antagonist nedir sosyoloji ?

Antagonist nedir sosyoloji?
Antagonist çelişki, zıt olan farklı sosyal sınıflar arasında uzlaşmaz çelişkiyi ifade eden terim

Selam ekip, kolay gelsin

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @LeylaSessiz

Kısaca eklemek gerekirse

- Antagonist ve protagonist Kahraman ve kötü karakter zıt anlamlı kelimelerdir. Bu, birbirlerinin tam tersi oldukları anlamına gelir
- Antagonist , karşı kişi. Antagonist çelişki, zıt olan farklı sosyal sınıflar arasında uzlaşmaz çelişkiyi ifade eden terim
- Antagonist çelişki (Çince: 矛盾; Hanyu Pinyin: Máo dùn) veya uzlaşmaz çelişki, antagonist, yani zıt olan farklı sosyal sınıflar arasında uzlaşmaz çelişkiyi ifade eden terim. Özellikle Maoist teoride bu çelişkiye sıklıkla atıfta bulunulmuştur

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Antagonist nedir sosyoloji?
Antagonist çelişki, zıt olan farklı sosyal sınıflar arasında uzlaşmaz çelişkiyi ifade eden terim

Selam takım

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

İlgili olarak

- Antagonist , karşı kişi. Antagonist çelişki, zıt olan farklı sosyal sınıflar arasında uzlaşmaz çelişkiyi ifade eden terim
- Antagonist ve protagonist Kahraman ve kötü karakter zıt anlamlı kelimelerdir. Bu, birbirlerinin tam tersi oldukları anlamına gelir

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular