Ebru
Bilgili
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Güncel Fiyatı 17900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama
Özellikler ve teknik özellikler hakkında ana bilgiler _x000D_
Su tüketimi: 9,5 litre_x000D_
Ses seviyesi: 48 dB(A) re 1 pW_x000D_
Cutlery system: Cutlery basket_x000D_
AquaStop: hayır_x000D_
Zeolith ile mükemmel kurutma: hayır_x000D_
Home Connect: hayır_x000D_
5 yıkama programı ve 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makineniz hem dayanıklı hem de ekonomiktir. _x000D_
Yarım yük yıkama fonksiyonu az miktarda bulaşığın makinayı tam doldurmadan yıkanabilmesini sağlar._x000D_
3 kademeli asansörlü üst sepet dolu halde bile aşağı, yukarıya hareket ettirilebilir._x000D_
Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ile deterjan özel sepete alınır ve mükemmel yıkama sağlanır._x000D_
Ayarlanabilen üst sepet yüksekliği sayesinde tencere ve tavalarınıza rahatlıkla yer açabilirsiniz._x000D_
Auto 3in1 özelliği ile makineniz deterjan türünü algılar ve yıkama sürecini otomatik ayarlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Bilgileri_x000D_
Diğer Özellikler_x000D_
Kapasite: 13 kişilik_x000D_
Enerji verimlilik sınıfı¹: D_x000D_
Eko 50 programında su tüketimi: 9.5 l_x000D_
Kurutma performansı: A_x000D_
Bu bilgiler Eko 50 programı için geçerlidir. Bu programda normal seviyede kirlenmiş bulaşıklar enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkanır._x000D_
Eko 50 program süresi: 295 dakika_x000D_
Ses seviyesi:48 dB(A) re 1 pW_x000D_
5 Programlı: _x000D_
Yoğun 70 °C, _x000D_
Eko 50 °C, _x000D_
Glass 40 °C, _x000D_
Hızlı 65 °C, _x000D_
Hızlı 45 °C1 Opsiyon: Yarım yük_x000D_
Makine Bakımı (Machine Care)_x000D_
5 ayrı yıkama sıcaklık derecesi_x000D_
Şoklamalı gizli ısıtıcı_x000D_
Akıllı deterjan dozaj sistemi_x000D_
BLDC Motor teknolojisi_x000D_
Yük sensörü_x000D_
Deterjan otomatiği (auto3in1)_x000D_
Dönüşümlü yıkama tekniği_x000D_
Yenileme elektroniği_x000D_
Kazan malzemesi: Paslanmaz Çelik_x000D_
Program açıklamalı panel_x000D_
LED'li program takip göstergesi_x000D_
Kehribar rengi LED gösterge_x000D_
Başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat_x000D_
Eksik tuz göstergesi_x000D_
LED'li parlatıcı göstergesi_x000D_
Sepet Tipi: Vario sepetler_x000D_
3 kademeli asansörlü üst sepet_x000D_
Katlanır raf, alt sepette: 2_x000D_
Su baskınlarına karşı çoklu su koruma sistemi_x000D_
Çocuk kilidi_x000D_
Servo Kilit_x000D_
Özel bardak koruma sistemi_x000D_
Ürün ölçüleri (YxGxD): 84.5 x 60 x 60 cm_x000D_
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 17900.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
17900.0 Tl ye satışta olan Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: makineyi beğendim ceyizim için aldım kurulumunu da yaptılar ilgi vealakanız için çok teşekkür ederim
İsim: Tugce Z.
Tarih: 17 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon
Yorum: Aşırı memnunum
İsim: G** B** D**
Tarih: 01 Mart 2023
Satıcı: AKILAR BEYAZ EŞYA
Yorum: daha önce buzdolabını ve çamaşır makinesinide profilo aldığımız içinkaliteyi biliyorum bu yüzden bulaşık makinesinide treddütsüz aldım buseriyi servise sordum çok iyi yıksdığını söyledi servis, kurulumuyaptılar gerçekten iyi yıkıyor jel deterjan kullanıyoruz
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: kahvecioglu
Yorum: Ürün hızlı ve sağlam bir şekilde teslim edildi gayet güzel ve kalitelibir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Güzel kaliteli ve iyi temizliyor
İsim: G** o** P**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Harika bi ürün ve içi baya geniş
İsim: E** K**
Tarih: 22 Haziran 2023
Satıcı: Argos Elektronik
Yorum: cok memnun kaldik tereddut etmeden alabilirsiniz
Tarih: 26 Şubat 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: cok güzel ben beğendim
İsim: Ömer F. A.
