antrenorluk bolumu staj yapar mi ?

Feraye

Bilgili
Antrenörlük bölümü staj yapar mı?
Madde 7- (1) Staj uygulamaları; Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulama komisyon tarafından antrenörlük branşlarına uygun bulunmak üzere, yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel kurum, kuruluşlar ve spor kulüplerinde yapılabilir.

Madde 7- (1) Staj uygulamaları; Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulama komisyon tarafından antrenörlük branşlarına uygun

Merhaba herkese

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Küçük bir not daha

- Antrenörlük Eğitimi Bölümü eğitim süresi 4 yıldır . Öğrencilerimiz toplam 8 yarıyıl alanlarıyla ilgili teorik ve uygulamalı derslerde eğitim görmektedir. Bölümümüzde YÖK (Yükseköğretim Kurulu) Ulusal Çekirdek Eğitim Programında yer alan Antrenörlük Eğitimi Bölümü müfredatı okutulmaktadır

Küçük bir katkı olur umarım

Madde 7- (1) Staj uygulamaları; Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulama komisyon tarafından antrenörlük branşlarına uygun

İyi günler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Buna ek olarak

- Örneğin: siz Antrenörlük bölümünü okuyorken 2. sınıfta ve ya 3. sınıfta bölümler arası geçiş yaparak öğretmenliğe geçip o dönemden sonra öğretmenlik derslerini alarak, okuldan öğretmen olarak mezun olabilirsiniz
- Antrenörlük eğitimi bölümü mezunları, genellikle spor takımlarında antrenör olarak çalışırlar. Sporcuları fiziksel ve zihinsel olarak hazırlarlar, antrenman programları oluştururlar ve performanslarını izlerler. Ayrıca, fitness merkezlerinde veya spor salonlarında antrenör olarak görev alabilirler
- Yani 8.422,65 TL ödeme yapılır. 20'den az çalışanı olan iş yerlerinde stajyer maaşı asgari ücretin %15'i üzerinden ödenir. MESEM'de 12. sınıf kalfa düzeyine geçenlerde stajyer maaşı asgari ücretin %50'si olur

İşine yarayabilir

Selam, nasılsınız?

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Feraye, gerçekten emeğine sağlık

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Üniversite Sayısı: Atçılık ve Antrenörlüğü bölümü toplam 14 adet üniversitede bulunmaktadır. TYT Puan türündededir. 2 Yıllıktır
- BESYO Hangi Bölüm Daha İyi? Hangi bölümün daha iyi olduğunu belirleyen bölümün kazandırdığı unvanın ve sunduğu iş olanaklarının öğrencinin beklentisini karşılayıp karşılamadığıdır. Dolayısıyla bu göreceli yanıtlanabilecek bir sorudur. BESYO'da en çok tercih edilen bölüm ise Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümüdür
- -Üniversitelerin Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlıklarına bağlı ve Spor Hizmetleri alanında Eğitmen olarak çalışabilirler. -Yeni çıkan kanunlar kapsamında Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği bölümü mezunları formasyon alıp öğretmenlik yapabilirler

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Selam ekip

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Feraye

Ek olarak değinmek gerekirse

- Üniversite Sayısı: Atçılık ve Antrenörlüğü bölümü toplam 14 adet üniversitede bulunmaktadır. TYT Puan türündededir. 2 Yıllıktır

İşe yararsa ne güzel

Herkese iyi günler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Buna bağlı olarak

- Zorunlu staj dönemi için işletmelerde istihdam edilen stajyerlere, net asgari ücretin %30'u kadar bir ücret ödenmektedir. Bu durumda, 2026 yılı itibarıyla 30 günlük zorunlu stajyer maaşı 8.422,65 TL olarak belirlenmiştir
- Spor Yöneticiliği Bölümü Lisans Programı'nda öğrenim gören öğrenciler, 7. ve 8. yarıyılda (güz ve bahar dönemi) toplam 120 işgünü staj yapmaktadırlar

İşine yararsa keyifli olur

benzerkonular_benzer_konular