Perihan
Bilgili
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Anlık Fiyatı 29699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç Kişi Memnun?
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürünün Detayları
Ürün BilgileriGenel ÖzelliklerRenkKolay temizlenebilir InoxKapı yönüSağ, değiştirilebilirKapı panel seçenekleriYokKapı kolu tipiEntegre kapı koluDuvar mesafesi yokEvetNoFrostEvetKullanma şekliDerin dondurucu sıcaklık göstergesi, Dondurucu uyarı fonksiyonu, Kapı açık kaldığında uyarı sinyali, Soğutucu sıcaklık göstergesi, Süper dondurma fonksiyonu, Süper soğutma fonksiyonu, Uyarı sinyali arızasıEnerji verimlilik sınıfıFYıllık ortalama enerji tüketimi326 kWh/yılSoğutucu bölümü kapasitesi375 litreDerin dondurucu bölümü kapasitesi108 litreSes seviyesi40 dB(A) re 1 pWSes verimllik sınıfıCİklim sınıfıGenişletilmiş ılıman, ılıman, subtropikal, tropikalEntegre aksesuarlar3 x YumurtalıkTasarımRenkKolay temizlenebilir InoxKompresör adedi1Kurulum tipiSoloKontrol TipiElektronikBağımsız soğutucu devresi sayısı2Kapı yönüSağ, değiştirilebilirKapı panel seçenekleriYokKapı açık uyarısıhayırMontaj TipiN/ABoyutlarÜrün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik)1860 x 700 x 800 mmNet ağırlık86,0 kg
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı ürününü 29699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Yorumlar Hakkında Bilgi
29699.0 Tl ye satışta olan Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: ürün özellikleri ile bence değme markalara taş çıkartıyor çekinmeden alabilirsiniz
İsim: D** Y**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı lakin yüksek katlarda oturanlar için sıkıntıçıkarabilir oldukça geniş bir ürün.
İsim: O** K**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: Horuz Avm
Yorum: Ürün çok güzel herkese tavsiye ederim rahatlıkla Alabilirsiniz trenyolunada teşekkür ediyorum
İsim: Nuri A.
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: Miyolo
Yorum: Dolap çok güzel tek üzüntüm ben sipariş verdikten sonra 2bin tl indirime girdi
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 24 Nisan 2024
Satıcı: FORSAVM
Yorum: tek kelime ile harika bir ürün herkese tavsiye ediyorum
İsim: Z** K**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Kargo teslimat firması herşey hızlı ve güvenilir
İsim: ELİF A.
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: ürün 1 hafta oldu parasını ödedim fatura geldi fakat hala buzdolabıortada yok bekliyoruz. inşallah trentyol çözecek işimi 17000 bin az paradeğil. ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
İsim: s** g**
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Çok güzel mağazadan alacagım fiyatın bayağı altındaydı kargo şirketigetirdi kurulumunu yapmak icin teknisyen geldi baktıgım zaman göremedimama teknisyen gittikten sonra üst dolabın hemen alt kapakla birleşimininorda bi göçük mevcut geç kalınmış göremedigim bir kusur oldu malesefiadeylede uğrasmazdım sanırım
İsim: dilan o.
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Dolap daha kurulmadı getiren kargo şirketi dolabı 4. Kat diye çıkarmadıbinanın önüne bıraktı yukarı çıkarma riskini alamazlarmış!
İsim: G** Ü**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: Ürün kapalı kutuda olduğu için şu an açıp bakma fırsatımız olmadı. Çeyiziçin aldık ve evde bekleyecek. Ancak ürünü teslim alırken paketlemeüzerinde kuş pislikleri vardı ve kargocu tek başına taşıyamayacağınıbelirtti, bu nedenle yardım etmek zorunda kaldık. Eğer evde erkekolmasaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. Bu durumdan pek memnunkalmadDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: BİRTEK AVM
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: çelik kasami bu
Cevap: İmitasyon efendim
Soru: inoxmu grimi
Cevap: INOX EFENDİM
Soru: Merhaba , kapak inox'mub yoksa gri renkmi ?
Cevap: Inox efendim
Soru: Merhaba. Sakarya Adapazari gönderim var mı?
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: Hangi kargo ile gönderim sağlanıyor
Cevap: Horoz lojistik efendim.
