Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Gulsen

Bilgili
Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Anlık Fiyatı 160.0 Tl'den Satılmaktadır.

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Alanlar Memnun Mu?

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Hakkında yaklaşık 704 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Ürün Özellikleri

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Ürününün Satıcısı, Miraderm Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt ürününü 160.0 Tl'den Satılmaktadır.

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Ürünü Kullananların Görüşleri
160.0 Tl ye satışta olan Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
704 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Tatilde ailemin yanına gittim ve kız kardeşimi şu halde buldum. İnanır mısınız tek bir şey kalmadı. Resmen bir günde tertemiz yaptım. Tabi tüm günümü aldı. Tarağı çok güzel, sprey çok etkili. Yalnız son işlemde tarağa ip sararsanız daha kolay olur. Pahalı markalara hiç gerek yok, yönergeye uymak kazım
İsim: B** T**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: REFORM GRUP İTRİYAT

Yorum: tek kelimeyle harika bir ürün. 3 ve 8 yaşındaki kızlarım bitlendi ve ben yeni doğum yaptım. bebeğime ve bana geçecek diye aklım çıktı ama Aras kargo gelene kadar banada geçti. umarım Aras kargo çalışanlarinin hepsi bitlenir. satıcı hızlı kargoya vermişti. küçük kızımda fazla yok diyordum ama sipreyi sıkınca resmen kızımın kafasına sanki 7+1 villaDevamını Oku
İsim: H** d**
Tarih: 07 Ağustos 2022

Yorum: Kızım ilk defa bitlendi 5buçuk yaş. Baya tedirgin olduk araştırıp bu ürünü aldım ilk kullanımda inanılmaz etki etti. Önce spreyi uyguladım yarım saat sonra taradım sonuç efsane. Sonra şampuanıyla yıkadım bu kadar. 1 hafta sonra spreyi tekrar uyguladım ve sorunumuz çözündü. Kesinlikle tavsiye ederim
İsim: E** İ**
Tarih: 24 Eylül 2022
Satıcı: EczacıdanAL

Yorum: Kardeşim için aldık tek te bitirdi alın kullanın iyi bir ürün
İsim: M** B**
Tarih: 30 Nisan 2022

Yorum: kesinlikle hak ediyor 5 yıldızı ben okuldan kaptım stajdan çocuktan kaptı bir kaç kişide eczaneden ilaç aldım 1 hafta sonra yine gitmemiş bu ilacı ise 2 kez kullandım 1 hafta arayla cidden çok iyi şimdi nolur nolmaz diye bir koruyucu sprey alicam okula giderken lazım oluyor sizede tavsiye ederim gün boyu kullanıp akşam yikiyorsunuz
İsim: Z** s** ç**
Tarih: 16 Mart 2022

Yorum: son kullanma tarihi 2024 iki tane aldım okula giden çocuk olunca rutin olarak kullanıyorum sağlam geldi teşekkürler
İsim: A** h**
Tarih: 11 Haziran 2022

Yorum: daha önce başıma geldiğinde bu ürünü kesfetmedigim için pişmanım kızımın kalcasina gelen saçlarını bu illet yüzünden kestirmistim okullar açılınca yine geldi başımıza ve 2 kullanımda bitirdi her ihtimale karşı 15 günde bir kullanıyorum
İsim: b** y**
Tarih: 08 Şubat 2022

Yorum: ürünü sipariş etti. ertesi gün elime ulaştı. teşekkürler indirimdeyken stok yaptım
İsim: A** A**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Okula giden çocuğum için aldım ara ara kullanıyorum
İsim: e** ş**
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: Satıcıya ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ederim. Korunaklı bir şekilde geldi. Tereddütsüz alabilirsiniz. Miraderm kalitesi, gerçekten birkaç kere uyguladıktan sonra etkisini gösterdi.
İsim: ç** o**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ekim 2023

Yorum: Diğer bit spreyleri gibi yağlı his bırakmıyor. ilk bugün sürdük. inşallah kolay arindiririz saçtan
İsim: s** d** f**
Tarih: 26 Şubat 2023

