMMELL indirimdeyken stoklayın derim. Aşırı yumuşacık va sağlıklı yapıyor saçı
İsim: m** a**
Tarih: 21 Mart 2023

Yorum: Allah aşkına bunu alın. bayıldım. her kız 2 ayda bir bu bakımı yapmalı. yün gibi saçlarım parlak bakımlı ve sağlıklı görünüyor. teşekkürler trendyol
Tarih: 10 Mayıs 2022
Satıcı: Hka Group - Fırsat Kapıda

Yorum: fırsat buldukça stokluyorum
İsim: E** G**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: Şahane bir şey saçlarım kıvırcıktı iki kez uyguladım sonuç mükemmel ötesi bukadar etki edeceğini beklemiyordum indirime girerse tekrar alıcam hatta stok yapacam
İsim: Mehtap Y.
Tarih: 19 Ekim 2023
Satıcı: irtihal

Yorum: Ürün EFSANEEEE saçlarım harika oldu uygulayıp 2 gün beklettim ve sürekli düzleştirdim sonra yıkadım pamuk gibi ve dümdüz oldu sürekli kuaförde keratin bakım yaptırıyordum ama bu sonucu alamıyordum evet kokusu berbat ve insan vücuduna çok zararlı maddeler var bunu göze alarak kullanmanızı tavsiye ederim 🥰 satıcıya teşekkürler 🙏
İsim: Merve t.
Tarih: 25 Ocak 2022

Yorum: Harika ötesi bir ürün saçlarıma çok iyi geldi stok yapacağım
İsim: E** T**
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Yorumlara dayalı ilk kez aldım daha önce kuaförlere verdiğim paralara yazık kesinlikle alıp stok yapabilirsiniz muhteşem bir dönüşüm sağladı saçlarım ipek gibi yumuşacık oldu kabaran saçlara yıpranmış saçlara birebir teşekkürler bio keratin gold
Tarih: 14 Ocak 2023

Yorum: bu güne kadar almadığıma bin pişmanım. çok bereketli bir ürün. daha ilk kullanımımda hem kendim hem çevrem saçlarımdaki canlılığı fark etti. hızlı ve özenli gönderim için firmaya ayrıca teşekkür ederim. kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: P** C**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: Ürünü kullandıktan sonra değerindirmek istedim denedim aşırı güzel oldu saçlarım aşırı bakımsız ve fazla yıpranmıştı sürekli düzleştirmek ve fön çekmekten bu ürünle tanıştıktan sonra saçlarıma artık ısı vurmuyorum bu kuruntusunu 3 ay boyunca kullandım bana baya yetti stoklamayı düşünüyorum. Saçınıza kullanırken eldiven ve maske takmanızı öneririmDevamını Oku
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: kutunun arkasındakileri her şeyi olduğu gibi uygulayın aradaki farkı göreceksiniz saçlarım ipek gibi oldu yumuşacık ayrıca dümdüz fön çekmiş gibi kesinlikle tavsiye ediyorum şiddetle tavsiye edilir stok yapılması gereken bir ürün kuaförlere 1500-2000 TL verilmeye değmez ayrıca 700 ml net bir şekilde 10 kere kullanılır
İsim: R** E**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: Kuaförde keratine bir sürü para vermeyi sona erdiren bir ürün. Saçı yatıştırıyor, parlaklık veriyor. İnanılmaz canlı görünüyor saçlarım. Düzlük süresi en fazla 1 ay sürüyor ama kutu çok büyük olduğu için sık sık tekrarlayabilirsiniz. Sonsuz tavsiye ediyorum
İsim: N** E** A**
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: şimdiden stok yapmaya başladım. mükemmel bir ürün hayatımın sonuna kadar kullanabilirim
İsim: serpil a.
Tarih: 20 Mayıs 2022

