PusulaKahve
Bilgili
AO-6113 S Ankastre Ocak Tavsiye Eder Misiniz?
AO-6113 S Ankastre Ocak Anlık Fiyatı 5749.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AO-6113 S Ankastre Ocak Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
AO-6113 S Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürün Hakkında Bilgi
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL AO-6113 S Ankastre Ocak ürününü 5749.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
AO-6113 S Ankastre Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
5749.0 Tl ye satışta olan AO-6113 S Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: çok beğendim 1 gözü elektrikli olması sebebiyle de çok kullanışlı.teşekkürler zamanında ve sağlam geldi.
İsim: S** G**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Zelzele-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok memnun kaldım kargosu gayet korunaklıydı çizik bile yoktu herkezeşiddetle tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ocak 2022
Yorum: 2 tane aldık çok begendik
İsim: F** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: Uzun Dtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: teslimat süresi biraz daha kısa olsa güzel olurdu fakat ürün geldikuruldu ve memnunuz. teşekkürler.
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ç8k iyi tam göründüğü gibi
İsim: z** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Şubat 2024
Yorum: Çok memnunum iyiki aldım hemen uçtu fşyatı
İsim: E** U**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: GÜRSOY-VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ
Yorum: Hızlı gönderi sorunsuz teslimat
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 05 Ocak 2023
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünün paketlenmesi çok özensiz yapılıp kargoya verilmiş, kolininkenarları kargoda ezilip yırtılmış, böyle hassas ve kırılabilecek pahalıbir ürün biraz daha özenli paketlenebilirdi, en azından kolinin zarargörmemesi için dışı havalı köpük yada streçle sarılabilirdi. Ürünkurulumu için Vestel müşteri hizmetlerini arayıp randevu aldım, ücretsizgelip kDevamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: 19 Nisan 2022
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Great product
İsim: Mohammad T.
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: iyi uygun geldi
İsim: H** A**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: ürün güzel dezgahima.cok yakıştı ama elektrikli olan kısım çok geç ısınıyor
İsim: c** a**
Beden: 07 Ocak 2023
Yorum: başarılı iyi
İsim: O** K**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Yorum: Hızlı teslimat
İsim: M** C**
Tarih: 07 Temmuz 2022
Yorum: Ürün iyi başarılı zor aşamalı elime ulaştı kargo firmasından dolayı amaben satıcı firmanın ilgi ve alakasına çok teşekkürediyorum hemenilgilenip ürünü pazar günü elime ulaştırdılar paketlemede çok özenliydiilginize çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
İsim: D** K**
Tarih: 19 Eylül 2022
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba, indüksiyon ocak mı, tek başına kullanılır mı? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar ;Ocak Tipi: Gazlı ve Elektrikli Ocak. Tarafınıza ürün başlığında yazan model ve özellikteki ürün gönderilmektedir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. (Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Garantisi kaç yıl ?
Cevap: 3 yıl efendim.
Soru: LPG ye uygunmu
Cevap: Merhabalar direkt olarak LPG lidir
Soru: enimi60 boyu45mi acaba 56 60 varmi alt kismin olculer dahtanin zeminin kesimi60x56
Cevap: Merhaba ölçüleri vestel web sitesinde bakabilirsiniz
Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Merhabalar ;ürün Vestel güvencesi altında 3 yıl garantilidir ,iyi günler dileriz.
Soru: hayırlı günler aldığım ocağı kurulum için servisi aradım kurulum montajı kayıt açmanız lazımmış rica etsem montaj kaydı açar mısınız
Cevap: kayıt açılmıştır.