Yorum: okulun açılmasıyla bitin gelmesi bir oldu o kadar şeye boşuna para harcamışım harika bişey tek seferde bitirdi çok şükür Allah razı olsun yorumlarda matlik verdi kepek oldu gibi şeyler gördüm yağı iyi çıkarmadığınız için iyice çıkardıktan sonra ürünün kendi şampuanını kullanın saçlar aynı eski haline döndü satıcı firmaya çok teşekkür ederim 🤗
İsim: b** t**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: teşekkür ediyorum etkili gibi geldi çok şükür sprey cok yağlı bırakıyor saçı
İsim: e** u**
Tarih: 04 Şubat 2023
Satıcı: BALMEDİKAL

Yorum: btek kelime ile harika bir sefer kullanmayla bit sorunundan kurtuluyorum bu benim 3 defa denemem hepsinde harika bir sonuç aldım☺️keşke çocuklarımız bitlenmese🥺
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: çok faydalı
İsim: E** t**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: En iyi marka en etkili ilaç
İsim: D** E**

Yorum: çok güzel indirim deyken aldım kargo da hızlı ulaştı teşekkürler Aras kargo
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: Öğrencilerime de aldırdım kendim de aldım etkili bi ilaç tavsiye ederim
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: ürün gayet güzel etkili ama şampuanın bir şeyini göremedim kopurmuyor bile yağları arindirmiyor .ama spreyden memnun kaldım bir kulanimda baya başarılı . ayrıca hediye için de teşekkür ederim
İsim: E** B**
Tarih: 06 Haziran 2023

Yorum: kız için aldim herkese tavsıye ederım sirkelerı bile öldürüyor
İsim: Ebru C.
Tarih: 19 Ekim 2023

Yorum: emzirme döneminde kullandım gerçekten faydasnı gördm
İsim: M** Ö**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: okul açılıyor tedbir için aldık daha önce kullanmıştık etkili tavsiye ederim
İsim: a** k**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: çok faydasını gördük teşekkür ederim
Tarih: 22 Ağustos 2024
Satıcı: Eczapazar

Yorum: Güzel kargolanmış
İsim: Ö** K**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: gerçekten çok işe yarıyor kızımın saçlarını arındıramıyodum bu şampuan sayesinde bitti spreyi sıktıkran sonra en az8 saat bekletin süper sonuç alıyosunuz teşekküler
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: koruma amaçlı aldım iyi
İsim: P** G**
Tarih: 04 Haziran 2023

Yorum: Egzama atağım tuttu diye kaşınıyorum sanmıştım meğer bitlenmişim bir tarakta bit görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü çocukluk travmalarım canlandı resmen.Hemen araştırdım bu seti aldım ve kargom gelene kadar da boş durmadım ilk internette gördüğüm mayonez denedim saçıma maske şeklinde yapıp beklettim sonra krepe tarağıyla taradım bütün anaçDevamını Oku
İsim: F** K**
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: içinden sprey şampuan ve demir tarak çıkıyor ve hızlı ve etkili çözüm için teşekkürler çok memnunum
İsim: S** C**

Yorum: Çabuk geldi Ve bir hediyesi var Teşekkür ederim satıcı
Tarih: 06 Nisan 2024

Yorum: guzell hizli geldi
İsim: A** K**
Tarih: 15 Eylül 2024

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Spreyi sıkıp 8 saat beklettikten sonra şampuanla mı yıkıyoruz?? Tarama kısmı spreyliyken mi olacak saati doldururken tarayıp mı yıkayacağız
Cevap: Merhabalar Efendim , Bit Bit Spreyi 10 cm mesafeden kuru saçlarınıza yeterli miktarda ve her bölgeye eşit miktarda sıkınız. • Saçlarınız ile saç diplerinizin her yerine temas ettiğinden ve saçınızın solüsyonu emdiğinden emin olunuz. • Spreyin gözleriniz ve yüzünüzle temas etmemesine dikkat ediniz ve spreyi solumamaya özen gösterinin. • 30 dakika sonra Bit Bit tarağı ile saçlarınızı tarayınız. • Karışımı sürdükten sonra 6-8 saat boyunca saçlarınızın kurumasını bekleyiniz. • Kuruyan saçınızı, normal saç şampuanınızla yıkadıktan sonra bol su ile durulayıp, kurulayınız. • Bit Bit Sprey 'in, sirkelerin oluşum süresi olan 7 gün içinde tekrar kullanılması çok önemlidir. • 7 gün sonra tekrar uygulama yapılmazsa yumurtlama dönemi sonunda saçlar tekrar bitlenebilir. • Yıpranan saçlar için haftada bir kez olmak üzerekoruyucu şampuanı kullanınız.

