beko beyaz esya kac taksit yapiyor ?

Beko beyaz eşya kaç taksit yapıyor?
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli küçük ev aletleri gibi elektrikli eşya satışlarında 9 ay

Selam millet

@Pinar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ek bir açıklama olarak

- Online Alışveriş Kredisi İle Cazip Avantajlardan Yararlanın! Mediamarkt'tan satın aldığınız ürünlerin ödemesini, kredili ödeme seçeneğiyle 36 aya varan vade seçenekleriyle gerçekleştirebilirsiniz

İşine yarar umarım

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli küçük ev aletleri gibi elektrikli eşya satışlarında 9 ay

İyi günler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Pinar

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Online Alışveriş Kredisi İle Cazip Avantajlardan Yararlanın! Mediamarkt'tan satın aldığınız ürünlerin ödemesini, kredili ödeme seçeneğiyle 36 aya varan vade seçenekleriyle gerçekleştirebilirsiniz
- Kampanya,16-31 Aralık 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Peşin fiyatına 9 taksit uygulaması seçili bankalarda geçerlidir

İşine yaraması için paylaşıyorum

Merhaba, iyi çalışmalar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ayrıca eklemek isterim ki

- İster soğutun ister dondurun! Beko'dan Geniş Hacimli Buzdolabı alışverişine özel 8.999 TL değerinde 7030 MB derin dondurucu hediye! Kampanya 16-30 Haziran 2025 tarihleri arasında geçerlidir
- Aydınlatma Metni Kampanyada “+ taksit ” uygulanmış en yüksek nihai taksit sayısı; Beyaz Eşya ve mobilya ürün grupları için 9 taksit , Elektronik ürün grupları için 4 taksit ; 5.000 TL ve altında kalan TV ürün grupları için 9 taksit ; Tablet ürün grupları için 6 taksit olarak uygulanmaktadır
- Elektronik Eşya kategorisinde 4 ay taksit sınırı bulunmaktadır . Tablet kategorisinde 6 ay taksit sınırı bulunmaktadır. Televizyon kategorisinde (5.000 TL altı değerinde) 9 ay taksit sınırı bulunmaktadır

İşine yarayacağını düşündüm

Merhaba arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir başka noktadan

- Kampanya kapsamında beyaz eşya alacaklara +4 taksit imkanı sağlanacak
- 2000 yılına gelindiğinde ise Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu Beko, Beko Ticaret A.Ş. bünyesinden çıkarak, Arçelik markası ile birlikte Arçelik A.Ş. çatısı altına girdi
- Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli ev aletleri gibi elektrikli eşya satışları ve mobilya satışlarında daha önce 18 olan taksit sayısı sınırı 12 'yi geçemeyecek

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Selam sevgili topluluk

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Pinar

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli ev aletleri gibi elektrikli eşya satışları ve mobilya satışlarında daha önce 18 olan taksit sayısı sınırı 12 'yi geçemeyecek
- 70 adet Beko BM 4144 OK Bulaşık Makinesi  Kampanya 1 Nisan 2025 - 30 Nisan 2025 tarihleri arasında geçerlidir

İşine yararsa mutlu olurum

Selam, herkese iyi haftalar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

İlgili olarak

- 2000 yılına gelindiğinde ise Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu Beko, Beko Ticaret A.Ş. bünyesinden çıkarak, Arçelik markası ile birlikte Arçelik A.Ş. çatısı altına girdi

İşe yararsa ne güzel