Soru: Derinlik kaç cm
Cevap: Efendim yârın ölçelim cevap verelim
Soru: Bu ürünün dereceleri ne olmalı benimde bu üründen var derece vs nasıl olmalı acaba
Cevap: +5 yada 6 dondurucu -18 yada-20
Soru: beyaz rengi varmı birde a sınıfı olanı varmı teşekkürler
Cevap: Beyaz renk var efendim A sınıfı diye ürün yok enerji etiketleri güncellendi A = E oldu
Soru: Merhabalar. Ürünü aldıktan sonra kurulum için ne yapmamız gerekiyor? Kurulum ücretsiz değil mi?
Cevap: Kurulum ücretsiz efendim yetkili servis ile görüşmeniz yeterli efendim
Soru: Merhaba renk Gri yazıyor , bu ürün gri renkmi ?
Cevap: INOX EFENDİM GRİ
Soru: ürün alacağım inox değilmi sonra Beyaz gelmesin
Cevap: Merhaba ürün inox dur
Soru: dondurucu kısmındada işik varmı?
Cevap: ürün hakkında detaylı bilgi almak için 444 77 66 arayabilirisiniz.
Soru: genişlik ölçüsü tam olarak nedir?
Cevap: Merhabalar genişlik 70 cm derinlik 80 cm yükseklik 186 cm
Soru: hangi renk geliyor
Soru: montaj nasıl oluyor
Cevap: Profilo yetkili servisi tarafından kuruluyor ürün efendim
Soru: Merhaba ürünün boy ölçüsü nedir?
Cevap: İç Ünite Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1860 x 700 x 800 mm
Soru: merhaba ek dört yıl garanti yapılır mi.sirnaktaki servisine kim bakıyor?
Cevap: merhaba garanti uzatma işlemi için müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmekte efendim
Soru: İyi günler kurulum için yetkili servisimi aramamız gerekiyor acaba
Cevap: Merhaba sizleri aramaktayız kurulum için
Soru: Merhaba üründe taze hava teknolojisi var mı
Cevap: merhaba evet efendim.
Soru: bu hem buzdolabı hemde derin donduruculu deyilmi kaç rafli tam olarak her hangi birşey yazmiyorda
Cevap: MERHABA EFENDİM ÜRÜN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN PROFİLO MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYABİLİRİİSNİZ.
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Anlık Fiyatı 29699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç Kişi Memnun?
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürünün Detayları
Ürün BilgileriGenel ÖzelliklerRenkKolay temizlenebilir InoxKapı yönüSağ, değiştirilebilirKapı panel seçenekleriYokKapı kolu tipiEntegre kapı koluDuvar mesafesi yokEvetNoFrostEvetKullanma şekliDerin dondurucu sıcaklık göstergesi, Dondurucu uyarı fonksiyonu, Kapı açık kaldığında uyarı sinyali, Soğutucu sıcaklık göstergesi, Süper dondurma fonksiyonu, Süper soğutma fonksiyonu, Uyarı sinyali arızasıEnerji verimlilik sınıfıFYıllık ortalama enerji tüketimi326 kWh/yılSoğutucu bölümü kapasitesi375 litreDerin dondurucu bölümü kapasitesi108 litreSes seviyesi40 dB(A) re 1 pWSes verimllik sınıfıCİklim sınıfıGenişletilmiş ılıman, ılıman, subtropikal, tropikalEntegre aksesuarlar3 x YumurtalıkTasarımRenkKolay temizlenebilir InoxKompresör adedi1Kurulum tipiSoloKontrol TipiElektronikBağımsız soğutucu devresi sayısı2Kapı yönüSağ, değiştirilebilirKapı panel seçenekleriYokKapı açık uyarısıhayırMontaj TipiN/ABoyutlarÜrün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik)1860 x 700 x 800 mmNet ağırlık86,0 kg
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı ürününü 29699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Yorumlar Hakkında Bilgi
29699.0 Tl ye satışta olan Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: ürün özellikleri ile bence değme markalara taş çıkartıyor çekinmeden alabilirsiniz
İsim: D** Y**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı lakin yüksek katlarda oturanlar için sıkıntıçıkarabilir oldukça geniş bir ürün.
İsim: O** K**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: Horuz Avm
Yorum: Ürün çok güzel herkese tavsiye ederim rahatlıkla Alabilirsiniz trenyolunada teşekkür ediyorum
İsim: Nuri A.
