Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Satın Alır Mısınız-

Senay

Bilgili
Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Satın Alır Mısınız?
Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Şu Anki Değeri 20599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Gerçekten İyi Mi?

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Ürün Tanıtımı

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Ürününün Satıcısı, Profilo Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn ürününü 20599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Kullanıcı Yorumları
20599.0 Tl ye satışta olan Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Fiyat performans ürünü gerçekten. Anneme hediye almıştım çok beğendi.İçi geniş, kullanışlı. Satıcı ilgili. Teşekkür ederiz.
İsim: S** G** D**
Tarih: 11 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mevlana Ticaret

Yorum: Mağazalara göre uygun fiyatlı aldık . Herhangi bir problem yaşanmadanteslim edildi
İsim: F** B**
Tarih: 05 Haziran 2023
Satıcı: Taşdemir avm

Yorum: Profilo marka Buzdolabı sipariş verdim kargo getirip kapıya koyup gitticeva kargo adında bir kargo şirketi servis içeriye alıp kurulumuyapmıyor ortada kaldım iki gündür bekliyorum daha sonuç alamadımrezillik diz boyu
İsim: **** ****
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: BELEKLONA

Yorum: ürün kusurlu geldi firma suçu kargo firmasına atıyor arada ben mağdurumkimsenin umrunda defil
İsim: a** a**
Tarih: 17 Kasım 2022
Satıcı: EGENİN EFESİ

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Kurulumunu 1 yıl sonra yapsak oluyormu garanti süresi kulum yapıldıktan sonramı başlıyor
Cevap: Malesef Efendim Garantisi Aldınız Gün başlar

Soru: kaç lt acaba
Cevap: Toplam 453 litre

Soru: toplam net hacim kaç litre ?
Cevap: Soğutucu bölümü kapasitesi 335 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 118 litre

Soru: ankaraya gönderiyor musunuz hangi kargo ile gönderim yapiyosinuz
Cevap: Evet Efendim Gönderiyoruz Horoz Lojistik İle gönderim Yapıyoruz

Soru: kaç litredir acaba
Cevap: 453 Lt Neti Efendim

Soru: Merhaba, ürünün ölçülerini 75 cm derinlik 75 cm genişlik ve boy olarak 1,96 olarak belirtmişsiniz lakin tam emin olamadım doğru mudur? Lt hacmi 453 lt bu ölçülere göre az değil mi?
Cevap: Ölçüleri profilo resmi sitesinden net şekilde gorebilirsiniz

Soru: boy en ölçü
Cevap: Merhaba 186cm yükseklik 70 cm genişlik 74.5 cm derinlik ölçülerindedir.

Soru: Selamlar sizden satın aldığım dolabı hangi servis kurmaya gelecek garantisi kim onaylayacak yer Ankara
Cevap: Merhaba ürün elinize ulaştığında paketine hiç dokunmadan profilo yetkili servisini arayıp kurulum için randevu almanız gerekiyor. Onlar gelip kurulumunu ücretsiz olarak gerçekleştiriyorlar. Garantisi kurulum yapıldığı anda başlıyor.

Soru: SAKARYAYA GÖNDERİM OLUYOR MU?
Cevap: Evet efendim

Soru: Bartın merkez e bağlı Kümesler karalar burgucu mevkii no 14 gönderim varmı varsa ücretsiz montaj varmı bilgi almak istiyorum
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz, ücretsiz kurulum vardır. Bilginize.

Soru: Bu modelde taze tutma özelliği varmı ? Ürünleri ne kadar süre bozulmadan taze tutma özelliği var
Cevap: Merhaba AirFresh Filtresi ile buzdolabınızın havası daima temiz Buzdolabınızı her açtığınızda ferah ve temiz bir havayla karşılaşmanızı sağlar.

Soru: Ürün toplam kaç litre
Cevap: Merhaba ürünümüz 453 lt dir.

Soru: merhaba kac lt
Cevap: MERHABA TOPLAM 453 LİTREDİR

Soru: nerden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar, ANKARA dan gönderim yapıyoruz.

Soru: Muğla Bodrumda profilo servisi yok ürünü satın alacağım ama servis kurulum için kim gelecek
Cevap: Merhabalar, yetkili servisimiz vardır. Bilginize

Soru: İzmir e gönderim oluyor mu?
Cevap: merhaba gönderim yapılıyor efendim

Soru: merhabalar.. ürünün net ölçülerini yazabilir misiniz
Cevap: 75x75x195 cm

Soru: Profilo servisinimi ariyacagim
Cevap: Evet oradan destek alabilirsiniz

Soru: bunun neden aciklama kismi yok
Cevap: merhaba buyrun

Soru: Edirne’ye yolluyor musunuz
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz.

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Bd2055wenn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Bd2055wenn En Uygun Satış Linki