acun ilicali en son kiminle evlendi ?

Acun Ilıcalı en son kiminle evlendi?
Üçüncü evliliği: Şeyma Subaşı (2017-2018) Acun Ilıcalı'nın en çok konuşulan evliliklerinden biri Şeyma Subaşı ile oldu

Selamlar, keyifli günler dilerim

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bilgi olarak

- ACUN ILICALI KAÇ EVLİLİK YAPTI, KAÇ ÇOCUĞU VAR? Acun Ilıcalı, üç evlilik yapmıştır ve bu evliliklerden toplam dört kızı olmuştur. İlk evliliğini 1989 yılında Seda Başbuğ ile yapmış, bu birliktelikten Banu adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Ilıcalı, 1993 yılında ilk eşi Seda Başbuğ'dan ayrılmıştır
- Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi . Allah bir ömür mutlu mesut etsin inşallah
- Acun Ilıcalı hakim karşısına çıktı: Aylık 5 milyon lira geliri olduğunu açıkladı | Show Ana Haber | Facebook

İşine yararsa sevindim

Üçüncü evliliği: Şeyma Subaşı (2017-2018) Acun Ilıcalı'nın en çok konuşulan evliliklerinden biri Şeyma Subaşı ile oldu

Selam sevgili dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Elifnaz

Ek olarak değinmek gerekirse

- Ayda 125 bin TL nafaka bağlanan Şeyma Subaşı Ulus'taki yeni evine taşındı!
- İkinci eşinden 2016 yılında boşandıktan sonra 2017 yılında Şeyma Subaşı ile evlenen Ilıcalı'nın bu evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunmaktadır. Çift 2018 Kasım ayında boşanmıştır. 4 Eylül 2024 tarihinde Ayça Çağla Altunkaya ile evlenmiştir

Belki işine yarar diye düşündüm

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Elifnaz

Bir başka noktadan

- Acun ılıcalı'nın taktığı saat markası @richardmille fiyatı 7.583.127,00₺ Banu'nun taktığı bileklik markası @cartier fiyatı ise 329.000,00₺ #acunilicali

Faydalı olması dileğiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular