Belgin
Bilgili
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox En Düşük Fiyat Nerede?
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Şu Andaki Değeri 38149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Kullanıcı Yorumları Nasıl?
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Teknik Bilgiler
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Ürününün Satıcısı, Altus AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox ürününü 38149.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Hakkında Yapılan Yorumlar
38149.0 Tl ye satışta olan AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ürün tam istediğim gibi gayet kullanışlı herkese tavsiye ederim çokbaşarılı bir buzdolabı
İsim: Ö** b**
Tarih: 17 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Smartevim
Yorum: ürün harika begendim
İsim: G** G**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Geniş güzel sorunsuz geldi
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ocak 2024
Satıcı: METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜK MAL LTD ŞTİ
Yorum: 2 ay oldu alaim çok beğendik teşekler trentyol
İsim: b** g**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: müthiş büyük kocaman çok memnunum
İsim: Ö** G**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: ürün kaliteli ben begendim
İsim: u** d**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: Ürün gayet şık ve kaliteli. İçi geniş elektirk tasarrufu mükemmel.
İsim: Z** G**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ
Yorum: urunu görmeden internetten aldim 11.500 tl ye. cok cok memnunum. o kadargenis ki. servis de bayram oncesi olmasına ragmen geliverdi ayni gün
İsim: d** a**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Çok iyi düşünmeden alın 10 yıl motor garantili çok memnunuZ internettenbeyaz eşya alma konusunda çok kararsızdık ama bizi şaşırttı
İsim: P** D**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: ürün gayet güzeldi ve fiyatına göre oldukça iyi
İsim: B** A**
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: GÜL GROUP
Yorum: Gayet güzel bir ürün teşekkür ederim tavsiye ederim servis ertesi güngelip kurulumu yaptı sorunsuz bir şekilde çalışıyor
İsim: Ö** D**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Kargolama iyiydi. Kargo firmasından memnun kaldık
İsim: G** K** A**
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: Değerliler Mobilya AŞ
Yorum: çok genis çok kullanışlı dolap biz 16325 TL ye almıştık bu fiyata bubüyüklükte ve kalitede dolap yok alırken daha önce hiç kullanmadigimizbı marka olduğu için çok tereddüt etmiştik ama şimdilik bir sorunyasamadik çok da güzel soğutuyor çok memnunuz tek sorun horoz lojistiktehem çok geç getirdi hemde asansorumuz çalışmıyor diye 2. kata çıkarmadıbinaDevamını Oku
İsim: i** u**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: Dolap çiziksiz sapasağlam geldi yanlış adres vermiş olmama rağmen satıcıilgilenerek düzeltti bu ilgileri için teşekkür ediyorumm kesinlik öneriyorum
İsim: E** C** K**
Tarih: 25 Temmuz 2022
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: Ürün kargo esnasında darbe almış teslim etmeden kargo firması iadeoluşturmuş Yeni buzdolabı göndermek yerine parayı iade ediyorlar.Tekrar sipraiş etmek istersen zamlı fiyattan alman gerekiyor.METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜKETİM AMALLARINDAN ALMANIZI TAVSİYE ETMEM
İsim: AYHAN A.
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: ürün geldi büyük güzel bir buzdolabı fakat satıcı bize ışığı yanmayanbir buzdolabı yollamış şimdi servisle uğraşıyoruz maalesef
İsim: Ö** Y**
Tarih: 03 Mayıs 2023
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: YEni ürünü ne zaman göndrirsiniz evdeki buzdolabında sorun var ürünün aciliyeti var
Cevap: lojistik firması dönüş sağlayacak
Soru: merhaba az önce 10600 tl di ödeme yapmaya çalıştım
Cevap: Merhaba biz fiyat güncellemesi yapmadık efendim trendyol kendisi indirime bırakmış efendim 6 nisandan beri fiyatımız aynı
Soru: merhaba bu ürün tam olarak kaç litre hacmi nedir beyazı varmi
Cevap: merhaba brüt 620 litredir beyazı 376 ey modelidir
Soru: merhaba ödeme yapıyorum niye almiyor
Cevap: Bankanızla alakalı bir durum olabilir.
Soru: beyazıyla aradaki fark ne
Cevap: Sadece renk farkıvar ürünümüz gümüş(inox)
Soru: ürün ne zaman gelir hangi kargo ile gondeiliyor
Cevap: Merhaba horoz lojistik firması ile teslim süresini net birşey söyleyemem ama 15 20 sürer
Soru: Buzmatik var mı.Enerji sınıfı f mi
Cevap: Merhaba buz matik yoktur , Enerji sınıfı A+
Soru: En tam olarak anlaşılmıyor cevaplarda da 2 seçenek var
Cevap: En 76 cm efendim
Soru: iç genişlik 70 cm mi
Cevap: Derinlik 75 cm
Soru: hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: Firmamız İzmir'de bulunmaktadır efendim.