Soru: Tüplü olarakda kullanabiliyoruz dimi
Cevap: Tabi ki kullanılır
Soru: Merhaba ürünün mermer tezgaha oturduğu iç ölçüleri nedir..Tezgah kesileceğinden dolayı
Cevap: Merhabalar, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 4,4 x 59,4 x 52,3 olarak belirtilmiştir ,bu boyutları baz alarak kesim işlemi yaptırabilirsiniz iyi akşamlar dileriz
Soru: Tüpe bağlama yeri var mı yoksa sadece doğalgaz mı
Cevap: Evet vardır tüpe bağlama yeri
Soru: Renk seçeneği sadece siyah mı
Cevap: Merhabalar; stoklarımızda mevcut olan ürünlerin tamamı ilana açık olup ilanlarımızı incelemenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bulasık makşnasının üstune bi kurup kullanabilir miyim
Cevap: Merhabalar ,ürün ankastre olup gömme olarak kulanıma uygundur,belirttiğiniz şekilde kullanıma uygun değildir,set üstü modellere bakabilirsiniz,iyi günler dileriz
Soru: merhaba bu gömme Ocak mi
Cevap: Merhaba, AO yazan modeller ankastre olup gömmeli modeldir, iyi günler dileriz
Soru: meraba ürün set üstü olarak kullanılabiliyor mu
Cevap: Merhabalar; ürün ankastre özellikli olup yerinizin uygun olması gerekmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhabalar ürün kurulumda direk tezdah üstüne oluyormu yoksa kesilip konulması mı gerek
Cevap: FIRINA GÖRE TEZGAHI KESLİMES, LAZIM EFENDİM
Soru: zemin cam doğru görüyorum değil mi
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz ürün cam zemindir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler bana 3 göz tüp 1göz ocaklı ankastre lazım sizde mevcut mu acaba
Cevap: E Ticarette set olarak yok . İstediğiniz modelleri bulup sepete ekleyebilirsiniz.
Soru: Ürünü yazlıgimi icin dusunuyoruz..Istanbul da teslum alıp Sakarya da kurulum yaptirabilirmiyiz?
Cevap: Merhabalar; ürünün kurulumu sağlandıktan hemen sonra garantiniz başlayacaktır. Teslimattan hemen sonra kurulum sağlanmalıdır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhabalar; ürün 3 yıl Vestel garantisi altındadır. Ürünü teslim aldıktan sonra bizlere ücretsiz montaj kaydınızı açtırmanız gerekmektedir. (Tüm taleplerinizi bizlere yazarak iletebilirsiniz.). Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: dogalgaza uyumlu mudur yoksa sadece tuple mi kullaniliyor tupe mi uygun
Cevap: Merhabalar, ürün gaz tipi LPG olup doğalgaza dönüşümü yapılabilir, dilerseniz ilk kurulumda ücretsiz olarak doğalgaz dönüşümünü yaptırabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: merhaba elektrikli bölüm döküm mu acaba
Cevap: Merhabalar; ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. (Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürüne Ait Resimler
AO-6113 S Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
AO-6113 S Ankastre Ocak Anlık Fiyatı 5749.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AO-6113 S Ankastre Ocak Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
AO-6113 S Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürün Hakkında Bilgi
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL AO-6113 S Ankastre Ocak ürününü 5749.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
AO-6113 S Ankastre Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
5749.0 Tl ye satışta olan AO-6113 S Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: çok beğendim 1 gözü elektrikli olması sebebiyle de çok kullanışlı.teşekkürler zamanında ve sağlam geldi.
İsim: S** G**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: Çok memnun kaldım kargosu gayet korunaklıydı çizik bile yoktu herkezeşiddetle tavsiye ediyorum
Tarih: 31 Ocak 2022
Yorum: 2 tane aldık çok begendik
İsim: F** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: Uzun Dtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: teslimat süresi biraz daha kısa olsa güzel olurdu fakat ürün geldikuruldu ve memnunuz. teşekkürler.
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: ç8k iyi tam göründüğü gibi
İsim: z** a**
Beden: 04 Şubat 2024
Yorum: Çok memnunum iyiki aldım hemen uçtu fşyatı
İsim: E** U**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı gönderi sorunsuz teslimat
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Ürünün paketlenmesi çok özensiz yapılıp kargoya verilmiş, kolininkenarları kargoda ezilip yırtılmış, böyle hassas ve kırılabilecek pahalıbir ürün biraz daha özenli paketlenebilirdi, en azından kolinin zarargörmemesi için dışı havalı köpük yada streçle sarılabilirdi. Ürünkurulumu için Vestel müşteri hizmetlerini arayıp randevu aldım, ücretsizgelip kDevamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: 19 Nisan 2022
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Great product
İsim: Mohammad T.