Yorum: Ürün gerçekten harika yumuşacık yaptı saçımı yaparken mutlaka kokusuna dikkat edilmeli stoklayacagim efsane ürünlerden bir tanesi
İsim: E** S**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: Polen Kozmetik

Yorum: İndirimde görünce hemen stokladım
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: kesinlikle çok güzel bir ürün indirimde stoklayacağım
İsim: d** d**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Şimdi uzun uzun anlatayım geerçekten efsane oldu kuaförde yaptırsam bu kadar olmaz ilk resim saçımın ne kakadar yıpranmış olduğunu gösterildiysem eğer son iki görselde keratin yaptıktan sonra ki resmim öncelikle saçımı keratin şampuanı DP ile yakadım daha sonra keratini saçıma sürdüm bi güzel tek tek saçımın her yerine gelcek şekilde eşarpla kapatDevamını Oku
İsim: Merve B.
Tarih: 22 Kasım 2021
Satıcı: Z.K GROUP

Yorum: 4 yıldır her yaz bu markayla hem kendime hem ailedeki kadın kız kim varsa ısı uygulayarak yapıyorum. Saçlarımızın kabarıklıpı tülüşlüğü gidiyor yumuşacık oluyor. Bütün yazı havuz denizden sonra İpek gibi saçlarla geçiriyoruz. Ben çok memnunum.
İsim: Ö** Y**
Tarih: 31 Temmuz 2022

Yorum: Kabarık ve çok dalgalı bi saçı bu hale getirdiği için minnettarım. Saçlarım pamuk gibi pres ve fön yapmama gerek yok çok güzel oldu. Tüm saçıma boya gibi sürdüm daha sonra kuruttum iki bir defada pres yaptım 36 saat bekletip yıkadım sonuç bu. Çok yoğun sürmeyin kurutmada zorlandım iki kişiyle yapılmalı.
İsim: Beren K.
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: sürekli kullandığım bir ürün herhangi bir yan etki görmedim ben saçlarım dalgalı ve kalın telli yumuşacık yapıyor ve kabarma sını engelliyor kargoda hızlı ve sağlam paketleme ile geldi
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Harika bi ürün saçlarım çok kabarık ve dalgalı olmasına rağmen jilet gibi dümdüz oldu. Başta yaparken pek ümidim yoktu ama sonucu görünce şok oldum kesinlikle alıp deneyin o kadar para verip kuaförlerde yapmaya gerek yok evde çok kolay tek başınıza yapabilirsiniz. Gözünüzden uzak fönlerseniz ve maske takarak yaparsanız ne göz yanması nede boğaz yanDevamını Oku
İsim: C** P**
Tarih: 21 Nisan 2023
Satıcı: irtihal

Yorum: Kesinlikle ürüne bayıldım ben kıvırcık ve kabarık bir saça sahibim. Ürünü boya gibi güzelce yedirdim bir saat beklettim sonra fönle kuruttum saçlarımı küçük küçük ayırarak presledim on kere sabırla yaptım bu işlemi 😂 çok zordu tek başına yapmak ama başardım veee üç gün günde bir kere düzleştirdim saçımı ve bugün dördüncü gün saçımı yıkadım ve sadeDevamını Oku
İsim: Betül A.
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Üründen çok memnun kaldım kuruttuğumda insan içine çıkılmıcak hale gelen saçlarımın fön çekilmiş gibi görünmesini sağladı artık saçlarımı kuruttuğum gibi çıkabiliyorum. Yapması gerçekten zor gözleri boğazı yakıyor ve saatlarce uğraşıyorsunuz be 3 gün yağlı saçla geziyorsunuz ama kesinlikle değer. Ben ablamdan yardım alarak yaptım yanınızda birisiylDevamını Oku
İsim: Sema H.
Tarih: 28 Eylül 2022

Yorum: kuaföre para vermeye gerek kalmadı, ürün gerçekten kaliteli, stok yapmayı düşünüyorum
Tarih: 25 Ocak 2023

