BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ

BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ Hakkında Tüm Bilgiler
POSTANELER (PTT ŞUBELERİ)

İSTANBUL POSTANELERİ

BAHÇELİEVLER POSTANELERİ

Çağrı Merkezi: 444 1 788

posta, telgraf, telefon, internet, para transferi, posta çeki, havale, western union, sigorta, fatura tahsilatı hizmetleri...

- -
Çalışma saatleri:
Haftaiçi: 08: 30 - 17: 00
Haftasonu: Kapalı
Öğle yemeği arası: 12: 30 - 13: 30
Pazar kapalı.
- -

+902124414730
ptt.gov.tr

BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ adresi nerede?
BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ adresi: BAHÇELİEVLER MAH. FERİT SELİM PAŞA CAD. KOMİK HASAN EFENDİ SOK. NO: 34 34180 İSTANBUL / BAHÇELİEVLER
BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ İletişim Bilgileri:
+902124414730 | ptt.gov.tr

Adres: BAHÇELİEVLER MAH. FERİT SELİM PAŞA CAD. KOMİK HASAN EFENDİ SOK. NO: 34 34180 İSTANBUL / BAHÇELİEVLER
BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ Telefon: +902124414730

Konum Bilgisi

BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ online alışveriş imkanı sunuyor. ptt.gov.tr

Hizmet Kategorileri:
BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ, BAHÇELİEVLER MAH. FERİT SELİM PAŞA CAD. KOMİK HASAN EFENDİ SOK. NO: 34 34180 İSTANBUL / BAHÇELİEVLER bölgesinde postane | kargo | kargo şubesi | ptt kargo | ptt şubesi hizmetleri vermektedir.

BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
BAHÇELİEVLER POSTA DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ POSTANESİ hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

benzerkonular_benzer_konular