Tarih: 22 Haziran 2022
Satıcı: uygunvar
Yorum: Güzel ve sesiz ekonomik memnunum.tesekürler.
İsim: birgul k.
Tarih: 04 Haziran 2022
Yorum: kargo firmasını hiç beğenmedim.
İsim: K** K**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: Vizyona
Yorum: çok güzel çok güzel yıkıyor tavsiye ederim fiyat performans,
İsim: D** C**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: Cazip Alışveriş
Yorum: Daha kullanmadım ama güzele benziyor
İsim: H** K**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Yorum: çok beğendik
İsim: F** N** Ç**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Satıcı: Blacc
Yorum: Ürün elimize temiz hasarsız bir şekilde ulaştı. Makina çok güzel çok vekullanımı kolay tek kelimeyle mükemmel bir ürün servisi geldi hemenkurdu sorunsuz bir şekilde çalışıyor herkese tavsiye ederim.
İsim: S** T**
Tarih: 17 Ekim 2022
Yorum: Henüz kurulumu yapılmadı Ama Profilo kalitesi..Kardeşimize ev hediyesiolarak aldık
İsim: şafak E.
Tarih: 20 Mayıs 2024
Satıcı: KUZEYDOĞU LTD ŞTİ
Yorum: sıkıntısız geldi. paketleme özenliydi. çeyizim için aldım henüz açmadım
İsim: E** D**
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: KARAKUŞLAR TİCARET
Yorum: sırf şu 5 yıldızı insanlar mağdur olmasin herkes görsün diye veriyorumProfilo çok iyi bı marka ama çalıştıkları kargo firması 5 para etmiyorhoroz lojistik Allah bildiği gibi yapsın gerçekten onları reziller neüst katlara cikaricak elemanları var nede asansörleri 5 para etmiyolar10 bir buzdolabı getirecekler insanı rezil ettiler almayın aklınız varsDevamını Oku
İsim: G** İ**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: BeyazEşyam
Yorum: satıcı arkadas çok ilgiliydi, çok yardımcı oldular.urun eksiksiz geldi,servisi de satıcı yönlendirdi,servis işini biraz eksik yaptı, onundışında her şey iyidi
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: ürünün yıkaması güzel ancak evin içinde sanki bı sanayi makinasıçalışıyormuş gibi iç su fıskiye merdane sistemleri gürültülü çalışıyor 1haftalıkken servis çağırdık hayatımızda bulaşık Makinesi gormemisizmuamelesi yaptı neymiş bu makinanın normal sesiymis sessiz makinaistiyorsak 25 Bin TL'den başlıyormuş
15 yıldır kullandığım 3 programlıProfilo maDevamını Oku
Tarih: 05 Mayıs 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba bm5221 almaya karar verdik 1-Hangi kargo firması kullanıyorsun? 2-Profilo servise bizmi haber veriyoruz?ücretsiz kurulum yapıyorlarmı?
Cevap: Merhaba. Borusan lojistik ile gönderiyoruz. Kurulum için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Ürünün üzerinde iletişim bilgimiz bulunmaktadır
Soru: Bursa'ya gönderim varmı
Cevap: evet bulunmakta
Soru: Merhaba bu ürün son serilerden mi?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: A++ mı D enerjimi tasarruflu
Cevap: Merhabalar, ürünün enerji sınıfı D'dir.
Soru: Mersine gönderim varmı
Cevap: var efendim
Soru: Türkiyenin her yerine gönderim yapıyor musunuz
Cevap: evet efendim
Soru: kısa programı kaç dakika
Cevap: 30 dakika efendim.
Soru: ürünü alalı 4 gün oldu calistiginda çok ağır lastik kokusu oluyor geçici bir durum mu aceba
Cevap: Size kurulum için gelen yetkili servise sorabilirsiniz ama geçicidir
Soru: bulasiklarda su lekesi bırakıyor mu
Cevap: merhaba efendim şuana kadar o şekilde bi şikayet almadık
Soru: Wifi özelliği var mıdır?
