aciklama nasil olur ?

Asya

Bilgili
Açıklama Nasıl olur?
Açıklama, bir terim, kavram ya da başka dilsel olgunun daha iyi anlaşılması için yapılan ek bilgidir. Söz konusu bilgi, açıklanacak sözcükten daha uzun olur. Açıklama ile, ilgili durumun kanıtı şu şekilde doğrulanabilir: Bir sözlükteki tanım, ilgili sözcük yerine kullanılabilirse, bu bir açıklamadır.

Açıklama Nasıl olur?
Açıklama, bir terim, kavram ya da başka dilsel olgunun daha iyi anlaşılması için yapılan ek bilgidir. Söz konusu bilgi, açıklanacak

Merhaba dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Asya

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Açıklık, duruluk, vuzuh, clarete bir yazıda belirtilmek istenen duygu ve düşüncelerin, herhangi bir ek yoruma veya açıklamaya gerek duymadan kavranabilir olmasıdır
- Türkçe kökenli bir kelime: “Sevişmek”. Seni seven birinin sevgisine, aşkına aynı hislerle karşılık vermek, iki kişinin birbirini eşit derecede (neyle ölçülüyorsa) sevmesi demek. Muaşaka, kökü Arapçadan gelse de Türkçede türetilmiş aynı aynı anlama gelen bir kelime
- 40 Paragraf Sorusu Kaç Dakikada Çözülmeli? Sınavlarda süre sıkıntısı yaşamamak için 40 paragraf sorusu çözerken 40 dakikanın üzerine çıkılmaması daha uygundur

Belki işine yarar

Açıklama Nasıl olur?
Açıklama, bir terim, kavram ya da başka dilsel olgunun daha iyi anlaşılması için yapılan ek bilgidir. Söz konusu bilgi, açıklanacak

Herkese iyi çalışmalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Asya

Bir not daha

- Açıklayıcı Betimleme Örneği: Hükümet konağı en azından yüz yıllık bir taş yapı idi . Onun tam karşısında, hükümet konağına göre çok yeni sayılabilecek belediye binası yer alıyordu. Belediye binası ile Şehir Parkı birbirine bitişikti. Parkın içinde, yaz - kış yeşilliğini koruyan elliye yakın büyük çam ağacı vardı
- nispeten engelsiz veya nispeten boş olma durumu veya niteliği . Odalar arasındaki açıklık ve kolay akış, odaların daha büyük görünmesini sağlar
- Açıklama: Bilgilendirmek ve öğretmek amacıyla yazılan yazılardır. Öznellik yoktur. Nesnel verilerle düşünce somutlaştırılmaya çalışılır Örnek: Benim memleketim denizin maviliği, ormanın yeşilliğiyle buluştuğu yerlerdendir. Sıcak havası, sıcakkanlı insanlarıyla kazınmıştır hafızalara

İşine yararsa memnun olurum

Açıklama Nasıl olur?

Selam herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Asya

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- 40 Paragraf Sorusu Kaç Dakikada Çözülmeli? Sınavlarda süre sıkıntısı yaşamamak için 40 paragraf sorusu çözerken 40 dakikanın üzerine çıkılmaması daha uygundur
- Türkçe kökenli bir kelime: “Sevişmek”. Seni seven birinin sevgisine, aşkına aynı hislerle karşılık vermek, iki kişinin birbirini eşit derecede (neyle ölçülüyorsa) sevmesi demek. Muaşaka, kökü Arapçadan gelse de Türkçede türetilmiş aynı aynı anlama gelen bir kelime

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Açıklama Nasıl olur?

Merhaba dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Asya, gerçekten emeğine sağlık

Konuya dair bir ekleme daha

- Açıklama, bir terim, kavram ya da başka dilsel olgunun daha iyi anlaşılması için yapılan ek bilgidir . Söz konusu bilgi, açıklanacak sözcükten daha uzun olur. Açıklama ile, ilgili durumun kanıtı şu şekilde doğrulanabilir: Bir sözlükteki tanım, ilgili sözcük yerine kullanılabilirse, bu bir açıklamadır

Belki bir faydası dokunur

Açıklama Nasıl olur?

İyi akşamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Asya

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Açıklama: Bilgilendirmek ve öğretmek amacıyla yazılan yazılardır. Öznellik yoktur. Nesnel verilerle düşünce somutlaştırılmaya çalışılır Örnek: Benim memleketim denizin maviliği, ormanın yeşilliğiyle buluştuğu yerlerdendir. Sıcak havası, sıcakkanlı insanlarıyla kazınmıştır hafızalara
- Açıklayıcı Betimleme Örneği: Hükümet konağı en azından yüz yıllık bir taş yapı idi . Onun tam karşısında, hükümet konağına göre çok yeni sayılabilecek belediye binası yer alıyordu. Belediye binası ile Şehir Parkı birbirine bitişikti. Parkın içinde, yaz - kış yeşilliğini koruyan elliye yakın büyük çam ağacı vardı

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

benzerkonular_benzer_konular