anti kelime anlami nedir ?

Gulizar

Bilgili
Anti kelime anlamı nedir?
Anti kelimesi çevirisi bakımından karşıt ya da zıt anlamlarında kullanılmıştır. Türkçede genelde kelimeden önce ek gelmez. Fakat anti İngilizce olduğundan Türkçeye de aynı şekilde geçmiştir. Yanına aldığı sıfatın zıttı ya da karşıt durumunu belirtir.Feb 26, 2021

Anti kelimesi çevirisi bakımından karşıt ya da zıt anlamlarında kullanılmıştır. Türkçede genelde kelimeden önce ek gelmez. Fakat

Selam

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ek bilgi olarak

- Nefret eden , anti -hayran , karşıt görüşlü veya karşıt , bir medya eseri hakkında yazmaktan, tartışmaktan veya (bazı durumlarda) türetilmiş eserler üretmekten zevk alan, ancak bunu yalnızca ona karşı çıkmak veya onu parodileştirmek amacıyla yapan kişidir

İşine yararsa ne güzel olur

Anti kelimesi çevirisi bakımından karşıt ya da zıt anlamlarında kullanılmıştır. Türkçede genelde kelimeden önce ek gelmez. Fakat

İyi sabahlar

@Gulizar anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Nefret eden , anti -hayran , karşıt görüşlü veya karşıt , bir medya eseri hakkında yazmaktan, tartışmaktan veya (bazı durumlarda) türetilmiş eserler üretmekten zevk alan, ancak bunu yalnızca ona karşı çıkmak veya onu parodileştirmek amacıyla yapan kişidir

İşine yararsa güzel olur

Herkese iyi çalışmalar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu noktada

- Antisosyal kişilik bozukluğu bireyin ait olduğu sosyo-kültürel topluluğun etik ve davranışsal standartlarına uyum sağlamasını engelleyen kronik bir hastalıktır . Antisosyal kişilik bozukluğu olan insanlar dürtüsel, saldırgan ve manipülatif bir karaktere sahiptir

İşine yarar umarım diye düşündüm

İyi akşamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Gulizar

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Karşı, zıt, ters, aksi
- Antimadde, karşı madde veya karşıt madde, maddenin ters ikizi . Paul Dirac denklemiyle ortaya çıkarılmış ve daha sonraki gözlemlerle de varlığı doğrulanmıştır. Antimadde en basit hâliyle normal maddenin zıddıdır

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Selam, umarım keyifler yerindedir

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İlaveten

- "Anti", bir K-pop grubuna veya belirli bir üyesine/üyelerine karşı olan kişidir . Örnek: “Blackpink çok abartılmış ve sıkıcı, yeteneksizler.”

Belki işine yarar diye paylaştım

benzerkonular_benzer_konular