Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Tavsiye Eder Misiniz-

Damla

Bilgili
Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Şu Anki Satış Fiyatı 40999.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Alanlar Memnun Mu?

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Teknik Açıklamalar

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Ürününün Satıcısı, Profilo Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri ürününü 40999.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Yorum Ve Değerlendirmeler
40999.99 Tl ye satışta olan Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ilk başta çok tereddüt etsem de gayet memnun kaldım kaliteli bir ürünsatıcıya teşekkür ederim
İsim: A** d**
Tarih: 20 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: karakuslar ıskenderun

Yorum: Ürünün henüz kurulumu yapmadık fakat satıcı firma ilgili ve anlaşmalıoldukları Ceva Lojistik çok yardımcı oldu, sağlam teslim edildi,teşekkür ediyoruz.
İsim: g** d**
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: Vizyona

Yorum: profilo sevdiğim kalitesine güvendiğim bir marka buzdolabının içi genişsoğutması gayet iyi flash indirimde aldım 1 ay önce kargoda sıkıntıyaşamadım mutfağın önüne kadar getirdiler satıcı servis konusundayardımcı olmak için aradı ilgisi için ayrıca teşekkür ederim ilk defanetten beyaz eşya aldım korktuğum gibi olmadı
İsim: F** Ç**
Tarih: 16 Nisan 2024
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: Yani büyük bir eşya olduğunu düşünürsek kargo iyi bir sürede geldi 3 4gndür kullanıyorum şuanlık bir sıkıntısı yok beğendim de açıkçası kullanışlı
İsim: S** N**
Tarih: 09 Nisan 2024
Satıcı: Miyolo

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Merak Edilenler Neler?

Soru: kartuşlu buzluk ne demek buzlukta fazladan bir yer kaplıyor mu çıkarma imkanı var mı
Cevap: Merabalar buz matik olarak bulunuyor içinde isterseniz çıkarabiliyorsunuz

Soru: Merhabalar önü metal yanları metal değil mi
Cevap: Merhabalar önü metal yanları giri boya oluyor

Soru: merhabalar eni Boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar Genişlik : 75 cm , Derinlik: 80 cm , Yükseklik: 186 cm’dir. İyi günler dileriz

Soru: Merhabalar Gaziantepe gönderim yapıyormusunuz?
Cevap: Merhabalar evet gönderim yapıyoruz

Soru: buzluk kısmını soğutucuya çevirip kullanma özelliği varmı
Cevap: Merhabalar, bu modelde vardır. BD3076ICAP

Soru: kolay gelsin kurulum varmı garanti süresi ne kadar
Cevap: Merabalar daha sonra kurulum yaptırabilirsiniz ve 3 yıl garantili

Soru: eve kadar çıkartiyormusunuz
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba motor garantisi var mı ve varsa kaç yıl acaba?
Cevap: 10 yıl motor garantili efendim

Soru: merhabalar , ben profilo BD3076IECN buzdolabı almak istiyorum evime geldiğinde garanti kapsamında başlatmak istemiyorum, sonrasında kullanmaya başlayacağım zaman garanti kapsamini başlatmak istiyorum mümkün mü?
Cevap: Merhabalar 15 gün içinde kurulum yapılmayıp daha sonrasında kurulum yapılan ürünlerde hasar oluşması durumda 15 gün iade süresi geçtiği için sorumluluk müşteriye geçiyor

Soru: İyi çalışmalar. Profilo buzdolabını sizden almak amacındayım. Kurulumu hemen yapmak zorunda mıyım acaba?
Cevap: Merhaba efendim 2 yıl içerisinde yaptırabilirsiniz yetkili servis tarafından

Soru: Merhaba üründe hangi marka kompresör var?
Cevap: Merhabalar, teknik detay bilgisini 444 77 66 dan alabilirsiniz.

Soru: Ürünü aldığımız gibi garanti süresi baslar mı
Cevap: Merabalar ne zaman servis tarafından kurulum yaptırırsanız ozaman garantisi başlar

Soru: Merhaba hangi illere gonderim yapiyosunuz giresundan almak istiyoruz
Cevap: Merhabalar, montajjı ve kurulumu yapılmak şartı ile Tüm TÜRKİYE gönderim yapılmaktadır. Bilginize

Soru: Merhabalar ürün elime geçtikten hemen sonra kurulum yaptırmak şart mı? Evde bekletip 5-6 ay sonra kurulum yapabilir miyiz?
Cevap: Merhabalar, hemen kurulum şartı yoktur, ne zamana kurdurmak ister iseniz o zaman garanti başlar. Bilginize.

Soru: hangi kargo şirketi ile gönderim yapiyorsunuz
Cevap: Merhaba Horoz Lojistik ile çalışmaktayız efendim. 😊

Soru: İyi çalışmalar. Profilo buzdolabını sizden almak amacındayım. Kurulumu hemen yapmak zorunlu mudur?
Cevap: Merhabalar, evet bu üründe kurulum mecburidir. Blignize.

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Bd3076ıecn E Enerji Sınıfı 526 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı Gri En Uygun Satış Linki