Merve
Bilgili
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Şu Andaki Değeri 19168.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Ürün Detayları
_x000D_
Axen AX65FIL240 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart LED TV Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
3_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
65 inç / 164 cm_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
Model Yılı _x000D_
2022_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
webOS_x000D_
USB Girişi _x000D_
2_x000D_
HDMI 2.1 _x000D_
Yok_x000D_
HDR _x000D_
Var_x000D_
Çözünürlük _x000D_
4K Ultra HD_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
G_x000D_
Yenileme Hızı (Yazılım) _x000D_
1000 Hz_x000D_
_x000D_
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Axen AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV ürününü 19168.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Son Yorumlar
19168.99 Tl ye satışta olan AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Ürünüm gayet güzel ve hasarsız geldi. Ses ve görüntü mükemmel tam birfiyat performans ürünü. Akıllı kumanda hayat kurtarır.
İsim: Oğuz A.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: Harika görünüyor
İsim: E** A**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Gerçekten memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Mükemmel bir televizyon
İsim: Hüseyin G.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: S** E**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Çok mükemmel ve uygun fiyat
İsim: S** G**
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Ürün kaliteli ve hızlı teslimat sağlanıldı.
İsim: K** t**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: Hepsibirarada
Yorum: Kargo rezilliği olmasa 5 yıldız, fiyat performans ürünü
İsim: Ş** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024
Yorum: süper tv ve hızlı kargo hızlı servis 2 günde tmm oldu tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: 2gün oldu alalı arkada gölge bırakıyor
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ürün Axen adı ile olsa da LG teknolojisi altyapısı ile Sunny markasınınalt bir markası olarak piyasaya sürülmüş. Marka değeri diğerleri kadaryüksek olmamakla beraber, teknolojisi diğerleri kadar iyi. Doğal olarakfiyatı da mâkul. Herkes faydalanabilir. Ürün estetik ve kaliteli.
İsim: B** D** N**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: gün kullandım arıza saol ya
İsim: Zeliha a.
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: biraz renk soluk sanki diyer yerler harika Saygılar
Yorum: Burdan teknosaya tesekkr ederim.Ürün sorunsuz bir şekilde ulaştı elime.herhangi bir sorunu çıkmadı ürünün. markalara yüksek para vermeyingörüntü kalitesi. olsun kumanda özelliği olsun diğer tvlerden çok iyi vemaus özelliği çok iyi . iyi satışlar dilerim burdan. Herkese bu markayıalmayi tavsiye ederim. pişman olmasiniz.
İsim: Birol g.
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: kırık çıktı hasarlı ürün yollamaktaki amaç ne o kadar kargo yukarı bilçıkarmıyor bide yukarı çıkardık ürünü
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Fiyat performans olarak harika ürün tavsiye ederim
İsim: Samet S.
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: Akdeniz GSM pazarlama
Yorum: parasına göre çok çok iyi bir ürün
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK
Yorum: Tv kusursuz geldi . ama bugüne kadar gördüğüm en kötü satıcı ve kargohizmeti . Ürün bana çok geç geldi kargo şirketi de adres falan bilmiyorve gereken ilgiyi göstermiyordu.ama sunny markası kurulum içim gayetiyiydi çok ilgi gösterdiler ve hemen geldiler
İsim: C** T**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Teknosadan kesinlikle almayın, Aras kargo ile çalışıyorlar. Televizyonuasansörle 3 kat yukarı çıkarmak istemiyorlar. Şubeden teslimalabilirsiniz diyorlar. Teknosa ve Aras kargo ile çalışan firmalardanürün alırken üç kez düşünmek gerekiyor. Lojistik firmaları ile çalışanyerlerden almanızı tavsiye ederim. Televizyon ise fiyat / performansürünü olarakDevamını Oku
İsim: mehmet s. a.
