BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Alanlar Memnun Mu

Asya

Bilgili
BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti En Ucuzu Nerede Bulunur?
BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Anlık Fiyatı 459.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Kullanıcı Yorumları Nasıl?

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Ürün Tanıtımı

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti _x000D_
_x000D_

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Ürününün Satıcısı, ATAsoft ELEKTRONİK Since 2021 BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti ürününü 459.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Yorum Ve Değerlendirmeler
459.0 Tl ye satışta olan BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Hızlı teslimat için teşekkür ederim… klavyenin kalitesi güzel fakatmouse için aynı şeyi söyleyemem klavye de yükseltme aparatı yok herikiside pilli 1 adet pil ile çalışıyor genel anlamda fiyatına göre çokiyi ürün. Klavyenin arkasında bi boşluk var sanki parça eksik gibi amakutu daha önce açılmamış sıfır paketinde geldi dikkatimi tek o çektiparça ekDevamını Oku
İsim: Sefa B.
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ATAsoft

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: merhaba ürünün boyutu nedir ve de usb aygıtı var mı yoksa direkt bluetoothlu mu
Cevap: merhaba standart klayye boyutlarındadır usb aygıtı bulunmaktadır

Soru: Merhabalar Efendim ürün Bluetoothlumudur?
Cevap: Merhaba USB dongle ile kablosuz çalışır Efendim

Soru: Merhabalar efendim Tablet için olurmu?
Cevap: Maalesef efendim

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

BKB6 Ev Ofis İş Yeri 2.4 GHz Daktilo Kablosuz Klavye Mouse Seti En Uygun Satış Linki