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: iyi uygun geldi
İsim: H** A**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: ürün güzel dezgahima.cok yakıştı ama elektrikli olan kısım çok geç ısınıyor
İsim: c** a**
Beden: 07 Ocak 2023
Yorum: başarılı iyi
İsim: O** K**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Yorum: Hızlı teslimat
İsim: M** C**
Tarih: 07 Temmuz 2022
Yorum: Ürün iyi başarılı zor aşamalı elime ulaştı kargo firmasından dolayı amaben satıcı firmanın ilgi ve alakasına çok teşekkürediyorum hemenilgilenip ürünü pazar günü elime ulaştırdılar paketlemede çok özenliydiilginize çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
İsim: D** K**
Tarih: 19 Eylül 2022
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba, indüksiyon ocak mı, tek başına kullanılır mı? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar ;Ocak Tipi: Gazlı ve Elektrikli Ocak. Tarafınıza ürün başlığında yazan model ve özellikteki ürün gönderilmektedir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. (Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Garantisi kaç yıl ?
Cevap: 3 yıl efendim.
Soru: LPG ye uygunmu
Cevap: Merhabalar direkt olarak LPG lidir
Soru: enimi60 boyu45mi acaba 56 60 varmi alt kismin olculer dahtanin zeminin kesimi60x56
Cevap: Merhaba ölçüleri vestel web sitesinde bakabilirsiniz
Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Merhabalar ;ürün Vestel güvencesi altında 3 yıl garantilidir ,iyi günler dileriz.
Soru: hayırlı günler aldığım ocağı kurulum için servisi aradım kurulum montajı kayıt açmanız lazımmış rica etsem montaj kaydı açar mısınız
Cevap: kayıt açılmıştır.
Soru: Tüplü olarakda kullanabiliyoruz dimi
Cevap: Tabi ki kullanılır
Soru: Merhaba ürünün mermer tezgaha oturduğu iç ölçüleri nedir..Tezgah kesileceğinden dolayı
Cevap: Merhabalar, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 4,4 x 59,4 x 52,3 olarak belirtilmiştir ,bu boyutları baz alarak kesim işlemi yaptırabilirsiniz iyi akşamlar dileriz
Soru: Tüpe bağlama yeri var mı yoksa sadece doğalgaz mı
Cevap: Evet vardır tüpe bağlama yeri
Soru: Renk seçeneği sadece siyah mı
Cevap: Merhabalar; stoklarımızda mevcut olan ürünlerin tamamı ilana açık olup ilanlarımızı incelemenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bulasık makşnasının üstune bi kurup kullanabilir miyim
Cevap: Merhabalar ,ürün ankastre olup gömme olarak kulanıma uygundur,belirttiğiniz şekilde kullanıma uygun değildir,set üstü modellere bakabilirsiniz,iyi günler dileriz
Soru: merhaba bu gömme Ocak mi
Cevap: Merhaba, AO yazan modeller ankastre olup gömmeli modeldir, iyi günler dileriz
Soru: meraba ürün set üstü olarak kullanılabiliyor mu
Cevap: Merhabalar; ürün ankastre özellikli olup yerinizin uygun olması gerekmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhabalar ürün kurulumda direk tezdah üstüne oluyormu yoksa kesilip konulması mı gerek
Cevap: FIRINA GÖRE TEZGAHI KESLİMES, LAZIM EFENDİM
Soru: zemin cam doğru görüyorum değil mi
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz ürün cam zemindir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler bana 3 göz tüp 1göz ocaklı ankastre lazım sizde mevcut mu acaba
Cevap: E Ticarette set olarak yok . İstediğiniz modelleri bulup sepete ekleyebilirsiniz.
Soru: Ürünü yazlıgimi icin dusunuyoruz..Istanbul da teslum alıp Sakarya da kurulum yaptirabilirmiyiz?
Cevap: Merhabalar; ürünün kurulumu sağlandıktan hemen sonra garantiniz başlayacaktır. Teslimattan hemen sonra kurulum sağlanmalıdır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhabalar; ürün 3 yıl Vestel garantisi altındadır. Ürünü teslim aldıktan sonra bizlere ücretsiz montaj kaydınızı açtırmanız gerekmektedir. (Tüm taleplerinizi bizlere yazarak iletebilirsiniz.). Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: dogalgaza uyumlu mudur yoksa sadece tuple mi kullaniliyor tupe mi uygun
Cevap: Merhabalar, ürün gaz tipi LPG olup doğalgaza dönüşümü yapılabilir, dilerseniz ilk kurulumda ücretsiz olarak doğalgaz dönüşümünü yaptırabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: merhaba elektrikli bölüm döküm mu acaba
Cevap: Merhabalar; ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. (Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
AO-6113 S Ankastre Ocak Ürüne Ait Resimler
AO-6113 S Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
VESTEL AO-6113 S Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL AO-6113 S Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.