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: üründe kırık çıktı servis alıp fabrikaya gönderdi incelendi ve kendihataları olduğunu kabul edip değişim raporu verildi.Bende bununla iadegönderdim Teknosa satıcısı inceleme istemiş
Pardonda neyiinceleyeceksin hani fabrika sana yenisini al bizden hata bizden diyerapor vermiş ya???? kesinlikle bir ürün almayın raporlu iadeyi sanırımdüz iade olaraDevamını Oku
İsim: A** Z**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli fakat köşesinde minik bi nokta kırık geldiservis kurulum yapmadı iadesi gerçekten zorladı çok büyük olunca. İadedesorun çıkartmayan teknosaya teşekkürler fakat gerçekten büyük bir eziyetti
İsim: T** B**
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: Öncelikle en büyük korkum kargoydu. Sonuç olarak hassas ekranlı bir tvtaşıyorlar. Kutuda hiç darbe yoktu, daireye kadar teslim edildi. Kargofirmasına teşekkür ederim. Cihazı sipariş ettikten 4 gün sonra geldi.Bir tv kargosu için normal bir süre olarak değerlendiriyorum. Sağlamgeldi ya gerisi çok önemli değil. Tv’ye gelirsek kesinlikle fiyatperformaDevamını Oku
İsim: Mert Ö.
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: ürün iyi geldi herhangi bir sorun yok fiyat performans ürünü olabilir.
İsim: O** K**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Ürün malesef ki arızalı çıktı
İsim: N** G**
Yorum: ürün kırık geldi iadesi reddedildi. buradan alışveriş yapmayın. paranıza yazık
İsim: B** F** Ç**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: ürunü servis açtı ve kırık çıktı malasef o kadar bekle ve hayalekırıklığı yasa iade ettim ve şimdi iade süreci bekle dur televizyonlardafarkli bir taşıma kullanilmali ki kırılmasın
İsim: r** e**
Tarih: 30 Kasım 2022
Satıcı: Migros Kargo Operasyonu
Yorum: Hasarlı ürün geldi üst tarafta çatlak var ve görüntüde ışık bozulmasıyapıyor, iade talebi oluşturuyorum.
İsim: Talha D.
Tarih: 14 Ağustos 2023
Satıcı: NİL TİCARET_NİL GROUP
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Ürüne Dair Sorular
Soru: Merhaba kendinden uydulumu acaba
Cevap: Merhaba, ürün uydu alıcılıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Android varmı
Cevap: Efendim bu ürün LG TV’lerde kullanılan WebOs işletim sistemine sahiptir. Android değildir
Soru: Cevaplarda askı aparatı yokmuş diye okudum Başka bir aparatla duvara asma şansımız yokmu acaba..?
Cevap: Merhaba , askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kumanda li ses yansıtması varmi
Cevap: Merhaba, üründe sesli komut özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum ücreti ücreti var mı? Varsa kendimiz kursak garanti dışı kalır mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: wi-fi ile bağlantısı oluyor mu?
Cevap: Evet oluyor hocam
Soru: Android desteği var mıdır?
Cevap: Merhabalar üründe webos işletim sistemi vardır efendim
Soru: Qled tv özelliği varmıdır acaba
Cevap: Merhaba malasef efendim
Soru: hangi servis bakıyor
Cevap: Merhaba, ilgili markanın yetkili servisi ile görüşmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Montaj servis'e ait mi ?
Cevap: Evet hocam
Soru: televizyon kaç ekran başlikta farklı özelliklerinde farklı yazıyor. Ekran boyutunu ögrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba 164 ekran
Soru: Ürünün içerisinde sihirli kumanda var mı ?
Cevap: Var efendim
Soru: İnternet bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, ürün WI-FI ile internete bağlanabilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: İçeriğinde duvar monte aparatları mevcut mudur ?
Cevap: Merhabalar efendim. Askı aparatı çıkmamaktadır. Kurulum sırasında teknik servisten ücret karşılığı alabilirsiniz
Soru: aparatı varmı acaba duvara montajını yapmak için
Cevap: Merhaba , askı aparatı mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: bltud varmi
Cevap: Merhaba Ürün bilgileri ve Ürün özellikleri kısmında ürün ile ilgili bilgiler yer almaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: WiFi bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba Netflix var mı yoksa da indirebiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar, üzerinde yüklü gelmektedir, onun haricinde diğer uygulamaları indirebilirsiniz
Soru: askı aparatı yokmu
Soru: Merhaba satın aldıktan sonra kurulumu kendimiz mi yapıyoruz ?