Soru: ben spreyi saça sıktım 30dakkika beklerim sonra tarakla taradım bitlerin geldi amaa hepsi geldımı bilmiyorum sonra bu ürünün şapuanı sürdüm yıkadım şimdi tekrardan spreyi sıksam tekrardan olurmu 7hün olmadan ürünü yanliş kullanmışız spreyi 8 saat beklemediğimiz için faydası olurmu
Cevap: Merhaba önce sprey 30 dk kaldıktan sonra şanpuan ile yıkama yapıyoruz

Soru: sadece sıprey alsak olurmu gerek varmı ki şampuana normal şampuan olmazmi
Cevap: Merhabalar sprey formu da kullanıma uygundur

Soru: son kullanma tarihi nedir?
Cevap: SKT 1/22024

Soru: hangi kargo ile gönderim sağlıyor sunuz
Cevap: MERHABA PTT KARGO İLE ÇALIŞMAKTAYIZ.

Soru: bide ürünün son kulanma tarihi
Cevap: Merhabalar 09.2026

Soru: hangi şehirden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba , gönderim yeri İstanbul sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba kullanımı nasıl oluyor.
Cevap: Merhaba ; Kullanım Şekli .Bit Bit Spreyi 10 cm mesafeden kuru saçlarınıza yeterli miktarda ve her bölgeye eşit miktarda sıkınız. • Saçlarınız ile saç diplerinizin her yerine temas ettiğinden ve saçınızın solüsyonu emdiğinden emin olunuz. • Spreyin gözleriniz ve yüzünüzle temas etmemesine dikkat ediniz ve spreyi solumamaya özen gösterinin. • 30 dakika sonra Bit Bit tarağı ile saçlarınızı tarayınız. • Karışımı sürdükten sonra 6-8 saat boyunca saçlarınızın kurumasını bekleyiniz. • Kuruyan saçınızı, şampuanla yıkadıktan sonra bol su ile durulayıp, kurulayınız. • Bit Bit Sprey 'in, sirkelerin oluşum süresi olan 7 gün içinde tekrar kullanılması çok önemlidir. • 7 gün sonra tekrar uygulama yapılmazsa yumurtlama dönemi sonunda saçlar tekrar bitlenebilir. • Yıpranan saçlar için haftada bir kez olmak üzerekoruyucu şampuanı kullanınız. sağlıklı günler dileriz.

Soru: cocugumda bitlenme var nasil kullanmaliyiz
Cevap: Merhaba , Kullanım şekli: Bit Bit Spreyi 10 cm mesafeden kuru saçlarınıza yeterli miktarda ve her bölgeye eşit miktarda sıkınız. • Saçlarınız ile saç diplerinizin her yerine temas ettiğinden ve saçınızın solüsyonu emdiğinden emin olunuz. • Spreyin gözleriniz ve yüzünüzle temas etmemesine dikkat ediniz ve spreyi solumamaya özen gösterinin. • 30 dakika sonra Bit Bit tarağı ile saçlarınızı tarayınız. • Karışımı sürdükten sonra 6-8 saat boyunca saçlarınızın kurumasını bekleyiniz. • Kuruyan saçınızı, normal saç şampuanınızla yıkadıktan sonra bol su ile durulayıp, kurulayınız. • Bit Bit Sprey 'in, sirkelerin oluşum süresi olan 7 gün içinde tekrar kullanılması çok önemlidir. • 7 gün sonra tekrar uygulama yapılmazsa yumurtlama dönemi sonunda saçlar tekrar bitlenebilir. • Yıpranan saçlar için haftada bir kez olmak üzerekoruyucu şampuanı kullanınız. sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba urunu daha oncede almistim ama yagi arindirmak cok zor. sizin bildiginiz farkli bir oneriniz var mi?
Cevap: Merhaba Efendim,Şampunla yıkayıp bol su ile durulamanız gerekir.İyi günler dileriz.