Yorum: yaklaşık 1ay önce almıştım denemeden yorum yapmak istemedim 3 gün önce duş aldıktan sonra saçıma keratini uyguladım yaklaşık 1saat sonra saç kurutma makinası ile kurutup düzleştirici yardımı ile dužlestirdim kalıcı düzlük istediğim için yıkamadım 2. ve 3. günde düzleştirip yıkadım saçlarımı kuruttugumda inanamadim dalgalı ve aşırı kabaran saçım çokDevamını Oku
İsim: ö** G**
Tarih: 02 Mart 2023

Yorum: Çok hızlı geldi ve hiç dökülme olmamış benim 3. Alışım çok güzel bi ürün saçlarım dümdüz oluyor kesinlikle tavsiye ederim
İsim: F** M**
Tarih: 08 Nisan 2022

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Ürüne İlişkin Sorular

Soru: merhaba saç tellerim kalın ve saçlarım kabarık aynı zamanda bakım kremi kullanıyorum ama saçlarım kuru daha önce Berat'ın sanpuan hiç kullanmadım nasıl kullanmam gerekiyor ve saçlarıma etkisi olur mu ben saçlarımın yumuşak ve bakımlı görünmesini istiyorum normal şampuan dan sonra mı kullanıyoruz kullandıktan sonra durulama yapıyor muyuz
Cevap: Kullanımı:Ürün tuzsuz şampuan ile yıkanmış kuru ve temiz saça boya sürülür gibi uygulayın 45 dakika bekleyin, fön ile saçı tamamen kurutun Fön sonrası maksimum 230 derece düzleştirici ile pres yapın Pres sonrası 15 dakika beklenir ve saç tuzsuz şampuan ile yıkayın ve kurutun

Soru: pres yapmadan sadece fön makinesi ile kurutsam kıvırcılarım belirginleşir mi yoksa duzleşir mı.ben düz istemiyorum.kıvırcıklarım botokslansın belli olsun istiyorum
Cevap: Efendim gerçekten yorum yapamıyorum bu konuda bakım yapar ama kıvırcıkları belirginleştirirmi bilemiyorum

Soru: saçı tuzsuz şampuanla yikadiktan sonra saç kremi yağı surup keratini öyle sürsem bı sorun olur mu
Cevap: Merhaba, uygulamadan sonra tuz içermeyen ürünler kullanmanız gereklidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: selam, bu işlemi 1 defa yapıb 4, 6 ay düzmü oluyor hər yıkayb kuruladıkdan sonra? ya her defa banyo yapdığın zaman bu işlemleri yapmalımıyz? onu tam anlamadım,
Cevap: Merhaba, detaylı kullanma talimatı ürün üzerinde yazmaktadır. Talimatlara uygun ve doğru şekilde uygulanırsa 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: Ürün ne kadar kurutsamda tam kurumuyor kalıp gibi kalıyor normal mi
Cevap: Saçlar keratinli bir şampuanla 2 kez yıkanır ve iyice durulanır. Şampuanlama işleminin ardından saç kremi kullanılmaz. Yıkama işlemi bitince saçlar, nem kalmayacak şekilde kurutulur. Kurumuş saçlara boya yapılıyor gibi bio keratin gold uygulaması yapılır. Tüm saçlara uygulanır. Saç diplerine ve saç derisine sürülmemesi gerekir. 15 dakika kadar kuruması için beklenir. Ardından yavaş hareketlerle ve dikkatlice saça düz fön çekilir. Düz fönün, dayanabileceğiniz en yüksek ısıda çekilmesi gerekir. Kalın telli saçlar için 230 derecede fön çekilmesi önemlidir. Fön işleminin ardından saçlar tekrar keratinli şampuanla yıkanıp kurutulur. Bio keratin gold kalıcı brezilya fönünün dayanıklı ve kaliteli olması için tuz – iyot içermeyen keratinli bir şampuan kullanmanız büyük önem taşır. Saçlarınızı istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz. Banyo sonrasında basit bir fön çekmeniz yeterli olacaktır. efendim bu talimata uyduğunuz taktirde istediğiniz sonucu elde etmiş olursunuz