Cevap: bulunduğunuz sehirdeki sunny yetkili servise ücretsiz olarak kurdurabilirsiniz
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Fotoğraf Ve Görseller
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Şu Andaki Değeri 19168.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Ürün Detayları
_x000D_
Axen AX65FIL240 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart LED TV Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
3_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
65 inç / 164 cm_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
Model Yılı _x000D_
2022_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
webOS_x000D_
USB Girişi _x000D_
2_x000D_
HDMI 2.1 _x000D_
Yok_x000D_
HDR _x000D_
Var_x000D_
Çözünürlük _x000D_
4K Ultra HD_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
G_x000D_
Yenileme Hızı (Yazılım) _x000D_
1000 Hz_x000D_
_x000D_
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Axen AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV ürününü 19168.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Son Yorumlar
19168.99 Tl ye satışta olan AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Ürünüm gayet güzel ve hasarsız geldi. Ses ve görüntü mükemmel tam birfiyat performans ürünü. Akıllı kumanda hayat kurtarır.
İsim: Oğuz A.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Harika görünüyor
İsim: E** A**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Gerçekten memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Mükemmel bir televizyon
İsim: Hüseyin G.
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: S** E**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Çok mükemmel ve uygun fiyat
İsim: S** G**
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Ürün kaliteli ve hızlı teslimat sağlanıldı.
İsim: K** t**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: Kargo rezilliği olmasa 5 yıldız, fiyat performans ürünü
İsim: Ş** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024
Yorum: süper tv ve hızlı kargo hızlı servis 2 günde tmm oldu tavsiye ederim
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: 2gün oldu alalı arkada gölge bırakıyor
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ürün Axen adı ile olsa da LG teknolojisi altyapısı ile Sunny markasınınalt bir markası olarak piyasaya sürülmüş. Marka değeri diğerleri kadaryüksek olmamakla beraber, teknolojisi diğerleri kadar iyi. Doğal olarakfiyatı da mâkul. Herkes faydalanabilir. Ürün estetik ve kaliteli.
İsim: B** D** N**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: gün kullandım arıza saol ya
İsim: Zeliha a.
Yorum: biraz renk soluk sanki diyer yerler harika Saygılar
Yorum: Burdan teknosaya tesekkr ederim.Ürün sorunsuz bir şekilde ulaştı elime.herhangi bir sorunu çıkmadı ürünün. markalara yüksek para vermeyingörüntü kalitesi. olsun kumanda özelliği olsun diğer tvlerden çok iyi vemaus özelliği çok iyi . iyi satışlar dilerim burdan. Herkese bu markayıalmayi tavsiye ederim. pişman olmasiniz.
İsim: Birol g.
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: kırık çıktı hasarlı ürün yollamaktaki amaç ne o kadar kargo yukarı bilçıkarmıyor bide yukarı çıkardık ürünü
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Fiyat performans olarak harika ürün tavsiye ederim
İsim: Samet S.
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: Akdeniz GSM pazarlama
Yorum: parasına göre çok çok iyi bir ürün
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK
Yorum: Tv kusursuz geldi . ama bugüne kadar gördüğüm en kötü satıcı ve kargohizmeti . Ürün bana çok geç geldi kargo şirketi de adres falan bilmiyorve gereken ilgiyi göstermiyordu.ama sunny markası kurulum içim gayetiyiydi çok ilgi gösterdiler ve hemen geldiler
İsim: C** T**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Teknosadan kesinlikle almayın, Aras kargo ile çalışıyorlar. Televizyonuasansörle 3 kat yukarı çıkarmak istemiyorlar. Şubeden teslimalabilirsiniz diyorlar. Teknosa ve Aras kargo ile çalışan firmalardanürün alırken üç kez düşünmek gerekiyor. Lojistik firmaları ile çalışanyerlerden almanızı tavsiye ederim. Televizyon ise fiyat / performansürünü olarakDevamını Oku
İsim: mehmet s. a.