Soru: selam enerji sınıfı üstte A+ altta F yazıyor hangisi doğru efendim?
Cevap: Merhaba efendim geçen sene tek tip enerji regülasyonu çıktı eskiden a+ olan enerji sınıfı dolaplarda f olarak üretilmeye başlandı
Soru: merhaba adanaya gönderim var mı
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.
Soru: Bu ürünün beyaz rengi var mı elinizde
Cevap: Var mı dendim
Soru: merhaba ürün oldukça büyük kapıların genişliği ise 77 cm bu dolap kapılardan gecermi acaba.
Cevap: DERİNLİK 75 CM GİRME İHTİMALİ VAR
Soru: soğutucu kısmı ve dondurucu kısmı kaç litre
Cevap: 418lt soğutucu 139 lt dondurucu efendim net :557 lt
Soru: şimdi almak istiyorum bir yıl sorna yetkili servistarafaından montaj olurmu yeni evine geçince kullanmak istiyorum
Cevap: Merhaba daha sonra kurulum yapabilirsiiz
Soru: hangi kargo acaba geliyor
Cevap: HOROZ LOJİSTİKLE EFENDİM
Soru: enerji sınıfı nedir? fotoğraflarda F gösteriyor ama açıklamada A+ demişsiniz.
Cevap: merhaba f enerjidir
Soru: Ürün hangi enerji sınıfı görselde F yazıyo
Cevap: Merhabalar F Enerjidir.
Soru: merhaba. Afyon'da ikamet ediyorum . Afyon'a ürünü hangi ilden gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba efendim şubelerimiz Mersin ve Diyarbakır’da olmak üzere hizmet veriyoruz ürünün stok müsaitliğe göre sevkini düzenliyoruz efendim ürünü sigortalı bir şekilde horoz lojistik veya Borusan lojistik tarafından size ücretsiz bir şekilde hizmet verilecektir
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Resim Ve Fotoğraflar
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Şu Andaki Değeri 38149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Kullanıcı Yorumları Nasıl?
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Teknik Bilgiler
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Ürününün Satıcısı, Altus AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox ürününü 38149.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Hakkında Yapılan Yorumlar
38149.0 Tl ye satışta olan AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ürün tam istediğim gibi gayet kullanışlı herkese tavsiye ederim çokbaşarılı bir buzdolabı
İsim: Ö** b**
Tarih: 17 Eylül 2022
Satıcı: Smartevim
Yorum: ürün harika begendim
İsim: G** G**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Geniş güzel sorunsuz geldi
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ocak 2024
Yorum: 2 ay oldu alaim çok beğendik teşekler trentyol
İsim: b** g**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: müthiş büyük kocaman çok memnunum
İsim: Ö** G**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: ürün kaliteli ben begendim
İsim: u** d**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: Ürün gayet şık ve kaliteli. İçi geniş elektirk tasarrufu mükemmel.
İsim: Z** G**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ
Yorum: urunu görmeden internetten aldim 11.500 tl ye. cok cok memnunum. o kadargenis ki. servis de bayram oncesi olmasına ragmen geliverdi ayni gün
İsim: d** a**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Çok iyi düşünmeden alın 10 yıl motor garantili çok memnunuZ internettenbeyaz eşya alma konusunda çok kararsızdık ama bizi şaşırttı
İsim: P** D**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: ürün gayet güzeldi ve fiyatına göre oldukça iyi
İsim: B** A**
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: GÜL GROUP
Yorum: Gayet güzel bir ürün teşekkür ederim tavsiye ederim servis ertesi güngelip kurulumu yaptı sorunsuz bir şekilde çalışıyor
İsim: Ö** D**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Kargolama iyiydi. Kargo firmasından memnun kaldık
İsim: G** K** A**
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: Değerliler Mobilya AŞ
Yorum: çok genis çok kullanışlı dolap biz 16325 TL ye almıştık bu fiyata bubüyüklükte ve kalitede dolap yok alırken daha önce hiç kullanmadigimizbı marka olduğu için çok tereddüt etmiştik ama şimdilik bir sorunyasamadik çok da güzel soğutuyor çok memnunuz tek sorun horoz lojistiktehem çok geç getirdi hemde asansorumuz çalışmıyor diye 2. kata çıkarmadıbinaDevamını Oku
İsim: i** u**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: Dolap çiziksiz sapasağlam geldi yanlış adres vermiş olmama rağmen satıcıilgilenerek düzeltti bu ilgileri için teşekkür ediyorumm kesinlik öneriyorum
İsim: E** C** K**
Tarih: 25 Temmuz 2022
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: Ürün kargo esnasında darbe almış teslim etmeden kargo firması iadeoluşturmuş Yeni buzdolabı göndermek yerine parayı iade ediyorlar.Tekrar sipraiş etmek istersen zamlı fiyattan alman gerekiyor.METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜKETİM AMALLARINDAN ALMANIZI TAVSİYE ETMEM
İsim: AYHAN A.
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: ürün geldi büyük güzel bir buzdolabı fakat satıcı bize ışığı yanmayanbir buzdolabı yollamış şimdi servisle uğraşıyoruz maalesef
İsim: Ö** Y**
Tarih: 03 Mayıs 2023
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: YEni ürünü ne zaman göndrirsiniz evdeki buzdolabında sorun var ürünün aciliyeti var
Cevap: lojistik firması dönüş sağlayacak
Soru: merhaba az önce 10600 tl di ödeme yapmaya çalıştım
Cevap: Merhaba biz fiyat güncellemesi yapmadık efendim trendyol kendisi indirime bırakmış efendim 6 nisandan beri fiyatımız aynı
Soru: merhaba bu ürün tam olarak kaç litre hacmi nedir beyazı varmi
Cevap: merhaba brüt 620 litredir beyazı 376 ey modelidir
Soru: merhaba ödeme yapıyorum niye almiyor
Cevap: Bankanızla alakalı bir durum olabilir.
Soru: beyazıyla aradaki fark ne
Cevap: Sadece renk farkıvar ürünümüz gümüş(inox)
Soru: ürün ne zaman gelir hangi kargo ile gondeiliyor
Cevap: Merhaba horoz lojistik firması ile teslim süresini net birşey söyleyemem ama 15 20 sürer
Soru: Buzmatik var mı.Enerji sınıfı f mi
Cevap: Merhaba buz matik yoktur , Enerji sınıfı A+
Soru: En tam olarak anlaşılmıyor cevaplarda da 2 seçenek var
Cevap: En 76 cm efendim
Soru: iç genişlik 70 cm mi
Cevap: Derinlik 75 cm
Soru: hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: Firmamız İzmir'de bulunmaktadır efendim.
Soru: selam enerji sınıfı üstte A+ altta F yazıyor hangisi doğru efendim?
Cevap: Merhaba efendim geçen sene tek tip enerji regülasyonu çıktı eskiden a+ olan enerji sınıfı dolaplarda f olarak üretilmeye başlandı
Soru: merhaba adanaya gönderim var mı
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.
Soru: Bu ürünün beyaz rengi var mı elinizde
Cevap: Var mı dendim
Soru: merhaba ürün oldukça büyük kapıların genişliği ise 77 cm bu dolap kapılardan gecermi acaba.
Cevap: DERİNLİK 75 CM GİRME İHTİMALİ VAR
Soru: soğutucu kısmı ve dondurucu kısmı kaç litre
Cevap: 418lt soğutucu 139 lt dondurucu efendim net :557 lt
Soru: şimdi almak istiyorum bir yıl sorna yetkili servistarafaından montaj olurmu yeni evine geçince kullanmak istiyorum
Cevap: Merhaba daha sonra kurulum yapabilirsiiz
Soru: hangi kargo acaba geliyor
Cevap: HOROZ LOJİSTİKLE EFENDİM
Soru: enerji sınıfı nedir? fotoğraflarda F gösteriyor ama açıklamada A+ demişsiniz.
Cevap: merhaba f enerjidir
Soru: Ürün hangi enerji sınıfı görselde F yazıyo
Cevap: Merhabalar F Enerjidir.
Soru: merhaba. Afyon'da ikamet ediyorum . Afyon'a ürünü hangi ilden gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba efendim şubelerimiz Mersin ve Diyarbakır’da olmak üzere hizmet veriyoruz ürünün stok müsaitliğe göre sevkini düzenliyoruz efendim ürünü sigortalı bir şekilde horoz lojistik veya Borusan lojistik tarafından size ücretsiz bir şekilde hizmet verilecektir
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Resim Ve Fotoğraflar
AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox En Uygun Satış Linki
Altus AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox Fiyatı - Trendyol
Altus AL-376-EIY A+ 620 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Inox yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.