Soru: Merhama eczanedki ürünle aynımı ve kullanimi nasil
Cevap: Merhaba evet aynı , kullnaım şekliBİT BİT BAŞ BİTİ VE SİRKE SPREYİ 100 ML Kullanım Şekli Saçların uzunluğuna ve dolgunluğuna bağlı olarak yeterli miktarda spreyi kuru saça püskürtünüz. Özellikle bitlerin daha çok yerleştiği bölgeler olan saç dipleri , kulak arkaları ve ense kısmı başta olmak üzere ürünü tüm saça ve saç derisine uygulandığından emin olunuz. Saç diplerinden uçlara doğru masaj yaparak 30 dakika boyunca bekletiniz. Kutudan çıkan özel tarak ile saçları tarayarak ölü bit ve sirkelerin arınmasını sağladıktan sonra BİT BİT baş biti ve sirke şampuanı ile saçlarınızı iyice yıkayınız ve ardından durulayınız. 8-10 gün sonra sonuçları kontrol ediniz gerekirse bu uygulamayı tekrarlayınız.

Soru: Merhaba 19 aylık bebege olur mu yani 1,5
Cevap: Merhaba , bebeklerin kullanımına şampuan daha uygun olacaktır. Doktorunuza ürünün içeriğinde böcek ilacının ve tarım ilacının olmadığını söyleyiniz kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Önce sprey kullanıp sonra banyoda ürünün şampuanını kullansak etkisi olur mu
Cevap: Sayın Tüketicimiz, Spreyi kuru saçınıza sürün, saçlara ve saç derisine sıvı tamamen uygulanana kadar masaj yaparak yedirin. Spreyi gözle temas etmemesine dikkat edin. Spreyi sıktıktan sonra sekiz saat bekletin. Daha sonrasında şampuanı kullanabilirsiniz. Sevdikleriniz ile birlikte Sağlıklı Günler Dilerim. eczacidanal

Soru: Merhaba 10 yaşındaki kızım icin spreyi kullandim ve bitlere sirkelere anında etki etti.Fakat kızımın saçları cok fazla dökülmeye başladı bu normal mi ne zaman gecer dökülmesi?
Cevap: Merhaba , dökülme kişiden kişiye fark gösterebiliyor. bir haftaya kadar toparlanacaktır. sağlıklı günler dileriz.

Soru: son kullanma ne zmn acaba
Cevap: Merhaba, ürünün son kullanma tarihi 10/2023'tür. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: emziren anne kullanabilir mi
Cevap: Merhabalar uygundur

Soru: merheba emzirirken kullanır mı
Cevap: merhabalar emzirme sırasında kullanmayı tavsiye etmiyoruz sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba. sadece şampuanı kullansam yeterli olur mu?
Cevap: Sayın Tüketicimiz. Tabiki olur. Paket 2 farkli ürun içerir. Sevdikleriniz ile birlikte Sağlıklı Günler Dilerim. eczacidanal

Soru: Merhaba yaşadığım yere sadece PTT kargo geliyor PTT ile gönderebilir misiniz?
Cevap: MALESEF ARAS KARGO İLE GÖNDERİM YAPABİLİYORUZ

Soru: merhaba şampuan koruyucu mu arındırıcı etkisi de var mı. kullanımı spreye göre daha kolay olduğu için soruyorum sadece şampuan alsam yeterli olur mu sizce
Cevap: Merhabalar efendim sadece şampuan koruma amaçlıdır saçta bit veya sirke var ise sprey kullanmak gerekmektedir sağlıklı günler dileriz

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

Bit Şampuanı Sprey Set Kzmprt En Uygun Satış Linki