Cevap: yok efendim
Soru: hangi kargo?izmire gönderim var mı?
Cevap: Merhabalar, İzmir'e kendi ekibimiz sevk ediyor efendim. Sürecin tamamında sevkiyatından kurulumuna kadar ben ilgileneceğim.
Soru: merhaba profilo elektrik süpürgesi satıyor musunuz veya daha önce satıyor muydunuz
Cevap: Merhaba elimizde süpürge yok iyi akşamlar
Soru: merhaba Bm6320ma arasındaki fark nedir
Cevap: Efendim bm5221ma da 5 program var iken bm6320ma da 6 program mevcuttur. Bm6320ma da ekstra kurutma da mevcuttur efendim. İyi günler dileriz.
Soru: ekstra durulama var mı
Cevap: Merhaba 5 Programlı: Yoğun 70 °C, Eko 50 °C, Glass 40 °C, Hızlı 65 °C, Hızlı 45 °C Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba programların süreleri ne kadar acaba
Cevap: Program Tipi. Hızlı Program Süresi: 60 dk. Ekonomik Program Var. Ekonomik Program Süresi: 295 dk. Yoğun Program Var. Hassas Program Var.
Soru: Sesli mi sessiz mi çalışıyor?
Cevap: sessiz çalışıyor efendim
Soru: Trendyol sâtış ârtırma hizmetlerimiz güncellendi! Detaylar (TyMedya Com)'da!
Cevap: Tesekkur ederim
Soru: lütfen öğlenki indirimli fiyatına indirin alalım
Cevap: KAMPANYALAR MAALESEFKİ BİZİM ELİMİZDE DEĞİL EFENDİM TRENDYOL TANIMLAMA YAPIYOR
Soru: montaj sorusunu ikinci defadır soruyorum cevap vermiyorsunuz?
Cevap: merhabalr sorun neydı efendım
Soru: kurulum servis yapiyormu ücretsiz
Cevap: Merhaba , ürün size ulaştıktan sonra ürünün resmi internet sitesinden konumunuza en yakın yetkili servisi arayarak kurulum için destek alabilirsiniz. Yetkili servis ücretsiz kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Güncel Fiyatı 17900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama
Özellikler ve teknik özellikler hakkında ana bilgiler _x000D_
Su tüketimi: 9,5 litre_x000D_
Ses seviyesi: 48 dB(A) re 1 pW_x000D_
Cutlery system: Cutlery basket_x000D_
AquaStop: hayır_x000D_
Zeolith ile mükemmel kurutma: hayır_x000D_
Home Connect: hayır_x000D_
5 yıkama programı ve 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makineniz hem dayanıklı hem de ekonomiktir. _x000D_
Yarım yük yıkama fonksiyonu az miktarda bulaşığın makinayı tam doldurmadan yıkanabilmesini sağlar._x000D_
3 kademeli asansörlü üst sepet dolu halde bile aşağı, yukarıya hareket ettirilebilir._x000D_
Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ile deterjan özel sepete alınır ve mükemmel yıkama sağlanır._x000D_
Ayarlanabilen üst sepet yüksekliği sayesinde tencere ve tavalarınıza rahatlıkla yer açabilirsiniz._x000D_
Auto 3in1 özelliği ile makineniz deterjan türünü algılar ve yıkama sürecini otomatik ayarlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Bilgileri_x000D_
Diğer Özellikler_x000D_
Kapasite: 13 kişilik_x000D_
Enerji verimlilik sınıfı¹: D_x000D_
Eko 50 programında su tüketimi: 9.5 l_x000D_
Kurutma performansı: A_x000D_
Bu bilgiler Eko 50 programı için geçerlidir. Bu programda normal seviyede kirlenmiş bulaşıklar enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkanır._x000D_
Eko 50 program süresi: 295 dakika_x000D_
Ses seviyesi:48 dB(A) re 1 pW_x000D_
5 Programlı: _x000D_
Yoğun 70 °C, _x000D_
Eko 50 °C, _x000D_