Soru: merhaba saçıma 4 ay önce perma yaptırdım fakat diplerden 5 parmak kadar uzadı düz geldi permalarım bukle bukle olmuyor ve belirgin olması için köpük, krem ile desteklemem gerekiyor bu ürünle düzleştirebilir miyim
Cevap: Merhaba, talimatlara uygun şekilde uygularsanız bu ürün düzleştirir.

Soru: Merhaba bende almak istiyorum keratini bu öncesi ve sonrası sampuanı ayrımı almak lazm birde keratinden sonra herzamanmı o tuzsuz sampuanı kullanmak gerekli yoksa bıkereye mahsusmu
Cevap: Merhaba, keratin uygulaması sonrası mutlaka tuzsuz şampuan kullanmanız gerekmektedir.

Soru: Ürünü saça sürüp düzleştirici ile pres yaptıktan sonra kaç dakika sonra yıkamamız gerekiyor
Cevap: Merhaba, detaylı kullanma talimatı ürünün satış sayfasındaki açıklamada ve ürün üzerinde yazmaktadır. Talimatlara uygun ve doğru şekilde uygulanırsa 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: ama saçım kısa nasıl düzleştirebilirimki
Cevap: Kuaförunuz ile bir ortaklasa konusun efendm size daha guzel tarif edecegini dusunuyorum

Soru: Kaç gün aralıklarla uygulamamız lazım her yıkamadamı yapmak lazım yoksa ayda 1 kere falan mı
Cevap: Merhaba, kullanım sonrası 4-6 ay arasında kalıcılığı bulunmaktadır. Sevgiler.

Soru: kusfördekiler ile aynı demi düzleştirici ile falan yapıyoz
Cevap: Merhaba, evet marka aynı olmasada ürün brezilya keratinidir. Detaylı kullanma talimatı ürün üzerinde yazmaktadır.

Soru: ayda bir kullansak zarari olur mu
Cevap: Merhaba, 1 ay ara verilerek kullanılırsa sorun olmaz.

Soru: erkekler de kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba, evet kullanabilir.

Soru: kaç ay düz kalıo
Cevap: Merhaba, 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: Merhabalar saçım zaten doğuştan dümdüz ve asla kabarmıyor.fakat saçlarımın parlamasını istiyorum saçımı parlatır mı?
Cevap: Bu ürünü kullanmanıza gerek yok mağazamızdan saç maskesi alabilirsiniz

Soru: merhabalar keratini uyguladıktan sonra illa fön mu çekmemiz lazım yoksa saç düzleştirici ile de olur mu
Cevap: Merhaba, detaylı kullanma talimatı ürünün satış sayfasındaki açıklamada ve ürün üzerinde yazmaktadır. Talimatlara uygun ve doğru şekilde uygulanırsa 2-6 ay arası kalıcılık sağlar.

Soru: Ürünün içi hangi renk
Cevap: Merhabalar ürünün içi gold renktir orjinal ürün rengi gold şeklindedir bunun dışında kalan beyaz vs renkler sahte ürünlerdir

Soru: tuzsuz şampuan yerine normal şampuan kulana bilir miyiz bı etkisini görür müyüz
Cevap: Normal şampuan keratinin etkisini geçirebilir

Soru: bu ürünü erkeklerde kulana bilirmi?
Cevap: Merhaba, evet kullanabilir.

Soru: Haftada bir keratin bakımı yapsam bir sakınca olur mu
Cevap: Merhaba, 1 ay aralıklı yapabilirsiniz.

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gold Brezilya Fönü Keratini 700 ml 8681546031073 En Uygun Satış Linki