Deniz
Bilgili
Antetli kağıt ne kadar?
Kargo Günü ve Adet Seçimi DetaylarıAdet2 İş Günü Üretim 03 Eylül Günü Kargoda4 İş Günü Üretim 05 Eylül Günü Kargoda100477 TL +KDV
Selam, herkese iyi haftalar
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ayla
Devamında belirtmek gerekirse
- Antetli kağıt kullanma ile ilgili ipuçları Antet yukarı bakacak şekilde yerleştirilir. Kağıdın logolu üst kenarı tepsinin arka tarafına gelmelidir. Basılı antet yukarı bakacak şekilde yerleştirilir. Kağıdın logolu üst kenarı elle besleyiciye önce girmelidir
- Etkili Antetli Kağıt Tasarımı Temel bilgiler: Kim olduğunuz, nerede olduğunuz ve sizinle nasıl iletişime geçileceği; yani bir kartvizite yazacağınız şeyler: şirket adı, logo, fiziksel adres, e-posta, telefon, faks ve web adresi ve belki de bir slogan
- - Kağıt olarak 80 gr 1. hamur kullanılmaktadır. Bu kağıt türü ince değildir ve mürekkep emilimi yüksek olduğundan üzerindeki yıllarca solmadan muhafaza eder. - Hemen hemen her yazışmada kullanılan antetli kağıtları 4000 ila 12000 adet arasında baskı yaptırarak sürekli sipariş vermekten kurtulabilirsiniz
İşine yarar diye ekliyorum