antac ne demek ?

Cigdem

Bilgili
Antaç ne demek?
Andaç, Türkçe kökenli bir isim olup, genellikle "anı, hatıra" anlamına gelir. Anmak fiilinden türemiş olan bu isim, bir şeyi veya bir olayı hatırlama, yad etme gibi anlamları içerir.

Antaç ne demek?
Andaç, Türkçe kökenli bir isim olup, genellikle "anı, hatıra" anlamına gelir. Anmak fiilinden türemiş olan bu isim, bir şeyi veya bir olayı

Selam, umarım keyifler yerindedir

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu noktada

- İntaç tarihi, bir malın gümrükte işlemleri tamamlanarak resmen yurt dışına çıktığı tarihtir . Gümrük Çıkış Beyannamesi (GÇB) üzerinde belirtilen bu tarih, ihracat yapan firmalar için hem vergi avantajlarının değerlendirilmesi hem de muhasebe kayıtlarının doğru hesaplanması açısından kritik bir yere sahiptir
- intaç tarihi , gümrük işlemlerinin gümrük idaresi açısından bitirildiği tarihtir

İşine yaramasını diledim

Antaç ne demek?
Andaç, Türkçe kökenli bir isim olup, genellikle "anı, hatıra" anlamına gelir. Anmak fiilinden türemiş olan bu isim, bir şeyi veya bir olayı

Merhaba arkadaşlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Cigdem

Bu hususta ek olarak

- Antant ya da itilaf, imzalayan tarafların bir kriz veya askerî harekât durumunda birbirlerine danışmaya veya işbirliği yapmaya söz verdikleri bir antlaşma veya askeri ittifak türüdür
- Arapça kamˀa t كمءة " toprak altında yetişen bir tür mantar, trüf " sözcüğünden alıntıdır

İşine yaramasını umuyorum

Antaç ne demek?

Selam değerli arkadaşlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Cigdem

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Ataç , Türkçe bir soyadı ve erkek ismi olarak kullanılan bir addır. Anlamı , Dīwān Lughāt al-Turk'te " büyüklük gösteren çocuk " olarak verilmiştir
- Arapça kamˀa t كمءة " toprak altında yetişen bir tür mantar, trüf " sözcüğünden alıntıdır

İşine yararsa sevinirim

Antaç ne demek?

Selamlar herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bunu takiben

- İntaç / Fiili İhraç Tarihi Nedir ❓ İhracat eşyasının karayolu ve demiryolu ile yapılan taşımalarda Türkiye Gümrü Hattı'ndan çıktığı, hava ve denizyolu taşımalarında aracın yurtdışına çıkmak üzere limandan ayrıldığı, Serbest Bölge'ye girdiği tarihi ifade eder
- 1. Sonuçlandırma, sonunu alma, bitirme : “İntâc-ı da'vâ.” “İntâc-ı kelâm.” 2. (Bir şey diğer bir şeyin olması sonucunu) Doğurma, meydana gelmesine sebep olma

Kullanışlı olur umarım

Antaç ne demek?

Herkese selam

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Cigdem

Ek bir perspektiften bakarsak

- Ataş, evrak ve belgeleri düzenli bir şekilde saklamak ve muhafaza etmek için kullanılan ofis malzemelerinden biridir . İç içe geçen iki metal parçadan oluşan ataşlar, belgelerin birbirine tutturulması ve düzenli bir şekilde dosyalanması amacıyla kullanılır

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Antaç ne demek?

Selam dostlarım

@Cigdem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir dipnot olarak

- İzmir'de yıllığa andaç denir . İTK'lılar için ise yıllarca sürecek köklü arkadaşlıkların sembolü, Anıların biriktiği en özel hatıra... . 📚📚📚 . Bu yılın andaçlarına okul müdür yardımcılarımız aracılığı ile ulaşabilir, geçtiğimiz yıllara ait andaçlar için @itkmezundernegi ile iletişime geçebilirsiniz
- [Kadın] ─ Hediye, hatıra , andaç
- [l ince] (ﺍﻣﻬﺎﻝ) i. (Ar. mehl “yavaş davranmak, acele etmemek”ten imhāl) Bir müddet sonraya bırakma, mühlet verme : Hıyânet ketm olunmaz mutlakā ergeç zuhûr eyler / Kapılma tâliin gösterdiği cüz'îce imhâle (İsmâil Safâ)

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Zerrin Gündem 0 112
Nehir Gündem 0 87
DenizKahramanı Gündem 0 92
MaviKahraman Gündem 0 96
GümüşGünbatımı Gündem 0 88
Aybike Gündem 0 114
GökyüzüYolcusu Gündem 0 139
MaviDalgalar Gündem 0 91

benzerkonular_benzer_konular