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: üründe kırık çıktı servis alıp fabrikaya gönderdi incelendi ve kendihataları olduğunu kabul edip değişim raporu verildi.Bende bununla iadegönderdim Teknosa satıcısı inceleme istemiş
İsim: A** Z**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli fakat köşesinde minik bi nokta kırık geldiservis kurulum yapmadı iadesi gerçekten zorladı çok büyük olunca. İadedesorun çıkartmayan teknosaya teşekkürler fakat gerçekten büyük bir eziyetti
İsim: T** B**
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: Öncelikle en büyük korkum kargoydu. Sonuç olarak hassas ekranlı bir tvtaşıyorlar. Kutuda hiç darbe yoktu, daireye kadar teslim edildi. Kargofirmasına teşekkür ederim. Cihazı sipariş ettikten 4 gün sonra geldi.Bir tv kargosu için normal bir süre olarak değerlendiriyorum. Sağlamgeldi ya gerisi çok önemli değil. Tv’ye gelirsek kesinlikle fiyatperformaDevamını Oku
İsim: Mert Ö.
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: ürün iyi geldi herhangi bir sorun yok fiyat performans ürünü olabilir.
İsim: O** K**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Ürün malesef ki arızalı çıktı
İsim: N** G**
Yorum: ürün kırık geldi iadesi reddedildi. buradan alışveriş yapmayın. paranıza yazık
İsim: B** F** Ç**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: ürunü servis açtı ve kırık çıktı malasef o kadar bekle ve hayalekırıklığı yasa iade ettim ve şimdi iade süreci bekle dur televizyonlardafarkli bir taşıma kullanilmali ki kırılmasın
İsim: r** e**
Tarih: 30 Kasım 2022
Satıcı: Migros Kargo Operasyonu
Yorum: Hasarlı ürün geldi üst tarafta çatlak var ve görüntüde ışık bozulmasıyapıyor, iade talebi oluşturuyorum.
İsim: Talha D.
Tarih: 14 Ağustos 2023
Satıcı: NİL TİCARET_NİL GROUP
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Ürüne Dair Sorular
Soru: Merhaba kendinden uydulumu acaba
Cevap: Merhaba, ürün uydu alıcılıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Android varmı
Cevap: Efendim bu ürün LG TV’lerde kullanılan WebOs işletim sistemine sahiptir. Android değildir
Soru: Cevaplarda askı aparatı yokmuş diye okudum Başka bir aparatla duvara asma şansımız yokmu acaba..?
Soru: kumanda li ses yansıtması varmi
Cevap: Merhaba, üründe sesli komut özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum ücreti ücreti var mı? Varsa kendimiz kursak garanti dışı kalır mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: wi-fi ile bağlantısı oluyor mu?
Cevap: Evet oluyor hocam
Soru: Android desteği var mıdır?
Cevap: Merhabalar üründe webos işletim sistemi vardır efendim
Soru: Qled tv özelliği varmıdır acaba
Cevap: Merhaba malasef efendim
Soru: hangi servis bakıyor
Cevap: Merhaba, ilgili markanın yetkili servisi ile görüşmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Montaj servis'e ait mi ?
Cevap: Evet hocam
Soru: televizyon kaç ekran başlikta farklı özelliklerinde farklı yazıyor. Ekran boyutunu ögrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba 164 ekran
Soru: Ürünün içerisinde sihirli kumanda var mı ?
Cevap: Var efendim
Soru: İnternet bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, ürün WI-FI ile internete bağlanabilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: İçeriğinde duvar monte aparatları mevcut mudur ?
Cevap: Merhabalar efendim. Askı aparatı çıkmamaktadır. Kurulum sırasında teknik servisten ücret karşılığı alabilirsiniz
Soru: aparatı varmı acaba duvara montajını yapmak için
Cevap: Merhaba , askı aparatı mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: bltud varmi
Cevap: Merhaba Ürün bilgileri ve Ürün özellikleri kısmında ürün ile ilgili bilgiler yer almaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: WiFi bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba Netflix var mı yoksa da indirebiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar, üzerinde yüklü gelmektedir, onun haricinde diğer uygulamaları indirebilirsiniz
Soru: askı aparatı yokmu
Soru: Merhaba satın aldıktan sonra kurulumu kendimiz mi yapıyoruz ?
Cevap: bulunduğunuz sehirdeki sunny yetkili servise ücretsiz olarak kurdurabilirsiniz
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Fotoğraf Ve Görseller
AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Axen AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Axen AX65FIL240 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD WebOS Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.