Glass 40 °C, _x000D_
Hızlı 65 °C, _x000D_
Hızlı 45 °C1 Opsiyon: Yarım yük_x000D_
Makine Bakımı (Machine Care)_x000D_
5 ayrı yıkama sıcaklık derecesi_x000D_
Şoklamalı gizli ısıtıcı_x000D_
Akıllı deterjan dozaj sistemi_x000D_
BLDC Motor teknolojisi_x000D_
Yük sensörü_x000D_
Deterjan otomatiği (auto3in1)_x000D_
Dönüşümlü yıkama tekniği_x000D_
Yenileme elektroniği_x000D_
Kazan malzemesi: Paslanmaz Çelik_x000D_
Program açıklamalı panel_x000D_
LED'li program takip göstergesi_x000D_
Kehribar rengi LED gösterge_x000D_
Başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat_x000D_
Eksik tuz göstergesi_x000D_
LED'li parlatıcı göstergesi_x000D_
Sepet Tipi: Vario sepetler_x000D_
3 kademeli asansörlü üst sepet_x000D_
Katlanır raf, alt sepette: 2_x000D_
Su baskınlarına karşı çoklu su koruma sistemi_x000D_
Çocuk kilidi_x000D_
Servo Kilit_x000D_
Özel bardak koruma sistemi_x000D_
Ürün ölçüleri (YxGxD): 84.5 x 60 x 60 cm_x000D_
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 17900.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
17900.0 Tl ye satışta olan Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: makineyi beğendim ceyizim için aldım kurulumunu da yaptılar ilgi vealakanız için çok teşekkür ederim
İsim: Tugce Z.
Tarih: 17 Mayıs 2023
Yorum: Aşırı memnunum
İsim: G** B** D**
Tarih: 01 Mart 2023
Satıcı: AKILAR BEYAZ EŞYA
Yorum: daha önce buzdolabını ve çamaşır makinesinide profilo aldığımız içinkaliteyi biliyorum bu yüzden bulaşık makinesinide treddütsüz aldım buseriyi servise sordum çok iyi yıksdığını söyledi servis, kurulumuyaptılar gerçekten iyi yıkıyor jel deterjan kullanıyoruz
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: kahvecioglu
Yorum: Ürün hızlı ve sağlam bir şekilde teslim edildi gayet güzel ve kalitelibir ürün
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Güzel kaliteli ve iyi temizliyor
İsim: G** o** P**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Harika bi ürün ve içi baya geniş
İsim: E** K**
Tarih: 22 Haziran 2023
Satıcı: Argos Elektronik
Yorum: cok memnun kaldik tereddut etmeden alabilirsiniz
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: cok güzel ben beğendim
İsim: Ömer F. A.
Tarih: 22 Haziran 2022
Yorum: Güzel ve sesiz ekonomik memnunum.tesekürler.
İsim: birgul k.
Tarih: 04 Haziran 2022
Yorum: kargo firmasını hiç beğenmedim.
İsim: K** K**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: Vizyona
Yorum: çok güzel çok güzel yıkıyor tavsiye ederim fiyat performans,
İsim: D** C**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: Cazip Alışveriş
Yorum: Daha kullanmadım ama güzele benziyor
İsim: H** K**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Yorum: çok beğendik
İsim: F** N** Ç**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Satıcı: Blacc
Yorum: Ürün elimize temiz hasarsız bir şekilde ulaştı. Makina çok güzel çok vekullanımı kolay tek kelimeyle mükemmel bir ürün servisi geldi hemenkurdu sorunsuz bir şekilde çalışıyor herkese tavsiye ederim.
İsim: S** T**
Tarih: 17 Ekim 2022
Yorum: Henüz kurulumu yapılmadı Ama Profilo kalitesi..Kardeşimize ev hediyesiolarak aldık
İsim: şafak E.
