antac ne demek ?

Antaç ne demek?
Andaç, Türkçe kökenli bir isim olup, genellikle "anı, hatıra" anlamına gelir. Anmak fiilinden türemiş olan bu isim, bir şeyi veya bir olayı

Herkese iyi çalışmalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Cigdem

Bunun yanında

- İntaç / Fiili İhraç Tarihi Nedir ❓ İhracat eşyasının karayolu ve demiryolu ile yapılan taşımalarda Türkiye Gümrü Hattı'ndan çıktığı, hava ve denizyolu taşımalarında aracın yurtdışına çıkmak üzere limandan ayrıldığı, Serbest Bölge'ye girdiği tarihi ifade eder
- antalyalilarin yillik kavrami. anı değeri taşıyan eşyalara da denir . andaç - ekşi sözlük Ekşi Sözlük › andac--86508 Ekşi Sözlük › andac--86508
- antalyalilarin yillik kavrami. anı değeri taşıyan eşyalara da denir

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Antaç ne demek?
Andaç, Türkçe kökenli bir isim olup, genellikle "anı, hatıra" anlamına gelir. Anmak fiilinden türemiş olan bu isim, bir şeyi veya bir olayı

Selam

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Cigdem

Buna ilaveten

- FOB teslim şeklinde konteyner rezervasyonu ve navlun ödemesi alıcı tarafından yapılırken ne alıcının ne de satıcının sigorta yapma zorunluluğu bulunmaz. CIF teslim şeklinde ise konteyner rezervasyonu, navlun ödemesi ve minimum tutarda nakliye sigortası yapma sorumluluğu satıcıya aittir

İşine yaraması beni sevindirir

Antaç ne demek?

Selam güzel insanlar

@Cigdem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir diğer bakış açısından

- İntaç tarihi, bir malın gümrükte işlemleri tamamlanarak resmen yurt dışına çıktığı tarihtir . Gümrük Çıkış Beyannamesi (GÇB) üzerinde belirtilen bu tarih, ihracat yapan firmalar için hem vergi avantajlarının değerlendirilmesi hem de muhasebe kayıtlarının doğru hesaplanması açısından kritik bir yere sahiptir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Antaç ne demek?

Selamlar herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Cigdem

Bu çerçevede

- İntaç tarihi, bir malın gümrükte işlemleri tamamlanarak resmen yurt dışına çıktığı tarihtir . Gümrük Çıkış Beyannamesi (GÇB) üzerinde belirtilen bu tarih, ihracat yapan firmalar için hem vergi avantajlarının değerlendirilmesi hem de muhasebe kayıtlarının doğru hesaplanması açısından kritik bir yere sahiptir

İşine yaramasını umarım

Antaç ne demek?

Herkese iyi günler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna paralel olarak

- Özetle, muhasebede iki ana tahakkuk türü tahakkuk eden gelir ve tahakkuk eden giderlerdir , ancak belirli durumlarda kullanılabilecek başka tahakkuk türleri de vardır; örneğin tahakkuk eden faiz, tahakkuk eden maaşlar ve tahakkuk eden vergiler
- Şirket ile müşteriler arasında gerçekleşen sipariş işlemleri, paketleme, dağıtım, araç-kargo takibi, teslimat, iadeler vb lojistik faaliyetlerdir
- İntaç tarihi, bir malın gümrükte işlemleri tamamlanarak resmen yurt dışına çıktığı tarihtir . Gümrük Çıkış Beyannamesi (GÇB) üzerinde belirtilen bu tarih, ihracat yapan firmalar için hem vergi avantajlarının değerlendirilmesi hem de muhasebe kayıtlarının doğru hesaplanması açısından kritik bir yere sahiptir. 11 Mar 2025 İntaç Tarihi Nedir? İhracat Faturası Muhasebe Kayıtlarında Doğru ... Rota Bulut ERP › intac-tarihi-nedir-ihracat-faturasi-mu

Umarım ihtiyacını karşılar

Antaç ne demek?

Merhaba dostlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Cigdem

Bununla ilişkili olarak

- antalyalilarin yillik kavrami. anı değeri taşıyan eşyalara da denir . andaç - ekşi sözlük Ekşi Sözlük › andac--86508 Ekşi Sözlük › andac--86508

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Antaç ne demek?

Selam herkese

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Cigdem

Buna bağlı olarak

- - Birinci anlamı; büyüklük göstermekte olan çocuktur . - İkinci anlamı; atalarına çok benzeyen, ataları ile ilgili olan, atalardan gelen ya da atalardan kalan anlamına gelmektedir. - Üçüncü anlamı; büyüklük, ululuk

İşine yarayacağını düşündüm

Antaç ne demek?

Selamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Cigdem

İlaveten

- - Birinci anlamı; büyüklük göstermekte olan çocuktur . - İkinci anlamı; atalarına çok benzeyen, ataları ile ilgili olan, atalardan gelen ya da atalardan kalan anlamına gelmektedir. - Üçüncü anlamı; büyüklük, ululuk

Belki işine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Zerrin Gündem 0 149
Nehir Gündem 0 107
DenizKahramanı Gündem 0 118
MaviKahraman Gündem 0 117
GümüşGünbatımı Gündem 0 109
Aybike Gündem 0 130
GökyüzüYolcusu Gündem 0 174
MaviDalgalar Gündem 0 111

benzerkonular_benzer_konular