AO-6330 B Ankastre Ocak En Düşük Fiyat Nerede-

Zerrin

Bilgili
AO-6330 B Ankastre Ocak Bu Ürünü Almalı Mı?
AO-6330 B Ankastre Ocak Güncel Fiyatı 16399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

AO-6330 B Ankastre Ocak Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

AO-6330 B Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

AO-6330 B Ankastre Ocak Ürün Açıklaması

AO-6330 B Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL AO-6330 B Ankastre Ocak ürününü 16399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

AO-6330 B Ankastre Ocak Kullananlar
16399.0 Tl ye satışta olan AO-6330 B Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: tsk sapasağlam geldi bugün kurdular çok beğendim evime çok yakisti
İsim: Ç** b**
Tarih: 04 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 2 gündür kullanıyorum şuan çok memnunum. Çok şık. Tabi gazlı ocaklaragöre daha nazik kullanılıyor. Tamamen cam seramik. Ama gayet kullışlıhemen kaynama sağlıyor. Performansını begendim. Ayrıca kılavuzdaokuyunca baya da korumalı Bi ürün güvenlik için
İsim: S** A**
Tarih: 19 Aralık 2021
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Muhteşem bir ürün muazzam ilgili bir satıcı
İsim: A** A**
Tarih: 05 Ekim 2023
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok güzel. kesinlikle alınır
İsim: Atay Ö.
Tarih: 14 Mayıs 2023
Satıcı: Simport

Yorum: Çok güzel 👍🏻
İsim: H** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Şubat 2023

Yorum: çook araştırdım ama süt beyaI gibi bi ocak bulamadım her markanın buşekilde maviliği var arkadaşlar ama yinede en uygun vesteldi renkolarakta en iyisi bu markadaydı
İsim: N** Ç**
Tarih: 05 Şubat 2023
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Süper
İsim: N** T**
Tarih: 08 Kasım 2022

Yorum: 6 aydır kullanıyorum kullanımı ve temizliği çok kolay servisi de çokilgili teşekkür ederim
İsim: S** Y**
Tarih: 06 Kasım 2022

Yorum: ürünü beğenerek kullanıyorum bi sorun yaşamadım kurulum hemen yapıldıtemizliği kolay
İsim: E** B**
Tarih: 15 Mayıs 2022

Yorum: Çok şık ve güzel duruyor.Temizlemek çok kolay.Elektirik de çok fazla yakmıyor.
İsim: G** G**
Tarih: 29 Mart 2022

Yorum: Isinma bolumunun rengiyle etrafindaki camin rengi farkli benim gibitakintili biriyseniz bi daha dusunun
İsim: ş** K**
Tarih: 22 Ağustos 2022

Yorum: çok güzel kullanışlı ama çabuk çizildi
İsim: A** Ş**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün gorselle aynı değil ama güzel bu arada elektrikli ocaklarNormal.ocaga göre biraz daha zorluyor uzun sürüyor pisirmesi vs ona görealın. Ben beyaz tercih ettim ana siyah alsam daha iyi olurmuş. ilerdesararmqlar oluyormus
İsim: s** y** a**
Tarih: 28 Mayıs 2023

Yorum: Çok güzel paketleme servis herşey iyi
İsim: Z** G**
Tarih: 19 Nisan 2022

Yorum: Ürünü bir aydır kullanıyorum. Performans gayet iyi. Firma inanılmazderecede ilgili. Kargo UPS kargoydu. Çok memnun kaldım. Servis demüthişti. Velhasıl her anlamda çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
İsim: Sevim Ç.
Tarih: 02 Aralık 2021

Yorum: Çok şık duruyor. Satıcı çok ilgili, 2. Gün ürün elimdeydi. Teşekkürler
İsim: n** c**
Tarih: 21 Şubat 2022

Yorum: Ürün öncelikle güzel şık ve kullanışlı.kargo biraz özensizdi.kurulumiçin servis geldi ürünün fişli olmadığını direk kabloya bağlandığınısöylediler kurmadan gittiler elektrikçi çağırıp klemens taktırdıktansonra ertesi gün servis tekrar gelip kurulumunu gerçekleştirdi fırın veocağı birlikte kullanıldığında tehlikeli olabileceğini belirtti.bununlailgiDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 21 Şubat 2022

Yorum: Ürünümü kendim gidip şubeden aldım hassas bir malzeme diye nakliyegörmesin diye ama böyle bir sorun ile karşılaştım kenarında ufak birstrafor-köpük kırılmış ama satıcı gerçekten çok değerli ve ilgiliumarım kurulum esnasında bir problem çıkmaz tutanak gibi birşey tuttukama tam tamamlanamadı çünkü kargo şirketi paketi açmak istedi bendegaranti kapsaDevamını Oku
İsim: Murat U.
Tarih: 31 Aralık 2021