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: sıkıntısız geldi. paketleme özenliydi. çeyizim için aldım henüz açmadım
İsim: E** D**
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: KARAKUŞLAR TİCARET
Yorum: sırf şu 5 yıldızı insanlar mağdur olmasin herkes görsün diye veriyorumProfilo çok iyi bı marka ama çalıştıkları kargo firması 5 para etmiyorhoroz lojistik Allah bildiği gibi yapsın gerçekten onları reziller neüst katlara cikaricak elemanları var nede asansörleri 5 para etmiyolar10 bir buzdolabı getirecekler insanı rezil ettiler almayın aklınız varsDevamını Oku
İsim: G** İ**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: BeyazEşyam
Yorum: satıcı arkadas çok ilgiliydi, çok yardımcı oldular.urun eksiksiz geldi,servisi de satıcı yönlendirdi,servis işini biraz eksik yaptı, onundışında her şey iyidi
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: ürünün yıkaması güzel ancak evin içinde sanki bı sanayi makinasıçalışıyormuş gibi iç su fıskiye merdane sistemleri gürültülü çalışıyor 1haftalıkken servis çağırdık hayatımızda bulaşık Makinesi gormemisizmuamelesi yaptı neymiş bu makinanın normal sesiymis sessiz makinaistiyorsak 25 Bin TL'den başlıyormuş
Tarih: 05 Mayıs 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba bm5221 almaya karar verdik 1-Hangi kargo firması kullanıyorsun? 2-Profilo servise bizmi haber veriyoruz?ücretsiz kurulum yapıyorlarmı?
Cevap: Merhaba. Borusan lojistik ile gönderiyoruz. Kurulum için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Ürünün üzerinde iletişim bilgimiz bulunmaktadır
Soru: Bursa'ya gönderim varmı
Cevap: evet bulunmakta
Soru: Merhaba bu ürün son serilerden mi?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: A++ mı D enerjimi tasarruflu
Cevap: Merhabalar, ürünün enerji sınıfı D'dir.
Soru: Mersine gönderim varmı
Cevap: var efendim
Soru: Türkiyenin her yerine gönderim yapıyor musunuz
Cevap: evet efendim
Soru: kısa programı kaç dakika
Cevap: 30 dakika efendim.
Soru: ürünü alalı 4 gün oldu calistiginda çok ağır lastik kokusu oluyor geçici bir durum mu aceba
Cevap: Size kurulum için gelen yetkili servise sorabilirsiniz ama geçicidir
Soru: bulasiklarda su lekesi bırakıyor mu
Cevap: merhaba efendim şuana kadar o şekilde bi şikayet almadık
Soru: Wifi özelliği var mıdır?
Cevap: yok efendim
Soru: hangi kargo?izmire gönderim var mı?
Cevap: Merhabalar, İzmir'e kendi ekibimiz sevk ediyor efendim. Sürecin tamamında sevkiyatından kurulumuna kadar ben ilgileneceğim.
Soru: merhaba profilo elektrik süpürgesi satıyor musunuz veya daha önce satıyor muydunuz
Cevap: Merhaba elimizde süpürge yok iyi akşamlar
Soru: merhaba Bm6320ma arasındaki fark nedir
Cevap: Efendim bm5221ma da 5 program var iken bm6320ma da 6 program mevcuttur. Bm6320ma da ekstra kurutma da mevcuttur efendim. İyi günler dileriz.
Soru: ekstra durulama var mı
Cevap: Merhaba 5 Programlı: Yoğun 70 °C, Eko 50 °C, Glass 40 °C, Hızlı 65 °C, Hızlı 45 °C Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba programların süreleri ne kadar acaba
Cevap: Program Tipi. Hızlı Program Süresi: 60 dk. Ekonomik Program Var. Ekonomik Program Süresi: 295 dk. Yoğun Program Var. Hassas Program Var.
Soru: Sesli mi sessiz mi çalışıyor?
Cevap: sessiz çalışıyor efendim
Soru: Trendyol sâtış ârtırma hizmetlerimiz güncellendi! Detaylar (TyMedya Com)'da!
Cevap: Tesekkur ederim
Soru: lütfen öğlenki indirimli fiyatına indirin alalım
Cevap: KAMPANYALAR MAALESEFKİ BİZİM ELİMİZDE DEĞİL EFENDİM TRENDYOL TANIMLAMA YAPIYOR
Soru: montaj sorusunu ikinci defadır soruyorum cevap vermiyorsunuz?
Cevap: merhabalr sorun neydı efendım
Soru: kurulum servis yapiyormu ücretsiz
Cevap: Merhaba , ürün size ulaştıktan sonra ürünün resmi internet sitesinden konumunuza en yakın yetkili servisi arayarak kurulum için destek alabilirsiniz. Yetkili servis ücretsiz kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Profilo Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Bm5221ma D Enerji Sınıfı 5 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.