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Dolap çok güzel tek üzüntüm ben sipariş verdikten sonra 2bin tl indirime girdi
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 24 Nisan 2024
Satıcı: FORSAVM
Yorum: tek kelime ile harika bir ürün herkese tavsiye ediyorum
İsim: Z** K**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Kargo teslimat firması herşey hızlı ve güvenilir
İsim: ELİF A.
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: ürün 1 hafta oldu parasını ödedim fatura geldi fakat hala buzdolabıortada yok bekliyoruz. inşallah trentyol çözecek işimi 17000 bin az paradeğil. ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
İsim: s** g**
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Çok güzel mağazadan alacagım fiyatın bayağı altındaydı kargo şirketigetirdi kurulumunu yapmak icin teknisyen geldi baktıgım zaman göremedimama teknisyen gittikten sonra üst dolabın hemen alt kapakla birleşimininorda bi göçük mevcut geç kalınmış göremedigim bir kusur oldu malesefiadeylede uğrasmazdım sanırım
İsim: dilan o.
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Dolap daha kurulmadı getiren kargo şirketi dolabı 4. Kat diye çıkarmadıbinanın önüne bıraktı yukarı çıkarma riskini alamazlarmış!
İsim: G** Ü**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: Ürün kapalı kutuda olduğu için şu an açıp bakma fırsatımız olmadı. Çeyiziçin aldık ve evde bekleyecek. Ancak ürünü teslim alırken paketlemeüzerinde kuş pislikleri vardı ve kargocu tek başına taşıyamayacağınıbelirtti, bu nedenle yardım etmek zorunda kaldık. Eğer evde erkekolmasaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. Bu durumdan pek memnunkalmadDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: BİRTEK AVM
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: çelik kasami bu
Cevap: İmitasyon efendim
Soru: inoxmu grimi
Cevap: INOX EFENDİM
Soru: Merhaba , kapak inox'mub yoksa gri renkmi ?
Soru: Merhaba. Sakarya Adapazari gönderim var mı?
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: Hangi kargo ile gönderim sağlanıyor
Cevap: Horoz lojistik efendim.
Soru: Derinlik kaç cm
Cevap: Efendim yârın ölçelim cevap verelim
Soru: Bu ürünün dereceleri ne olmalı benimde bu üründen var derece vs nasıl olmalı acaba
Cevap: +5 yada 6 dondurucu -18 yada-20
Soru: beyaz rengi varmı birde a sınıfı olanı varmı teşekkürler
Cevap: Beyaz renk var efendim A sınıfı diye ürün yok enerji etiketleri güncellendi A = E oldu
Soru: Merhabalar. Ürünü aldıktan sonra kurulum için ne yapmamız gerekiyor? Kurulum ücretsiz değil mi?
Cevap: Kurulum ücretsiz efendim yetkili servis ile görüşmeniz yeterli efendim
Soru: Merhaba renk Gri yazıyor , bu ürün gri renkmi ?
Cevap: INOX EFENDİM GRİ
Soru: ürün alacağım inox değilmi sonra Beyaz gelmesin
Cevap: Merhaba ürün inox dur
Soru: dondurucu kısmındada işik varmı?
Cevap: ürün hakkında detaylı bilgi almak için 444 77 66 arayabilirisiniz.
Soru: genişlik ölçüsü tam olarak nedir?
Cevap: Merhabalar genişlik 70 cm derinlik 80 cm yükseklik 186 cm
Soru: hangi renk geliyor
Soru: montaj nasıl oluyor
Cevap: Profilo yetkili servisi tarafından kuruluyor ürün efendim
Soru: Merhaba ürünün boy ölçüsü nedir?
Cevap: İç Ünite Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1860 x 700 x 800 mm
Soru: merhaba ek dört yıl garanti yapılır mi.sirnaktaki servisine kim bakıyor?
Cevap: merhaba garanti uzatma işlemi için müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmekte efendim
Soru: İyi günler kurulum için yetkili servisimi aramamız gerekiyor acaba
Cevap: Merhaba sizleri aramaktayız kurulum için
Soru: Merhaba üründe taze hava teknolojisi var mı
Cevap: merhaba evet efendim.
Soru: bu hem buzdolabı hemde derin donduruculu deyilmi kaç rafli tam olarak her hangi birşey yazmiyorda
Cevap: MERHABA EFENDİM ÜRÜN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN PROFİLO MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYABİLİRİİSNİZ.
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları
Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Profilo Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Bd3155ıfvn F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.