Yorum: Şimdi teslim aldım ocağı ve her yeri kırılmış şekilde geldi.iade
İsim: İ** Ö**
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: ürünüm iki defa iade edildi sonra da sözde tükendi muhtemelen fiyatyükseltecekler yazık gerçekten
İsim: Y** D**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: Merhabalar ürünü doğalgazlı olarak aldım fakat elektrikli geldi. bununiçin acil olarak ne yapabiliriz acil yardim edebilir mısınız. Değişimistiyorum. tüm vestel yetkili firmalar ile görüştüm fakat herkes sizeyönlendirdiler. acil lütfen.... şimdiden teşekkür ederim
İsim: Özlem Y.
Tarih: 06 Ağustos 2022

Yorum: Henüz kurulmadı ancak satıcı ilk sipafişi hatalı gönderdi iade ettimyenisi geldi ürün kurulunca yorum yapacağım
İsim: z** u**
Tarih: 08 Şubat 2022

AO-6330 B Ankastre Ocak Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba ürün cizilmemesi için tencere nin altına pişirme kağıdı kullanılabilir mi ? beyaz ürün mu daha çok kusur gösterir siyah ürün mu yabsiyede bulunabilir misiniz ?
Cevap: Merhabalar siyah ürünlerin kullanımı daha kolaydır temizlik açısından.

Soru: Ürünü satın alırsak kim kuruyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün Vestel garantilidir. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Çok elektirk yakarmı
Cevap: Merhaba, Detaylı bilgi Vestel Com.tr den alabilirsiniz.

Soru: Kaç volt elektrikle çalısıyor
Cevap: Merhabalar 220 volt ile çalışıyor.

Soru: merhaba ilerde dogalgaz gelirse,bu elektirikli ocak dogalgaza cevrilirmi acaba. tskler
Cevap: Merhaba, Elektrikli ocak gaz veya doğalgaza dünüşemez.. Bilg.

Soru: merhabalar, elektrikle çalışması, nasıl yani. Dogalgaza uyumlu demişsiniz. Doğalgaz ile çalışıyor mu yani, biraz daha açıklayıcı yazar mısınız
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün 4 Gözü Elektriklidir. Doğal gaza uygun değildir. Saygılarımızla

Soru: bı yorumda okudum çalıştığın da yanıp sönüyormus bu doğru mu
Cevap: Merhaba, bu özellik hakkında bilgi paylaşılmamıştır. İyi günler dileriz

Soru: her türlü tava tencereye uyumlu mu
Cevap: Merhaba, Uyumludur.

Soru: Garantisi ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar; ürün 3 yıl Vestel garantisi altındadır. Tarafınıza ürün başlığında yazan model ve özellikteki ürün gönderilmektedir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. ***(Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.)*** Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: indeksiyonlumudur
Cevap: Merhabalar, Bu üründe indüksiyon bulunmamaktadır.

Soru: ocak ağırlığı
Cevap: Değerli Müşterimiz,vestelin sitesinde belirtilmemiştir. Vestel müşteri hizmetleri ile görüşerek net bilgi almanızı rica ederiz. Saygılarımızla

Soru: merhaba bunların doğal gazla çalışanı yok değil mi hepsi elektrik limi
Cevap: Merhabalar; ürün elektriklidir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, paketlenmis hali kac kilo ürün ?
Cevap: Merhabalar; ürün özelliklerinde bu bilgiye yer verilmemiştir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Görsel de Paylaştığını ürün modeli nedir ao 6330 B mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Görsel hatalıdır. Kısa sürede düzenlenecektir. Doğru ürün görseli için Vestel ile görüşme yapabilir ve kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: merhabalar elektirikli ocak kurulumu için tezgahın kesik mi olması gerekiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz almayı düşünüyorum
Cevap: Merhabalar; ürünü satın almadan önce Vestel Yetkili Servisi ile iletişime geçerek detaylı bilgi almanızı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar kolay gelsin o ankastre ocak eski tüplü ankastre ocakların olduğu yere hiçbir tadilat göstermeden uygulanabilir mi takılabilir mi yani
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ankastre ocağın koyulacağı yer kesik olmalıdır. Saygılarımızla

Soru: Merhabalar. Her tencereye uygun mudur acaba?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: bu Ocak doğalgaz ile çalışıyor mu
Cevap: Merhabalar; tarafınıza ürün başlığında yazan model ve özellikteki ürün gönderilmektedir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba bu ürüne indiksiyonlu ocak uyumlu tencere ile mi kullanmamız gerekiyor
Cevap: MERHABA INDİKSİYONLU DEGIL NORMAL TENCERE KULLNILABILIR

Soru: Gaz tipi derken ne demek isteniyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün gaz ile çalışma özelliğinde değildir. 4 gözü de elektrik ile çalışmaktadır. Saygılarımızla.

AO-6330 B Ankastre Ocak Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

AO-6330 B Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki